Benim bugün belli oldu 14 Haziran inşallah allahın izniylebenimde tam da o tarihlerden birinde olacak büyük ihtimal 16sı olur
bende geldimmmm yarın kontrolüm var tarih belli olacak 17-18 haziranKızlar bu tarihlerden birinde ikinci transferim olacak varsa aynı tarihte olanlar gelin beraber takip edelim
Bende 14ünde olacağım inşallah.17 sinde olacağım insaallah. Bugün belli oldu tarih
Benim bugünki kontrolde belli oldu inşallah 14 haziranda olacakbende geldimmmm yarın kontrolüm var tarih belli olacak 17-18 haziran
Benimki de 14 Haziran :) İnşallah güzel haberler karşılasın biziBenim bugün belli oldu 14 Haziran inşallah allahın izniyle
İnşallah güzel sonuçlar elde edilir. Çift mi transfer edilecek tek miBenim bugünki kontrolde belli oldu inşallah 14 haziranda olacak
Hayırlısı olsun kaçıncı denemenizzYarın olsun bakalım bi aksilik olmazsa 17 Haziran donmuş çift embriyo
İlk deneme :)Hayırlısı olsun kaçıncı denemenizz
Kaç yaşındasınız acabaİlk deneme :)
34 yaşındayım ikinci evliliğim ilk evliliğimden bir çocugum var.Kaç yaşındasınız acaba
Sıra bekliyorum hastanede hayırlısıyla sıra gelirse benim de netleşecekHer şey yolunda giderse 18 haziranda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?