kolaylıkla geçsin, en güzeli olsun, yaz nasıl geçti, nasılsın <3Benim yarın bu saatlerde transferim gerçekleşmiş olacak heyecanlanmamak elde değil neler yapıosunuz
Heyecanla bekliyorum kalbim yerinden çıkacak sanki transfer saatim 15:00 güzelce kahvaltımı yaptım tüm enerjimle miniklerimin yanına gideceğimkolaylıkla geçsin, en güzeli olsun, yaz nasıl geçti, nasılsın <3
birlikte güzel haberi de takip ederiz umarım. Benim de yarın 11:30 transferim. güzel enerjiler gönderiyorum <3<3<3Heyecanla bekliyorum kalbim yerinden çıkacak sanki transfer saatim 15:00 güzelce kahvaltımı yaptım tüm enerjimle miniklerimin yanına gideceğim
Benim miniklerim geldi :)birlikte güzel haberi de takip ederiz umarım. Benim de yarın 11:30 transferim. güzel enerjiler gönderiyorum <3<3<3
Okuduklarıma göre her zaman belirti olmuyor güzel düşüncelerle kan verme gününü bekle :)Kızlar ben 14ünde transfer oldum belirtim yok bilmiyorum korkuyorum
Bu sabah idrar testi yaptım ama çok net tek çizgi çıktı bence olmadı yineOkuduklarıma göre her zaman belirti olmuyor güzel düşüncelerle kan verme gününü bekle :)
Bende de tek çizgi çıktıBu sabah idrar testi yaptım ama çok net tek çizgi çıktı bence olmadı yine
Yanıltıyor idrar testleri ve henüz idrar testi için çok erkenBu sabah idrar testi yaptım ama çok net tek çizgi çıktı bence olmadı yine
Gel sarılalımBende de tek çizgi çıktı
Benim zaten hiç belirtim de yoktu. Kafada bitirdim ben ya ne olur olmaz diye 2 gün daha kullanacağım ilaçları ama insanlar hisseder yaYanıltıyor idrar testleri ve henüz idrar testi için çok erken
Canım öyle deme mucizen seninlendir neden olmasın kan testinde negatif görmedikçe Allahtan umut kesilmezBenim zaten hiç belirtim de yoktu. Kafada bitirdim ben ya ne olur olmaz diye 2 gün daha kullanacağım ilaçları ama insanlar hisseder ya
Bilmiyorum bugün saat 7 den beri ağlıyorum. Eğer varsa benim için gerçekten mucize olurCanım öyle deme mucizen seninlendir neden olmasın kan testinde negatif görmedikçe Allahtan umut kesilmez
Sizin 3.gun embriyosu ama . Test için gerçekten erken. Benim 5.gun embriyosu olduğu için yaptım. Biraz üzüldüm ama iki gün daha tekrarlayacagim. Kanda negatifi görmeden ilaçları bırakmam. Sonra vicdan azabı çekerimBilmiyorum bugün saat 7 den beri ağlıyorum. Eğer varsa benim için gerçekten mucize olur
Ya evet ama bir arkadaşım 3. Gün embriyosunu 7. Günde öğrendi. Olsa bir şekilde az da olsa silik çıkardı diyorum. Elimde 2 test daha var onları da yaparım yarın ve diğer günü takip ederim ama ne bileyim böyle içimden bir şey koptu sanki böyle hayallerim suya düştü gibi hissettimSizin 3.gun embriyosu ama . Test için gerçekten erken. Benim 5.gun embriyosu olduğu için yaptım. Biraz üzüldüm ama iki gün daha tekrarlayacagim. Kanda negatifi görmeden ilaçları bırakmam. Sonra vicdan azabı çekerim
Benim de transferim tamam. Test için 2 Temmuz dedi doktorum. Nasıl beklicezBenim miniklerim geldi :)
30 Haziran benimde zor olacak ama bak ben 24 saati tamamladım bile zaman hızlı geciyoBenim de transferim tamam. Test için 2 Temmuz dedi doktorum. Nasıl beklicez
30 Haziran benimde zor olacak ama bak ben 24 saati tamamladım bile zaman hızlı geciyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?