Haziran 16 17 18 transfer tarihi

Benim yarın bu saatlerde transferim gerçekleşmiş olacak heyecanlanmamak elde değil neler yapıosunuz

Heyecanla bekliyorum kalbim yerinden çıkacak sanki transfer saatim 15:00 güzelce kahvaltımı yaptım tüm enerjimle miniklerimin yanına gideceğim
birlikte güzel haberi de takip ederiz umarım. Benim de yarın 11:30 transferim. güzel enerjiler gönderiyorum <3<3<3

Kızlar ben 14ünde transfer oldum belirtim yok bilmiyorum korkuyorum

Bilmiyorum bugün saat 7 den beri ağlıyorum. Eğer varsa benim için gerçekten mucize olur
Sizin 3.gun embriyosu ama . Test için gerçekten erken. Benim 5.gun embriyosu olduğu için yaptım. Biraz üzüldüm ama iki gün daha tekrarlayacagim. Kanda negatifi görmeden ilaçları bırakmam. Sonra vicdan azabı çekerim

Ya evet ama bir arkadaşım 3. Gün embriyosunu 7. Günde öğrendi. Olsa bir şekilde az da olsa silik çıkardı diyorum. Elimde 2 test daha var onları da yaparım yarın ve diğer günü takip ederim ama ne bileyim böyle içimden bir şey koptu sanki böyle hayallerim suya düştü gibi hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…