Gözün aydın canım çok sevindimBenim 6. Günüm evet çıktı 36 beta
Hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızıGözün aydın canım çok sevindim
Cuma transfer yapıp pazartesi işe başladım. Doğru düzgün uzanmadim diyebilirim. Hatta yoğun bir süreç icindeydim Sukur bebis tutundu.Arkadaşlar işe başlayanlar transfer den sonra kaçıncı gün başladınız işe?
Merhaba ben 1 hafta evden çalışma yaptım, en sz 3 gün kesin dinlenmek gerekiyor bence bana öyle dediler zaten az bile yoruldan hemen dinlen dediler kısa yürüyüşler yap vs gibiArkadaşlar işe başlayanlar transfer den sonra kaçıncı gün başladınız işe?
Hadi gözün aydın canım kaç embryo yerleşmişti ve kaçıncı gün embriyolarıBenim 6. Günüm evet çıktı 36 beta
5. Gün çift embriyo yerleştirildi canımHadi gözün aydın canım kaç embryo yerleşmişti ve kaçıncı gün embriyoları
6. Gün mü kan testi yapmıştın?5. Gün çift embriyo yerleştirildi canım
Evet e et dün yaptım6. Gün mü kan testi yapmıştın?
benim teste daha 1 hafta var gunler de gecmiyor yawEvet e et dün yaptım
Senin kaçıncı günün kaç embriyobenim teste daha 1 hafta var gunler de gecmiyor yaw
5. gün çift fet. inş tutunmuştur. 23 haz transfer olduSenin kaçıncı günün kaç embriyo
Ayyy hadi inşallah 3 gün var aramızdaSenin kaçıncı günün kaç embriyo
benim suan adetmisim gibi sancilarim var ama kanamam yok insallah tutunma agrilaridirAyyy hadi inşallah 3 gün var aramızda
İnşallah evde test yapmadın mı hiçbenim suan adetmisim gibi sancilarim var ama kanamam yok insallah tutunma agrilaridir
Daha 4.gün olduğu için yapmadım çıkmaz zatenİnşallah evde test yapmadın mı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?