Ekin88 Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2024 28 21 8 36 Dün 20:09 Konu Sahibi Konu Sahibi parrlam #41 hadi bakalım :) hafta içi ofiste benim de kafam dağılır biraz inş donmuş embriyo muydu sizin de? Kaçıncı gün?
hadi bakalım :) hafta içi ofiste benim de kafam dağılır biraz inş donmuş embriyo muydu sizin de? Kaçıncı gün?
N nisayurt Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Eylül 2022 265 189 33 Bugün 04:55 Konu Sahibi Konu Sahibi parrlam #42 Benim bu sabahta cok net negatif
G glrklss Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Haziran 2025 15 6 1 33 Bugün 06:23 Konu Sahibi Konu Sahibi parrlam #43 nisayurt .!.: Benim bu sabahta cok net negatif Genişletmek için tıkla... Kaçıncı gün oldu bugün dur bakalım idrara geç karışıyor beta hcg
nisayurt .!.: Benim bu sabahta cok net negatif Genişletmek için tıkla... Kaçıncı gün oldu bugün dur bakalım idrara geç karışıyor beta hcg
G glrklss Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Haziran 2025 15 6 1 33 Bugün 06:23 Konu Sahibi Konu Sahibi parrlam #44 Ekin88 .!.: hadi bakalım :) hafta içi ofiste benim de kafam dağılır biraz inş donmuş embriyo muydu sizin de? Kaçıncı gün? Genişletmek için tıkla... Evet 5. Gün A kalite çift embriyo :)
Ekin88 .!.: hadi bakalım :) hafta içi ofiste benim de kafam dağılır biraz inş donmuş embriyo muydu sizin de? Kaçıncı gün? Genişletmek için tıkla... Evet 5. Gün A kalite çift embriyo :)
N nisayurt Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Eylül 2022 265 189 33 Bugün 11:21 Konu Sahibi Konu Sahibi parrlam #45 glrklss .!.: Kaçıncı gün oldu bugün dur bakalım idrara geç karışıyor beta hcg Genişletmek için tıkla... 5.gun pgt li embriyo. Transfer dahil bugün 6.gun
glrklss .!.: Kaçıncı gün oldu bugün dur bakalım idrara geç karışıyor beta hcg Genişletmek için tıkla... 5.gun pgt li embriyo. Transfer dahil bugün 6.gun
G glrklss Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Haziran 2025 15 6 1 33 Bugün 12:05 Konu Sahibi Konu Sahibi parrlam #46 nisayurt .!.: 5.gun pgt li embriyo. Transfer dahil bugün 6.gun Genişletmek için tıkla... nisayurt .!.: 5.gun pgt li embriyo. Transfer dahil bugün 6.gun Genişletmek için tıkla... nisayurt .!.: Benim bu sabahta cok net negatif Genişletmek için tıkla...
nisayurt .!.: 5.gun pgt li embriyo. Transfer dahil bugün 6.gun Genişletmek için tıkla... nisayurt .!.: 5.gun pgt li embriyo. Transfer dahil bugün 6.gun Genişletmek için tıkla... nisayurt .!.: Benim bu sabahta cok net negatif Genişletmek için tıkla...