slm arkadaşlar bende ilk aşılamamı haziranın 30 unda yaptırdım bugun 12. günüm sabah idrar testi yaptım evde silik çıktı acaba hamilemiyim yoksa bukadar erken idrarda gebelik belli olmaz daha çatlatma iğnesinin mi etkisi yardım edin sadece kasık agrım var başka bişey yok
catlama ıgnesının etkısı 7 gunde gecıyormus bence kan tahlılı yaptır en ıyısı o cunku ben defalarca ıdrat testı yaptım ıkıncı cızgı sılıkde olsa cıkıyordu ve onemsememıstım keskede onemseydım suan saglıklı gebelık gecıyorum ama yınede korkum var ınsallah pozıtıftır sonucların:CüvCüv::CüvCüv:
var canım hemde bayağı bi var.benim ki negatif sonuçlandı ama burada ve dışarıda bir çok kişinin kaldığına şahit oldum.ilk aşılama olsun,2. olsun.içini rahat tut...Bayanlar merhaba.Yazılanların hepsini okuyamadım,bu soracağım şey konuşuldu mu bilmiyorum ama aşılama ile hamile kalan var mı aranızda? Yani ben şimdiye kadar duymadım.Bugün doktora gittik,baya ünlü bir profesöre.Aşılama ile hamile kalma şansı % 10'u geçmiyor diyor.Biz 1 yıldır çocuk istiyoruz.Eşimin sperm hareketliliğinde düşüklük var.Daha önce tıp fakültesi hastanesinde aşılama önerdiler.Biz de bugün özel bir kliniğe gittik.Doktorumuz bunları söyledi,aşılama çok yararlı bir yöntem değil diyor.Bize 6 ay daha beklememizi önerdi.Bekle bekle nereye kadar bilmiyorum ama aşılama konusu da kafamı karıştırıyor.
var canım hemde bayağı bi var.benim ki negatif sonuçlandı ama burada ve dışarıda bir çok kişinin kaldığına şahit oldum.ilk aşılama olsun,2. olsun.içini rahat tut...
valla bu topicte hamile kalan almış başını gitmiş.destek olalım birbirimize falanda hikaye.hepiniz şimdi şu o ayda bu ayda doğuracaklar burada toplanalım topiclerindesinizdir kesin.ii günde destek olmayı herkes bilir maksat kötü gününde yakın olmak...
bence siz sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler topiğine gelin.inanın günün her saati en az 5 arkadaş var ve hepsi ellerinden geldiğince yardımcı oluolar.hamişleride hala o topicte anlayın yaniDıger topıklere gelın bayanlar....temmuz ayında melegıne kavusmak ısteynler bırde aktıf olan mayıs ayında asılama yaptıranlar var onlara gelın daha cok paylasım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?