canım ya çok erken degilmi 10 günde hemen belli oluyormuymuş eger belli olursa banada haber ver hemen bende baktırayım
canım bugün doktora gittim ama malesef belli olmuyomuş bugün sadece kist oluşup oluşmadıgına kontrol için çagırmış cuma günü geldi dedi doktor bana tabi o zamana kadar hasta olmazsam
inşallah olmayız canım ama benim içimden olacakmış gibi gelmiyor kendimi kötüye hazırlıyorum açıkçası.sende kistde yokmuş degilmi
inş canım ama bende aynı senın gibi kötüyü alıştırıyorum içimde hiç hamıleymıişim gibi bi his yok kist falanda yokmuş çok şükür sen ne zaman gidicen doktora genel durumun nasıl agrın falan oluyomu
kızlar benim aşılamada yarın olcak inşallah. bugün gittim doktora yumurtam kendiliğinden çatlamış. ovitrelle vurulmama gerek kalmadı. bakalım bu sefer tutucakmı.
inşallahhhh tutar canım.ii haberler veririsin buradan bizlere.kızlar benim aşılamada yarın olcak inşallah. bugün gittim doktora yumurtam kendiliğinden çatlamış. ovitrelle vurulmama gerek kalmadı. bakalım bu sefer tutucakmı.
uzulme desem bır manası yok hakkında hayırlısı olsun eger tup bebek yapma ımkanı varsa fazla vakıt kaybetmeyın ben 3 senedır beklıyorum ama sonuc hep negatıf bızımde sebepsız ınferlıte bızım suan tup bebek yapma ımkanımız yok asılama oldum sonucunu beklıyorum oda negatıf gıbı gelıyor cunku adet belırtılerım basladıkimse yok ama ben yine paylaşmak istedim.
Eşim doktorla görüştü, doktor; haftaya tekrar tahlil yapalım eğer adet olursa 2. gün kontrole gelin demiş. Eşimde de bende de görünürde bir problem yok değerlerimiz, tahlillerimiz iyi. Sperm hareketliliği düşüktü fakat kullanılan ilaçlardan sonra o da yükseldi. DOKTOR daha fazla zaman kaybetmeyelim, sizinki açıklanamayan infertilite, tüp bebeğe yönlendireceğim demiş.
Hayırlısı artık. RABBİM her şeyi bilir.
benim belim agrımaya başladı gögüslerimde hassaslaştı zannedersem adet belirtiler bunlar
dedegin gibi bende hamileymişim gibi gelmiyor ama allahtan hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok.sen nasılsın agrıların varmı seninde
kimse yok ama ben yine paylaşmak istedim.
Eşim doktorla görüştü, doktor; haftaya tekrar tahlil yapalım eğer adet olursa 2. gün kontrole gelin demiş. Eşimde de bende de görünürde bir problem yok değerlerimiz, tahlillerimiz iyi. Sperm hareketliliği düşüktü fakat kullanılan ilaçlardan sonra o da yükseldi. DOKTOR daha fazla zaman kaybetmeyelim, sizinki açıklanamayan infertilite, tüp bebeğe yönlendireceğim demiş.
Hayırlısı artık. RABBİM her şeyi bilir.
canım benimde adet olcakmısım gibi kasıklarım agrıyo başkada bişeyim yok.Normalde bu iki ay arası hemen geçerdi bu ay geçmek bilmedi yaa herşeyın hayırlısı dediğin gibi canım dua etmekten başka yapıcak bişeyimiz yok.Rabbim en dogru zamanda bizi meleklerime kavuşturcak bizi inş.
ezgim burdamısın canım aşagıda görüyorum seni nasılsın?
burdayım canım ama sen çıktın herhalde
merhaba arkadaşlar.ben 3 yıllık evliyim haziranda dolduruyoruz.geçen ay ilk aşılamamızı yaptırdık.ama sonuç alamadık.haziranda bir ara verelim hemde psikolojik olarak hazırlanım diye 2.yi temmuzda yapmaya karar verdik.benim ilk aşılamamda 15.günü yapıldı.tam 15 gün sonra aynı gün aynı saattte adet oldum böyle bişey olamaz bu durumu yaşayanlar varmı aranızda bilemiyorum
uzulme desem bır manası yok hakkında hayırlısı olsun eger tup bebek yapma ımkanı varsa fazla vakıt kaybetmeyın ben 3 senedır beklıyorum ama sonuc hep negatıf bızımde sebepsız ınferlıte bızım suan tup bebek yapma ımkanımız yok asılama oldum sonucunu beklıyorum oda negatıf gıbı gelıyor cunku adet belırtılerım basladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?