canım ben merkezdeyim mevlana kavşağındayım atatürk devlete gideceğim gecen hamileliğimde özele gitmiştim testler mestler deli gibi paralar harcadık ve 2. aydan sonra kalp atısı durdu die aldırmak zorunda kaldım. bende kanama agrı sancı hiçbir sey olmamıstı, kandeğerlerim giderek düştü kesecik bozuldu ve aldırdık4 ay yasaktı biz 8 ay sonra tekrar istedik ve suanda tekrar hamile olduğumu öğrendim mutluyum ama tedirginimde aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum.bakalım salı gününe gideceğim dr kısmetse umarım bu kez herşey yolunda gider...
Sen neresindesin Antalya'nın?
ayy tatlıcıı seniiii bz grmeye tahammül edemioss senn arıon yemekk içinn :d tatlıcııMerhaba kızlar. Bugün nasılsınız bakalım? Keyifler yerinde inşallah. Yeni hamişler hepiniz h.g niz. // Ya Carte D'or dan bahsedilmiş. nerde ben görmüyorum. olsa da yesem şimdi=)) hehe
uyudum uyandım sımdı
aradım doktoru 10 gun yarın olcak ama bugun gelsem olurmu dıye
olur dedıler
2.30 da randevum
kalp atışlarını duyarım inşallah dua edin kızlar
ama nasıl hazırlanıcam gıdıcem onu bılmıyorum :S
kızlar benim dün kontrolum vardı doktor bana olumsuz seyler soylemişti kesesi cok ince düşük olabilir fln diye bugun baska bi doktora gittim hicbir sorun yokmus düsük tehlikesi fln yokmus mutluyummmmmm :)))
pelincim özelden mjs gönderemiyorum malesef antalya uncalıdayım uncalı meydan hastanesine gidyorum sen nerdesin?
Konyaaltındanım cnm bende.uncalı meydan hastanesine gidiyorum.geçmiş olsun sana da onları düşünme artık pozitif ol
bende uncalı meydana gidiyorum ama artık gitmicem sanırım sen hangi doktora gidiyosun cnm ben güray hanıma gidiyordum düne kadar:)
canım cok sevındımkızlar benim dün kontrolum vardı doktor bana olumsuz seyler soylemişti kesesi cok ince düşük olabilir fln diye bugun baska bi doktora gittim hicbir sorun yokmus düsük tehlikesi fln yokmus mutluyummmmmm :)))
ayy tatlıcıı seniiii bz grmeye tahammül edemioss senn arıon yemekk içinn :d tatlıcıı
canımm inşş duyarsınnn çok heycanlandım dikkat et kndinee hayırlı haberlerni beklioruss ;:)))
bulantıı sor olurmu ne önercekk takipteymm cnmm....
ayyy canımm çokk geçmiş olsun çok sewndmmm :) inşş böle gzl dewam ederr :) bebeğii sağlıkla kucağına alırsınnn
orhan bey güray hanımdan çok daha iyi bence.neden düne kadar dedin bıraktın mı?
sen hangi ilacı kullanıyosun.benimki zofer ve hamilelerde kullanılmamlıdır yazıyo yaaahamişlik uyuşukluk yapıyor bizde hep uyku hali....
bende kullanyorum mide bulantı hapını yan etkisi olsa doktor vermez...ama geçmiyoki yine o sadece 1 saat tutyo valla milet içinde öğürmek garip olyor diye cola içyom şimdi ilk defa kola içyorum umarım zararı olmaz....
cnm hiç aç kalmamaya özen göster, acıkınca üstesinden gelinemiyo bulantının... saat başı mutlaka bişier yiyorum ben bu yüzden... hap iyi geldi bugü rahatım çok şükür...valla normalde olsa bende içerim aama içmemeye kararlıyım sımdılık
cok zormus yaa allak bullak oldum
su bıle ıcemıyorum gene
bıde kasıgımaa anıden agrı gırdımı iyice korktum
napıcaz biz
mecbur ılac ıctım bende dayanamıcam baktım
o degıl aksamda gecmıyor sabah aksam her vakıt var
bıraktım orayı dün bana güray hanım kimseye soyleme hamile oldugunu dedi kese cok ince kaybedebiliriz fln herseye hazırlıklı ol boyle bi suru sey dedi çöktüm resmen bugun baska bi yere gittim ordaki doktor alakası bile yok dedi cok iyi durumda aksine dedi bende tabiki oraya gitmekten vazgectim
sen hangi ilacı kullanıyosun.benimki zofer ve hamilelerde kullanılmamlıdır yazıyo yaaa
cnm hiç aç kalmamaya özen göster, acıkınca üstesinden gelinemiyo bulantının... saat başı mutlaka bişier yiyorum ben bu yüzden... hap iyi geldi bugü rahatım çok şükür...
benim ablam uncalı meydanda doğum yaptı ilk doktoru güray hanımdı ondan memnun kalmadı sonra orhan beye geçiş yaptı.orhan bey çok eğlenceli Hamburg üniv mezunu bir doktor.doğuma girerken ablamın elini hiç bırakmadı o kadar memnunuz babamdan çok ilgi gösterdi.bence evine yakın devam et ama orhan beye geçiş yap.nedenini sorarlarsa bir arkadaşımda orhan beye gidiyordu bende onun için doktorumu değiştirdim dersin ki neden söylemek zorunda da değilsin.evin ne tarafta senin cnm?
yan tarafta akışkan bir kek var Carte DOr midemiz bulandı bizim onu görünce....:26::26::26: bu sayfada yana bak....
Sizde fena sayılmazsınız sonuç olarak aşk evliliği :))))) hepimizi nazarlardan korusun Allah'ım...
6+5 oldum sanırım :)
ayy valla bende sasırdım napıcagımı netten baktım uzman tvden
nane ve ıhlamur ıcılebılır
onun dıısnda ıcmeyın yazıyor
3 gundur bır bardak ıctım
uyudum uyandım sımdı
aradım doktoru 10 gun yarın olcak ama bugun gelsem olurmu dıye
olur dedıler
2.30 da randevum
kalp atışlarını duyarım inşallah dua edin kızlar
ama nasıl hazırlanıcam gıdıcem onu bılmıyorum :S
mia07 cnm msn kullanmıyor musun?
carrefure varya canım orda yan tarafı sen nerdesin?
Konyaaltındanım cnm bende.uncalı meydan hastanesine gidiyorum.geçmiş olsun sana da onları düşünme artık pozitif ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?