Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

kızlar benim dün kontrolum vardı doktor bana olumsuz seyler soylemişti kesesi cok ince düşük olabilir fln diye bugun baska bi doktora gittim hicbir sorun yokmus düsük tehlikesi fln yokmus mutluyummmmmm :)))

Konyaaltındanım cnm bende.uncalı meydan hastanesine gidiyorum.geçmiş olsun sana da onları düşünme artık pozitif ol

Merhaba kızlar. Bugün nasılsınız bakalım? Keyifler yerinde inşallah. Yeni hamişler hepiniz h.g niz. // Ya Carte D'or dan bahsedilmiş. nerde ben görmüyorum. olsa da yesem şimdi=)) hehe
ayy tatlıcıı seniiii bz grmeye tahammül edemioss senn arıon yemekk içinn :d tatlıcıı

canımm inşş duyarsınnn çok heycanlandım dikkat et kndinee hayırlı haberlerni beklioruss ;:)))
bulantıı sor olurmu ne önercekk takipteymm cnmm....

kızlar benim dün kontrolum vardı doktor bana olumsuz seyler soylemişti kesesi cok ince düşük olabilir fln diye bugun baska bi doktora gittim hicbir sorun yokmus düsük tehlikesi fln yokmus mutluyummmmmm :)))

ayyy canımm çokk geçmiş olsun çok sewndmmm :) inşş böle gzl dewam ederr :) bebeğii sağlıkla kucağına alırsınnn

pelincim özelden mjs gönderemiyorum malesef antalya uncalıdayım uncalı meydan hastanesine gidyorum sen nerdesin?

anaaa bende uncalı meydan hastanesine gidiyorum gebeliklerimiz de aynı belki karşılarşırız.uncalıda nerde oturuyosun nereye yakınsın?

Konyaaltındanım cnm bende.uncalı meydan hastanesine gidiyorum.geçmiş olsun sana da onları düşünme artık pozitif ol

bende uncalı meydana gidiyorum ama artık gitmicem sanırım sen hangi doktora gidiyosun cnm ben güray hanıma gidiyordum düne kadar:)

bende uncalı meydana gidiyorum ama artık gitmicem sanırım sen hangi doktora gidiyosun cnm ben güray hanıma gidiyordum düne kadar:)

orhan bey güray hanımdan çok daha iyi bence.neden düne kadar dedin bıraktın mı?

canım cok sevındım
doktor cok onemlı gercekten

canım saol bende cok heyecanlıyım
duymam falan dıyee korkudan ertelıyordum hep :)
pazartesi giderim diyordum
ama mide olayına dayanamıcam dedıgı seylerı de yapamıyorum cunkı
gidip bi görüneyim inşallah sorun yoktur

Son düzenleme:
[

ayyy canımm çokk geçmiş olsun çok sewndmmm :) inşş böle gzl dewam ederr :) bebeğii sağlıkla kucağına alırsınnn[/QUOTE]

saol canım inş hepimizin iyi gider

orhan bey güray hanımdan çok daha iyi bence.neden düne kadar dedin bıraktın mı?

bıraktım orayı dün bana güray hanım kimseye soyleme hamile oldugunu dedi kese cok ince kaybedebiliriz fln herseye hazırlıklı ol boyle bi suru sey dedi çöktüm resmen bugun baska bi yere gittim ordaki doktor alakası bile yok dedi cok iyi durumda aksine dedi bende tabiki oraya gitmekten vazgectim

sen hangi ilacı kullanıyosun.benimki zofer ve hamilelerde kullanılmamlıdır yazıyo yaaa

cnm hiç aç kalmamaya özen göster, acıkınca üstesinden gelinemiyo bulantının... saat başı mutlaka bişier yiyorum ben bu yüzden... hap iyi geldi bugü rahatım çok şükür...

benim ablam uncalı meydanda doğum yaptı ilk doktoru güray hanımdı ondan memnun kalmadı sonra orhan beye geçiş yaptı.orhan bey çok eğlenceli Hamburg üniv mezunu bir doktor.doğuma girerken ablamın elini hiç bırakmadı o kadar memnunuz babamdan çok ilgi gösterdi.bence evine yakın devam et ama orhan beye geçiş yap.nedenini sorarlarsa bir arkadaşımda orhan beye gidiyordu bende onun için doktorumu değiştirdim dersin ki neden söylemek zorunda da değilsin.evin ne tarafta senin cnm?

bana dramamine verdi
hamıleler kullanabılır dıyor
ama kullanmamaya calısıyorum
daha ıkı kere ıctım 6 gundur
normalde 4 kereye kadar vermıstı doktor
dogru dıyorsun oncelerı yemıyordum daha kötuydu sımdı yiyorum gene az azda olsa
ama su içemiyorum
ve su ıcmemız cok onemlı

carrefure varya canım orda yan tarafı sen nerdesin?

Sizde fena sayılmazsınız sonuç olarak aşk evliliği :))))) hepimizi nazarlardan korusun Allah'ım...

amin cnm aminn o aşkın meyvesi geliyor artık...

cnm bian önce git bak bizde haber ver naneyide sor doktora içme derse içme...

carrefure varya canım orda yan tarafı sen nerdesin?

ay ne güzel çok yakınız bende çevik kuvvetin ordayım :) aynı hastaneye gidiyorum.gebeliğimiz aynı haftada ne güzel tesadüf çok memnun oldum.yaş kaç ve ne kadarlık evlisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…