amin cnm aminn o aşkın meyvesi geliyor artık...
cnm bian önce git bak bizde haber ver naneyide sor doktora içme derse içme...
ay ne güzel çok yakınız bende çevik kuvvetin ordayım :) aynı hastaneye gidiyorum.gebeliğimiz aynı haftada ne güzel tesadüf çok memnun oldum.yaş kaç ve ne kadarlık evlisin?
Ah evet gördüm. çok da iştah açıcıymış.. neyse...
:)))) sevindim bende memnun oldum 1 bucuk yıllık evliyim 28 yasındayım sen kaç yasındasın bu ilk bebegin dimi?
Biz de 2 yıl önce antalyaya gezmeye gelmiştik. Konyaaltında kaldık. Orası çok güzel.
sen tatlıcısın tabiii bi ekşiyi seviyoruz bide mide bulantıları var....yoksa hayatta afetmem tatlıyı...
evet cnaım onuda sorcam zaten
3 gundur ıctım cunkı
sımdı hazırlanayım zorlada olsa
eşim götürcek
duaa edinnnnnnnnnnnnn lütfennnnn
duyalım kalp sesini
sen tatlıcısın tabiii bi ekşiyi seviyoruz bide mide bulantıları var....yoksa hayatta afetmem tatlıyı...
evet cnaım onuda sorcam zaten
3 gundur ıctım cunkı
sımdı hazırlanayım zorlada olsa
eşim götürcek
duaa edinnnnnnnnnnnnn lütfennnnn
duyalım kalp sesini
evet güzel bi yerdir konyaaltı.bebiş büyüdükten sonra tekrar gelirsiniz belki
ben dünden beri aç geziyorum hiçbişi yemiyorum.o kadar susadım ki su bile içemiyorum suyun tadı bile acı geliyor.dün bütün gün öğürdüm bugün o kadar değilim ama yine süzülüyorum
ben dünden beri aç geziyorum hiçbişi yemiyorum.o kadar susadım ki su bile içemiyorum suyun tadı bile acı geliyor.dün bütün gün öğürdüm bugün o kadar değilim ama yine süzülüyorum
bende konyaaltında oturyorum boğaçayı geçince...pek güzel sakin yer deniz kenarında yürüyüşler iyi oluyor...
uncalı arkadaşım oturuyor...banyonun arkasında...
limon yee tuzla benim midemi o tuttu şuanda...
ya kızlar bol su iç diyo doktor, benim midem bulanıyo sudan. limon mu sıkayım içine?
bende el,imden geldiğince içmemeye çalışıcam...su olayı çok ilginç normalde çok seveim ama bende zorla içiyorum artık..bana dramamine verdi
hamıleler kullanabılır dıyor
ama kullanmamaya calısıyorum
daha ıkı kere ıctım 6 gundur
normalde 4 kereye kadar vermıstı doktor
dogru dıyorsun oncelerı yemıyordum daha kötuydu sımdı yiyorum gene az azda olsa
ama su içemiyorum
ve su ıcmemız cok onemlı
haydi konyaaltı bir ki bir kiiiii kalkıyor :) ii senle de yakınız
yiyecek bişi görmek istemiyorum bile
seninle yaşıtmışız benim de ilk bebğim olacak .....kaç senelik evlisin cnm? Ben Anatalyayı seviyorum aşığım buraya...
benim bebk 6+4 7.haftaya az kaldı senin nasıl durumlar...
çok sulu yemekler yeme cnm onlar mide bulandıryo bitki çayları ve çayda...
ama yemek yemzsende daha fazla bulanır...aç olmaz...dediğim gibi ekşi şeler yee biraz tutar üzerine su içersin benimde durumum aynı deniz kızı var oda öyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?