Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

amin cnm aminn o aşkın meyvesi geliyor artık...

cnm bian önce git bak bizde haber ver naneyide sor doktora içme derse içme...

evet cnaım onuda sorcam zaten
3 gundur ıctım cunkı
sımdı hazırlanayım zorlada olsa
eşim götürcek
duaa edinnnnnnnnnnnnn lütfennnnn
duyalım kalp sesini

ay ne güzel çok yakınız bende çevik kuvvetin ordayım :) aynı hastaneye gidiyorum.gebeliğimiz aynı haftada ne güzel tesadüf çok memnun oldum.yaş kaç ve ne kadarlık evlisin?

:)))) sevindim bende memnun oldum 1 bucuk yıllık evliyim 28 yasındayım sen kaç yasındasın bu ilk bebegin dimi?

:)))) sevindim bende memnun oldum 1 bucuk yıllık evliyim 28 yasındayım sen kaç yasındasın bu ilk bebegin dimi?

4 aylık evliyim 26 yaşındayım.bu ilk bebişkomuz olacak Allah nasip ederse.özel msj attım sana aldın mı peki?

sen tatlıcısın tabiii bi ekşiyi seviyoruz bide mide bulantıları var....yoksa hayatta afetmem tatlıyı...

ben dünden beri aç geziyorum hiçbişi yemiyorum.o kadar susadım ki su bile içemiyorum suyun tadı bile acı geliyor.dün bütün gün öğürdüm bugün o kadar değilim ama yine süzülüyorum

3 gundur ıctım cunkı
eşim götürcek
duyalım kalp sesini

allahım bu hayırlı cuma gününde bebişini korusun sağlıdır inşallah kötü düşünme erkendi duymadın duyarsın ama gir yaz merak ederiz...

sen tatlıcısın tabiii bi ekşiyi seviyoruz bide mide bulantıları var....yoksa hayatta afetmem tatlıyı...

Aslında ben nasıl turşu hastasıyım. anlatamam. bi gün bi kavanoz salatalık turşusunu bitirdim. elimi bi attım ki kalmamış. sesim kısıldı tabi ondan sonra.=D ama hamileliğimden beri hiç canım istemiyo

3 gundur ıctım cunkı
eşim götürcek
duyalım kalp sesini

İnşallah duyarsın canım. Dualarımız seninle. Hayırlı haberlerle gel inşallah.

evet güzel bi yerdir konyaaltı.bebiş büyüdükten sonra tekrar gelirsiniz belki

bende konyaaltında oturyorum boğaçayı geçince...pek güzel sakin yer deniz kenarında yürüyüşler iyi oluyor...

uncalı arkadaşım oturuyor...banyonun arkasında...

ben dünden beri aç geziyorum hiçbişi yemiyorum.o kadar susadım ki su bile içemiyorum suyun tadı bile acı geliyor.dün bütün gün öğürdüm bugün o kadar değilim ama yine süzülüyorum

limon yee tuzla benim midemi o tuttu şuanda...

limon yee tuzla benim midemi o tuttu şuanda...

merhaba hanımlar ben ELİF, yeni katıldım aranıza. Ben 7 haftalık hamileyim ALLAH nasip ederse haziran da doğum yapıcam inşallah.

bende konyaaltında oturyorum boğaçayı geçince...pek güzel sakin yer deniz kenarında yürüyüşler iyi oluyor...

uncalı arkadaşım oturuyor...banyonun arkasında...

haydi konyaaltı bir ki bir kiiiii kalkıyor :) ii senle de yakınız

ya kızlar bol su iç diyo doktor, benim midem bulanıyo sudan. limon mu sıkayım içine?

ya kızlar bol su iç diyo doktor, benim midem bulanıyo sudan. limon mu sıkayım içine?

suyun içine limon girince suyun su olma özelliği gidiyor yani su içmiş gibi olmuyosun.azar azar yudum yudum içmeye çalış.seni susatan şeyleri yersen su bol içersin.bende yarın kontrole gidicem geçen hafta 2487 çıkmıştı bu hafta 32958 normal mi?

bende el,imden geldiğince içmemeye çalışıcam...su olayı çok ilginç normalde çok seveim ama bende zorla içiyorum artık..

haydi konyaaltı bir ki bir kiiiii kalkıyor :) ii senle de yakınız

yiyecek bişi görmek istemiyorum bile

seninle yaşıtmışız benim de ilk bebğim olacak .....kaç senelik evlisin cnm? Ben Anatalyayı seviyorum aşığım buraya...

benim bebk 6+4 7.haftaya az kaldı senin nasıl durumlar...

çok sulu yemekler yeme cnm onlar mide bulandıryo bitki çayları ve çayda...

ama yemek yemzsende daha fazla bulanır...aç olmaz...dediğim gibi ekşi şeler yee biraz tutar üzerine su içersin benimde durumum aynı deniz kızı var oda öyle...

sulu yemekleri bırak kraker falan bile istemiyorum.canınız çekmesin ama şuan tek isteğim yeşil erik :) bende antalyayı seviyorum 2.5 senedir burdayız bizde.bende 6 haftalık hamileyim cnm.ben 4 aylık evliyim cnm ya sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…