Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

Bu beta hcg değerleri mi? bana yapılmadı bu. normal kan-idrar testi yapıldı. hiç bu rakamlardan görmedim:S özelde yapmıyolarmı yoksa?

Bu beta hcg değerleri mi? bana yapılmadı bu. normal kan-idrar testi yapıldı. hiç bu rakamlardan görmedim:S özelde yapmıyolarmı yoksa?

şekerim benim karnımın yanlarında ağrı vardı o yüzden verdi doktor bebeğin yaşayıp yaşamadığına bakmak amacıyla beta hcg verdi.yükseldiği için bebeğin yaşadığını öğrenmiş oldum yani bi sorun yok.size yapılmasına gerek yoktu.ben özelde yaptırdım ama bi sorun olduğunu görürlerse devlet özel farketmez her yerde yaparlar.senin en son ne zaman yapıldı ve kaç çıkmıştı?

benim 1 sene oldu....sen ekşi yee işte erik ekşi olur ondan isityordur canın...ben 10 senedir burdayım üniv.burda okudum kaldım burası bana hep iyi şeyler verdi bide bebik verdi daha ne olsun

kızlarr bu saat olduu dahaa bişi yşyemedm bulantıdann ((( çook fena yhaaa şimdi meyve yiyorum xorla bastırır inşş yemek yemeden su içmeden nasıl olcak valla bu hamilelik allah yardımcımız olsunn(((((((

bebişlerinin kalp atışlarını duyan varmı acaba ben geçen hafta dr gittim 6+4 hatfalıktı kalp atımı dk 120 idi dradyoloji uzm zayıf dedi dr normal dedi ama salı günü tekrar gel dedi bakarız korkuyorum sizce normalmi yoksa dr bikaç hafta aramı versem? ? ?

kızlar birsey soracağım size

sizi sağlık ocağında aile hekiminiz aradı mı

beni bugün aradı herseyi biliyor şaşırdım bir sürü sorular sordu gelin kan tahlili yapalım size dedi

Ben çarşamba günü gittim. ilk randevumdu hem de. ben hamilelik öncesi kontrolden geçtiğim için sonuçları gösterdim sadece. vajinal ultrasona da girmedim, direk karnımdan baktık. o kadar. hiç beta hcg yapılmadı bana. sadece 2 hafta sonra gel bakalım kalp atışı duyabilcekmiyiz dedi. geç döllenme olmuş da bende:S

ben duydum ama kalp atımının ne kadar olduğunu sölemedi cnm ama hersey yolunda çok güzel bir hamilelik dedi bana

kızlarr bu saat olduu dahaa bişi yşyemedm bulantıdann ((( çook fena yhaaa şimdi meyve yiyorum xorla bastırır inşş yemek yemeden su içmeden nasıl olcak valla bu hamilelik allah yardımcımız olsunn(((((((

biraz daha gayret cnm bazılarının 4 aydan sonra azalıyormuş

bende allah şükür öle bir sorun inş olmaz

Meyve yiyebiliyosan bari bol meyve ye. karışık salata yap canım.

biraz daha gayret cnm bazılarının 4 aydan sonra azalıyormuş

bende allah şükür öle bir sorun inş olmaz

saoll cnmm yha bide btn gn sürmesee çok zayıf düşüorum böle elim kolum kalkmıo...((
bu arada bni aramadı aile hekimim gidip kayıt olamadım çnkü henüzz ((

Meyve yiyebiliyosan bari bol meyve ye. karışık salata yap canım.

meyveyide zorla yiyom cnm yhaa bzmki aradı da yemezsem akşama dayak yicem yoksaaa ((

benim 5h6g de gordum kalp atımını ama bakmadılar sadece ekrandan gosterdiler neden acaba

bende sabahları bulantı var ama günboyu geğirtim var inanılmaz hemde.. uykusuzluk var bendede aksine :)

benim 1 sene oldu....sen ekşi yee işte erik ekşi olur ondan isityordur canın...ben 10 senedir burdayım üniv.burda okudum kaldım burası bana hep iyi şeyler verdi bide bebik verdi daha ne olsun

annem erik aramaya gitti bulamaz ama bakalım

tamam işte sorun yok teste de gerek yok.6 haftadan sonra rutin testlere başlanacak

allahım bu hayırlı cuma gününde bebişini korusun sağlıdır inşallah kötü düşünme erkendi duymadın duyarsın ama gir yaz merak ederiz...
saolun canlarr dualarınız kabul oldu galiba :))

İnşallah duyarsın canım. Dualarımız seninle. Hayırlı haberlerle gel inşallah.
saol canımm

limon yee tuzla benim midemi o tuttu şuanda...
dokktor limon olayı yaramaz dedı asidi yukseltır dedı
biraz psikolojık galibaa
banada limon iyi geliyor gibiydi
ama doktor hayır dedi

ya kızlar bol su iç diyo doktor, benim midem bulanıyo sudan. limon mu sıkayım içine?
canım senın ıcınde limon olayını abartmaya gerek yokmus

bende el,imden geldiğince içmemeye çalışıcam...su olayı çok ilginç normalde çok seveim ama bende zorla içiyorum artık..

canım bende ıcerım normalde
ama sımdı gunde 2 3 bardak anca
asagıda doktorun dedıklerını yazıcam sızede
canım aynı durumdayızz
doktorun dedıklerını paylasıcam

benim 5h6g de gordum kalp atımını ama bakmadılar sadece ekrandan gosterdiler neden acaba
7
canım ben 6+4 üm
az önce banada gösterdi dinletmedi
neden bende anlamadım :S

şimdi gelelim bana :)
yüzüm gülüyor
kalp atıslarını gördum
gayet normal dedi doktor
ama sesli bi şekilde duymadımm
birde benı gene alttan muayne etti ya ((
istemiyorum dedım ama yokk
gelisimine bakıcam dedi
normalmıs sevindim :)
1 ay sonra gel artık dedı herhangı bı sorun yok dedı

gelelim mide bulantısına
beyaz leblebi ve bucuk olayını bılıyorsunuz
benım bıraz kılom oldugundan doktor bişey yemesende cok sorun olmaz dedı
ama az az yemeye calıs ac kalma daa kötu olursun dedı
herhangi bi ot ıcecek ıcılmemelıymıs
zaten nane limon olayıda asit yukseltırmıs yanı bı anlamı yok dedı
dusukte yapabılırmıs gercekten Allah korusun
banaa su içemiyorum deyince
maden suyu vee beyaz gazoz varya sıselerde ondan söyledii
dogru su ıcemezsin daha cok bulandırır bunları iç dedi
bir dilim muz bir dilim elmaa abartmadan bunlları ye dedi
armut seftalide olurmus
ama portakal falan yok

birde kusmamaya calıs dedı nasıl basarcaksam
zorla kustugumu sanıyor sanırım ama ben kusmamak ıcın sıkıyorum sıkıyorum
en son zor lavbya atıyorum kendımıı
emedur ve zofer miydi zofarmıydı bu ılacları önermyiyoruz
dramamine en hafifi dedi
miden bulanabılır ama kusmasan iyi olur dedı
bunu nasıl başarıcaaaam işte onu hiç bilmiyorum
aklıma gelırse yazarım gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…