suyun içine limon girince suyun su olma özelliği gidiyor yani su içmiş gibi olmuyosun.azar azar yudum yudum içmeye çalış.seni susatan şeyleri yersen su bol içersin.bende yarın kontrole gidicem geçen hafta 2487 çıkmıştı bu hafta 32958 normal mi?
suyun içine limon girince suyun su olma özelliği gidiyor yani su içmiş gibi olmuyosun.azar azar yudum yudum içmeye çalış.seni susatan şeyleri yersen su bol içersin.bende yarın kontrole gidicem geçen hafta 2487 çıkmıştı bu hafta 32958 normal mi?
Bu beta hcg değerleri mi? bana yapılmadı bu. normal kan-idrar testi yapıldı. hiç bu rakamlardan görmedim:S özelde yapmıyolarmı yoksa?
ya kızlar bol su iç diyo doktor, benim midem bulanıyo sudan. limon mu sıkayım içine?
sulu yemekleri bırak kraker falan bile istemiyorum.canınız çekmesin ama şuan tek isteğim yeşil erik :) bende antalyayı seviyorum 2.5 senedir burdayız bizde.bende 6 haftalık hamileyim cnm.ben 4 aylık evliyim cnm ya sen?
şekerim benim karnımın yanlarında ağrı vardı o yüzden verdi doktor bebeğin yaşayıp yaşamadığına bakmak amacıyla beta hcg verdi.yükseldiği için bebeğin yaşadığını öğrenmiş oldum yani bi sorun yok.size yapılmasına gerek yoktu.ben özelde yaptırdım ama bi sorun olduğunu görürlerse devlet özel farketmez her yerde yaparlar.senin en son ne zaman yapıldı ve kaç çıkmıştı?
bebişlerinin kalp atışlarını duyan varmı acaba ben geçen hafta dr gittim 6+4 hatfalıktı kalp atımı dk 120 idi dradyoloji uzm zayıf dedi dr normal dedi ama salı günü tekrar gel dedi bakarız korkuyorum sizce normalmi yoksa dr bikaç hafta aramı versem? ? ?
kızlarr bu saat olduu dahaa bişi yşyemedm bulantıdann((( çook fena yhaaa şimdi meyve yiyorum xorla bastırır inşş yemek yemeden su içmeden nasıl olcak valla bu hamilelik allah yardımcımız olsunn (((((((
kızlarr bu saat olduu dahaa bişi yşyemedm bulantıdann((( çook fena yhaaa şimdi meyve yiyorum xorla bastırır inşş yemek yemeden su içmeden nasıl olcak valla bu hamilelik allah yardımcımız olsunn (((((((
biraz daha gayret cnm bazılarının 4 aydan sonra azalıyormuş
bende allah şükür öle bir sorun inş olmaz
Meyve yiyebiliyosan bari bol meyve ye. karışık salata yap canım.
bebişlerinin kalp atışlarını duyan varmı acaba ben geçen hafta dr gittim 6+4 hatfalıktı kalp atımı dk 120 idi dradyoloji uzm zayıf dedi dr normal dedi ama salı günü tekrar gel dedi bakarız korkuyorum sizce normalmi yoksa dr bikaç hafta aramı versem? ? ?
benim 1 sene oldu....sen ekşi yee işte erik ekşi olur ondan isityordur canın...ben 10 senedir burdayım üniv.burda okudum kaldım burası bana hep iyi şeyler verdi bide bebik verdi daha ne olsun
Ben çarşamba günü gittim. ilk randevumdu hem de. ben hamilelik öncesi kontrolden geçtiğim için sonuçları gösterdim sadece. vajinal ultrasona da girmedim, direk karnımdan baktık. o kadar. hiç beta hcg yapılmadı bana. sadece 2 hafta sonra gel bakalım kalp atışı duyabilcekmiyiz dedi. geç döllenme olmuş da bende:S
saolun canlarr dualarınız kabul oldu galiba :))allahım bu hayırlı cuma gününde bebişini korusun sağlıdır inşallah kötü düşünme erkendi duymadın duyarsın ama gir yaz merak ederiz...
saol canımmİnşallah duyarsın canım. Dualarımız seninle. Hayırlı haberlerle gel inşallah.
dokktor limon olayı yaramaz dedı asidi yukseltır dedılimon yee tuzla benim midemi o tuttu şuanda...
canım senın ıcınde limon olayını abartmaya gerek yokmusya kızlar bol su iç diyo doktor, benim midem bulanıyo sudan. limon mu sıkayım içine?
bende el,imden geldiğince içmemeye çalışıcam...su olayı çok ilginç normalde çok seveim ama bende zorla içiyorum artık..
canım aynı durumdayızzkızlarr bu saat olduu dahaa bişi yşyemedm bulantıdann((( çook fena yhaaa şimdi meyve yiyorum xorla bastırır inşş yemek yemeden su içmeden nasıl olcak valla bu hamilelik allah yardımcımız olsunn (((((((
7benim 5h6g de gordum kalp atımını ama bakmadılar sadece ekrandan gosterdiler neden acaba
tamam işte sorun yok teste de gerek yok.6 haftadan sonra rutin testlere başlanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?