ben kılo verdım bulantılarımdan dolayı
zaten pek almasam ıyı olcak
evet canım
inşallah bızımkıde kısa surelı olur gecer sevındım senın adına
gecmıs olsun ıyıce dınlen de cabuk iyileş innşallahh
bu arada neye dıkkat ettım
folbiol kullanmaya basladıgım gunden berı mıde bulantım var bıraz bıseyler okudumda
mıde bulantısı yaparmıs :S
sebebi tamamen bu olabılırmıkı
kızlar peki yarın dügünümüz varr bende oynamadan duramıyorum:) acaba oynamanın bebege zararı olurmu sizcee yoksaa oynamamalımıyım hadin içimi rahatlatın :)) ben çok pinpirikli oldum yaa bi oglum var ondan sonra bi düşük 4 ay öncede bebegin gelişimi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım bu bebegimede bişey olsun istemiyorum
ben çok kilo almışım yaaa görsen bişeyde yemiyorum nerden geliyo bu kilo bilmiyorum eşim doktora şikayet etti geçen hafta hiç bişey yemiyo diye
bnce gtmelisn cnm doktora keseyi görürsünn :)))merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza bende 5+3 günlük hamileyim hesaba göre ama doktora daha gitmedim keseyi görememekten korkuyorum belim çok agrıyorduu kasıklarımdada sancı olurdu düne kadar bugün hiç belirti yok bi sorunmu var acaba çokmu kendimi dinliyorum anlamadımki :)sizce gitmelimiyim doktora
en fena ıkımızız herhalde bu konuda benzıyor durumumuz
sorması ayıp kusma meselesını napıyorsun ?
benmde annem gelip yapayım dıyor
ama su anda o kadar kötukı once kendım toparlamam lazım
ben haftaya cuma tasınıyorum bıdee taaam boyle karısık bı durum
gulsemmı agllasammı
canım inşallah bu sefer öyle bişey olmaz
haklısın bulantı olunca en azından sglıklı dıye dusunup sevınıyor ınsanlar
ewtt canım çok bnziyoruuzz bnde zatenn oldxum olası çıkaranmama gibi problm var cnm hep bulanırım mahfolurum ama afferdersn kusamam hiçç sanki kussam rahatlıcam gibi gelio amaa yk sadece felaket bulanıooo
bnm annemde çalışıo bnm yzmden bu ay sonu bırakcak işi yanıma gelcekk hayırlısıı inşş cnmm yhaa
sen bidee taşıncanmıı uff çok zor allah sabır versnn canımmm dikkat et kndine olurmuu çok zorlamaa olmazsa eşinle berber yavas yavas yapınn cnmm....
bişey dememe gerek kalmamıs zaten olmuş canım :)))
saoll canımm tskr edermmm...eşimde bişi yaptırmıo çok şükür allah razı olsunn...geçmiş olsun canım, bence evi boşver dinlen evin acelesi yok senden ve bebişinden kıymetlı deil aç havalandır yeter. yat dinlen.
bide bişeler ye yaaa canın ne istiyosa zorla kendini bebişini düşün kanından beslenio o senin onu düşün ve tıka burnunu yee ALLAH yardımcımız olun inşaALLAH...
bn 47yim cnmm tartılmadım amaa aldığımı sanmıorum cnmm çnkü hiç bişi yiyemiorumm ama almk istermm yemek yemeyi özlledm valla....bide bişey dicem kızlar kilo alıyomusunuz....
yada aldınızmı?
ben hamile olmadan önce 51din 1 ayda 54 oldum ama öyle kaldım şimdi ne alıyorum nede veriyorum...sizin nasıl
alla alla canım şişlik olmasın o sakın
bişey yemeyip kilo alman garip
biraz zaman gecsın bakalım nasıl olcak
cnm bnde folicplus kullanıyorum doktora bulntılarım varr diyincee ilçları akşam iç dedii sende öle yap istersen cnm faydası olur blki ...bu arada neye dıkkat ettım
folbiol kullanmaya basladıgım gunden berı mıde bulantım var bıraz bıseyler okudumda
mıde bulantısı yaparmıs :S
sebebi tamamen bu olabılırmıkı
kızlar peki yarın dügünümüz varr bende oynamadan duramıyorum:) acaba oynamanın bebege zararı olurmu sizcee yoksaa oynamamalımıyım hadin içimi rahatlatın :)) ben çok pinpirikli oldum yaa bi oglum var ondan sonra bi düşük 4 ay öncede bebegin gelişimi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım bu bebegimede bişey olsun istemiyorum
doktor yemesin bırak bebek onu zayıflatmasın yeter dedi ama niye kilo aldım bilmiyorum bu gün bunla ilgili konuya baktımda fazla geldi bana ondan sizlere sordum...benim romatizmam var bazen ödem topluyodum daha önceden acaba ondanmıki aklıma ilk o geldi üüüfffffff
merhaba,
bnimde 4 ay önce 8+4 günlükken kalbi durdu acaba bana da iğne verecekler.adı ne bu iğnenin doktor ne dedi sana çok merak ettim şimdi 4+2
canım tuzlu yememeye dikkat et o kilo değildir ödem olabilir kız bebekleri ödem yapar senin ki kız herhalde:)))
doktora gittim 5+1 günlük hamileyim keseyi gördük ama bana iğne verdi 7 ay önce bebeğim 7 haftalıkken kalp atışı durmuştu o yüzden önlem amaclı kullanıcakmışım şimdilik her gün iğneyi yaptırcam napayım bebeğim için katlanmak zorundayım 4 kasımda tekrar gidicem inşallah hayırlısıyla bu sefer kucağıma alırım allahımın izniyle.....:)))tüm anne adaylarına selamlar........
onunda etkisi vardır ama tamamen değildir bebek büyüdükçe ve bunu bünyen kabul edinceye kadar devam eder inşallah çabuk geçer bulantıların tuzlu kraker ye çok faydası oolur[/QUOTE
valla bugun bı ıcmeden denıcem bıde nasıl olcak
cubuktan tıksındım artık yyıemıyorm
7doktor yemesin bırak bebek onu zayıflatmasın yeter dedi ama niye kilo aldım bilmiyorum bu gün bunla ilgili konuya baktımda fazla geldi bana ondan sizlere sordum...benim romatizmam var bazen ödem topluyodum daha önceden acaba ondanmıki aklıma ilk o geldi üüüfffffff
canım o gercekten odem falan olabılır bencede
cnm bnde folicplus kullanıyorum doktora bulntılarım varr diyincee ilçları akşam iç dedii sende öle yap istersen cnm faydası olur blki ...
bişi olmaz cnm ama genede fazla döktürmee çok yorma kendinii... :)
bulamıyorumkı folicplusyok su anda eczanelerde burda ne yazıkıki sansaa
aksamları ıcıyorum saten bende
kızlar benim mide bulantım yok şimdilik allaha şükür 5+2 daha erkenmi olabilirmi sonra ilk gebeliğimde çok vardı ama bunda olmicak herhalde....:))
canım inşallah olmaz
ama sonradanda cıkabılıyor ortaya
onunda etkisi vardır ama tamamen değildir bebek büyüdükçe ve bunu bünyen kabul edinceye kadar devam eder inşallah çabuk geçer bulantıların tuzlu kraker ye çok faydası oolur[/QUOTE
valla bugun bı ıcmeden denıcem bıde nasıl olcak
cubuktan tıksındım artık yyıemıyorm
7
canım o gercekten odem falan olabılır bencede
bulamıyorumkı folicplusyok su anda eczanelerde burda ne yazıkıki sansaa
aksamları ıcıyorum saten bende
canım inşallah olmaz
ama sonradanda cıkabılıyor ortaya
SLM KIZLAR NASILSINIZ NE VAR NE YOK BEN İİ SAYILIRIM HALSİZLİK VE MİDE BULANTIM VAR AZ ÖNCE SABH NE VARSA GİTTİ ŞİMDİ DE YİYSİM YOK UYKUMDA ÇOK VAR İŞYERİNDE OLMASAM YATCAM SİZLE NE EDİYONUZ
SLM KIZLAR NASILSINIZ NE VAR NE YOK BEN İİ SAYILIRIM HALSİZLİK VE MİDE BULANTIM VAR AZ ÖNCE SABH NE VARSA GİTTİ ŞİMDİ DE YİYSİM YOK UYKUMDA ÇOK VAR İŞYERİNDE OLMASAM YATCAM SİZLE NE EDİYONUZ
KMSE YOK MU NEDEN KİMSE KONUŞMUYO HAYRDIR
hoşgeldinnn
benim internette sorun var
o yuzden yazaamadım
bende fenalardayım
sabahtan beridir 3. kez
valla zor calısanlar ısınız
ben dırek bırakırdım su halde herhalde
kolay gelsın hepinize
KMSE YOK MU NEDEN KİMSE KONUŞMUYO HAYRDIR
slm derya naber bend ekotuyum kus kus geberıyorum mıgdem cok bulanıyor ve zorla yemek yıyorum
slm derya naber bend ekotuyum kus kus geberıyorum mıgdem cok bulanıyor ve zorla yemek yıyorum
AYNEN SELMACIM ÖLE VALLA NE BİLİM BU KADAR OLCAĞIMI BEKLEMEZDİM YA ÇOK HALDEN DÜŞYORUM YA
hoşgeldinnn
benim internette sorun var
o yuzden yazaamadım
bende fenalardayım
sabahtan beridir 3. kez
valla zor calısanlar ısınız
ben dırek bırakırdım su halde herhalde
kolay gelsın hepinize
SAOL CANIM YA BENDE AZ ÖNCE YEDİĞİM GBİ GİTTİ HALA VARDA ZOR TUTUYOM KENDİMİ SİZİNDE HALSZİLİĞİNİZ OLUYO MU
SAOL CANIM YA BENDE AZ ÖNCE YEDİĞİM GBİ GİTTİ HALA VARDA ZOR TUTUYOM KENDİMİ SİZİNDE HALSZİLİĞİNİZ OLUYO MU
FEDAT VE DİĞER BAYANLAR SİZ NİYE KONUŞMUYONUZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?