Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

onunda etkisi vardır ama tamamen değildir bebek büyüdükçe ve bunu bünyen kabul edinceye kadar devam eder inşallah çabuk geçer bulantıların tuzlu kraker ye çok faydası oolur

canım tabı bılen bırıne sormak lazım ama
bızımde gecen hafta dugunumuz vardı
bende bı guzel oynadım oturmadan
cok sukur bısey olmadı
ama bılemıyorum tabı

ben çok kilo almışım yaaa görsen bişeyde yemiyorum nerden geliyo bu kilo bilmiyorum eşim doktora şikayet etti geçen hafta hiç bişey yemiyo diye

alla alla canım şişlik olmasın o sakın
bişey yemeyip kilo alman garip
biraz zaman gecsın bakalım nasıl olcak

bnce gtmelisn cnm doktora keseyi görürsünn :)))

saoll canımm tskr edermmm...eşimde bişi yaptırmıo çok şükür allah razı olsunn...
bişiler yemeye çok zorluom cnm çubuk kraker ve meyve btn gn oda zorlaaa ( sadece akşmları yemekk ahh ahh bii gecse bulantıılarr neler yicem nelerrr....kiloyu falanda hç düşünmicemm ((
bide bişey dicem kızlar kilo alıyomusunuz....
yada aldınızmı?
ben hamile olmadan önce 51din 1 ayda 54 oldum ama öyle kaldım şimdi ne alıyorum nede veriyorum...sizin nasıl
bn 47yim cnmm tartılmadım amaa aldığımı sanmıorum cnmm çnkü hiç bişi yiyemiorumm ama almk istermm yemek yemeyi özlledm valla....

alla alla canım şişlik olmasın o sakın
bişey yemeyip kilo alman garip
biraz zaman gecsın bakalım nasıl olcak

doktor yemesin bırak bebek onu zayıflatmasın yeter dedi ama niye kilo aldım bilmiyorum bu gün bunla ilgili konuya baktımda fazla geldi bana ondan sizlere sordum...benim romatizmam var bazen ödem topluyodum daha önceden acaba ondanmıki aklıma ilk o geldi üüüfffffff

bu arada neye dıkkat ettım
folbiol kullanmaya basladıgım gunden berı mıde bulantım var bıraz bıseyler okudumda
mıde bulantısı yaparmıs :S
sebebi tamamen bu olabılırmıkı
cnm bnde folicplus kullanıyorum doktora bulntılarım varr diyincee ilçları akşam iç dedii sende öle yap istersen cnm faydası olur blki ...

bişi olmaz cnm ama genede fazla döktürmee çok yorma kendinii... :)

canım tuzlu yememeye dikkat et o kilo değildir ödem olabilir kız bebekleri ödem yapar senin ki kız herhalde:)))

tşk ederim kızlar yaaa valla burası çok harikaa insann morel buluyor aynı duyguları paylaşmak çok güzel .

merhaba,
bnimde 4 ay önce 8+4 günlükken kalbi durdu acaba bana da iğne verecekler.adı ne bu iğnenin doktor ne dedi sana çok merak ettim şimdi 4+2

benim 7 ay önce 7 haftalıkken kalp atışını duydum ve 7+3 günlükken kalp atışı durmuş normalde bu iğneyi 2. gebelikte aynısı olursa 3 gebelikte veriyorlarmış ama doktorum kullanalım biraz dedi sonra keserim dedi kannını dengeliyormuş iğnenin ismi Clexane derialtı hergün yaptırcakmışım daha dün başladım bu gebeliğimde bu gün 5+2 oldu inşallah faydasını görücem bu sefer çok umutluyum 2 hafta geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum....:)))))

kızlar benim mide bulantım yok şimdilik allaha şükür 5+2 daha erkenmi olabilirmi sonra ilk gebeliğimde çok vardı ama bunda olmicak herhalde....:))

canım tuzlu yememeye dikkat et o kilo değildir ödem olabilir kız bebekleri ödem yapar senin ki kız herhalde:)))

zaten çok az tuzlu yerim ben nerdeyse tuzsuz gibi :):):) kızım olsun çamurdan olsun:):):) tabi önce sağlıklı olsun:)

slm cnm benimde ilk bebek karnımda ölmüştü 5 ay önce ama bana iğne vermediler coraspirin verdi doktor neden acabaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…