Kizlar bana musade ben kahvaltilik bir kac birsey hazirlayim... Sutumu cevizimi yiyeyim...
Sonra yine gelirim insaALLAH... Size iyi sohbetler... Kendinize ve bebislerinize dikkat edin. Optummm
Kizlar bana musade ben kahvaltilik bir kac birsey hazirlayim... Sutumu cevizimi yiyeyim...
Sonra yine gelirim insaALLAH... Size iyi sohbetler... Kendinize ve bebislerinize dikkat edin. Optummm
Günaydın kızlar. nasılsınız? ikizler konuşulmuş.=) benim annemle teyzem de ikiz. keşke bende de olsa. =) çok isterim. bakarım da. hatta biri kız biri erkek olsa süper olur=) kısmett... benim de ailem uzakta. Türkiyede değiller. doğumdan sonra tabiki gelirler ama kendim bakcam bebişlerime. ben de kendimi ikizlere o kadar hazırladım ki, tek olsa şaşırcam nerdeyse
tabi canım allahım sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsinde gerisi hiç önemli değil...
isim düşündünüzmü hiç kız olursa ne erkek olursa ne koyucağınızı
erkek olursa ben eşimin adını koyucam CİHANGİR
kız olursa da BADE veya BADE SULTAN
Günaydın kızlar. nasılsınız? ikizler konuşulmuş.=) benim annemle teyzem de ikiz. keşke bende de olsa. =) çok isterim. bakarım da. hatta biri kız biri erkek olsa süper olur=) kısmett... benim de ailem uzakta. Türkiyede değiller. doğumdan sonra tabiki gelirler ama kendim bakcam bebişlerime. ben de kendimi ikizlere o kadar hazırladım ki, tek olsa şaşırcam nerdeyse
Günaydın cnm naberAnammm ikiz delilerii
iilik bitanem senden naber? nasıl geçiyo pazar günün? kahvaltı ettnmi? // evet yaa=) ikiz istiyorum beeeennnnn=) ( gerçi daha tek kalp sesi duyabileyim ona da şükür. geç döllenme oldu bende. kese boş çıkcak diye korkuyorum)
günaydıın bencede çok güzel olurdu ki annem benim çok uzak değil gelir yardım ederdi etmesede bakardııım
Aynen canım. bazı insanlar var nasıl şikayet ediyolar, "çocuk oldu, elimi kolumu bağladı, bakamıyorum" falan. hiç bişeyden de mutlu olmuyolar. hep üf püf ediyolar. ben anlamıyorum.
Nolsın hayatım eşim işte yatakta yalnız pinekliyorumm :2::2: Valla kahvaltıdan sayılırsa çubuk kraker yedim.bi bardak süt ve 4 ceviz yedim.Allah korusun hayatım düşünme öyle şeyler.Randevun ne zaman
Amin canım, Allah korusun=( yıkılırım. randevu 2kasım. gidebilcekmiyim bakalım. kimliğim yetişcekmi acaba ikisine...
oZAMAN doğurmıycaklarr var öyle cinsler.kendi keyfini düşünmekten çocuğa bakamıyolar
Aynen canım. bazı insanlar var nasıl şikayet ediyolar, "çocuk oldu, elimi kolumu bağladı, bakamıyorum" falan. hiç bişeyden de mutlu olmuyolar. hep üf püf ediyolar. ben anlamıyorum.
Benim komşum şte. o sürekli şikayet hallerini anlamıyorum ya. nasıl gıcık oluyorum. kendini gösteriyo heralde. işim başımdan aşkın demeye getiriyo
Hayırdır cnm nolduki kimliğinee.
Ben daha TR vatandaşı değilim, emniyetin verdiği geçici kimliğin de süresi doluyo. bi haftaya yapsalar yetişiyo da, bakalım
ben ewlenmeden önce küçük bi kıza bakıcılık yapmıştım kızım sanıyolardı artık o denli bakmışım yaşım küçük biraz ama çocuk bakmak ayrı ya onunla ilgilenmek onu sewmek bilmiyorum ben çok sewiyorum bide baktığım kız problemliydi konuşamıyodu herkesle bağ kuramıyodu ama onun bütün dünyası bendim çocuk çok farklı herşeyiyle......10 tanede olsa bakarım yeterki maddi durumum kaldırabilsin hiç problem değiil
O insanın artık kişiliğiyle ilgili. Ben mesela eşimle 2-3 yıl gezdik, eğlendik, şimdi hamileyim, ama geç kalmışım diyorum bazen. çocuk çok başka bişey. düşünüyorum, anlatamıyorum bile o duyguyu.
Hadi inşallah..iyi bare 2 kasıma kadar biraz büyümüş olur.Görülür artık bebiş.Benimde 3 ü veya 4 ü kontrol.
evet, 7 haftalık olcaz. ilk randevuda keseyi gördük. iki hafta sonra gel bakalım kalp atışı var mı dedi doktor. tedirginim. // kontrolden sonra yaz nasıl geçti, bilelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?