Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

Günaydın cnm naber Anammm ikiz delilerii

Biz kızımız olursa İrem, oğlumuz olursa Ömer koycaz inşallah

günaydıın bencede çok güzel olurdu ki annem benim çok uzak değil gelir yardım ederdi etmesede bakardııım

Günaydın cnm naber Anammm ikiz delilerii

iilik bitanem senden naber? nasıl geçiyo pazar günün? kahvaltı ettnmi? // evet yaa=) ikiz istiyorum beeeennnnn=) ( gerçi daha tek kalp sesi duyabileyim ona da şükür. geç döllenme oldu bende. kese boş çıkcak diye korkuyorum)

Nolsın hayatım eşim işte yatakta yalnız pinekliyorumm :2::2: Valla kahvaltıdan sayılırsa çubuk kraker yedim.bi bardak süt ve 4 ceviz yedim.Allah korusun hayatım düşünme öyle şeyler.Randevun ne zaman

günaydıın bencede çok güzel olurdu ki annem benim çok uzak değil gelir yardım ederdi etmesede bakardııım

Aynen canım. bazı insanlar var nasıl şikayet ediyolar, "çocuk oldu, elimi kolumu bağladı, bakamıyorum" falan. hiç bişeyden de mutlu olmuyolar. hep üf püf ediyolar. ben anlamıyorum.

Aynen canım. bazı insanlar var nasıl şikayet ediyolar, "çocuk oldu, elimi kolumu bağladı, bakamıyorum" falan. hiç bişeyden de mutlu olmuyolar. hep üf püf ediyolar. ben anlamıyorum.

oZAMAN doğurmıycaklarr var öyle cinsler.kendi keyfini düşünmekten çocuğa bakamıyolar

Nolsın hayatım eşim işte yatakta yalnız pinekliyorumm :2::2: Valla kahvaltıdan sayılırsa çubuk kraker yedim.bi bardak süt ve 4 ceviz yedim.Allah korusun hayatım düşünme öyle şeyler.Randevun ne zaman

Amin canım, Allah korusun=( yıkılırım. randevu 2kasım. gidebilcekmiyim bakalım. kimliğim yetişcekmi acaba ikisine...

oZAMAN doğurmıycaklarr var öyle cinsler.kendi keyfini düşünmekten çocuğa bakamıyolar

Benim komşum şte. o sürekli şikayet hallerini anlamıyorum ya. nasıl gıcık oluyorum. kendini gösteriyo heralde. işim başımdan aşkın demeye getiriyo

ben ewlenmeden önce küçük bi kıza bakıcılık yapmıştım kızım sanıyolardı artık o denli bakmışım yaşım küçük biraz ama çocuk bakmak ayrı ya onunla ilgilenmek onu sewmek bilmiyorum ben çok sewiyorum bide baktığım kız problemliydi konuşamıyodu herkesle bağ kuramıyodu ama onun bütün dünyası bendim çocuk çok farklı herşeyiyle......10 tanede olsa bakarım yeterki maddi durumum kaldırabilsin hiç problem değiil

Ben daha TR vatandaşı değilim, emniyetin verdiği geçici kimliğin de süresi doluyo. bi haftaya yapsalar yetişiyo da, bakalım

Hadi inşallah..iyi bare 2 kasıma kadar biraz büyümüş olur.Görülür artık bebiş.Benimde 3 ü veya 4 ü kontrol.

O insanın artık kişiliğiyle ilgili. Ben mesela eşimle 2-3 yıl gezdik, eğlendik, şimdi hamileyim, ama geç kalmışım diyorum bazen. çocuk çok başka bişey. düşünüyorum, anlatamıyorum bile o duyguyu.

erken anne olmanın iyide yanıda war kötü yanıda var tabi ben 24 yaşındayım ve benim annem 42 şimdi anneanne olucak zamanında çok fedakarlık yapmış fakat şimdi boyu kadar kızları var eli sıcaktan soğuğa girmiyo bazen soruyorum nası bi duygu die oda gidenler geri geliyo işte emeklerim diyo....

Hadi inşallah..iyi bare 2 kasıma kadar biraz büyümüş olur.Görülür artık bebiş.Benimde 3 ü veya 4 ü kontrol.

evet, 7 haftalık olcaz. ilk randevuda keseyi gördük. iki hafta sonra gel bakalım kalp atışı var mı dedi doktor. tedirginim. // kontrolden sonra yaz nasıl geçti, bilelim

evet, 7 haftalık olcaz. ilk randevuda keseyi gördük. iki hafta sonra gel bakalım kalp atışı var mı dedi doktor. tedirginim. // kontrolden sonra yaz nasıl geçti, bilelim

Yazarım tabi cnm sende yaz.Ben ilk 4 haftalıkken gtmiştim.sonra 5 haftalıkken tekar gittim haftaya gel deyince eyvah dedim yinemi..sonra 6.haftada gördük bebişi kalp atışını falan.kontrole gittiğimde 9 veya 10.cu haftamız olucak bakalım ne alemdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…