erken anne olmanın iyide yanıda war kötü yanıda var tabi ben 24 yaşındayım ve benim annem 42 şimdi anneanne olucak zamanında çok fedakarlık yapmış fakat şimdi boyu kadar kızları var eli sıcaktan soğuğa girmiyo bazen soruyorum nası bi duygu die oda gidenler geri geliyo işte emeklerim diyo....
Yazarım tabi cnm sende yaz.Ben ilk 4 haftalıkken gtmiştim.sonra 5 haftalıkken tekar gittim haftaya gel deyince eyvah dedim yinemi..sonra 6.haftada gördük bebişi kalp atışını falan.kontrole gittiğimde 9 veya 10.cu haftamız olucak bakalım ne alemdee
Hayırlı haberlerle geliriz inşallah canım. zaman geçmek bilmez şimdi. =) iki kalp görsek uça uça gelcem eve, hemen buraya gircem zaten=)) çatlarım paylaşmazsam =)))
Kızlar ben şimdilik kaçıyorumhafiften bi temzlik yapiyim.dün gün boyu su yoktu bulaşıkları fln yerleştriyim.Akşam görüşürüzz öptüm hepinizi
Benim annem de 48 yaşında anneanne olcak inşallah. görseniz annemle boyumuz, kilomuz aynı. ben anne olduğumda 25 olcam:)
Aaayyy kizlaar esi hamile diye is yaptirmayan kocalari nasil kiskaniyorum bi bilseniiizzz :105:
Esim bana birakin acimayi, evi temizlemiyorum cok pasakliyim diye kiziyor
Basim donuyor, belim agriyor, basim agriyor, bazende migde bulantilari var.
Surekli yatmakla geciyor hamileligim.
Bi arada cok yatiyorum, nasil alisirsam oyle gidermis diye kiziyordu,
Oyle dedikten sonrada disariya cikip annesine sikayet etmis beni cok yatiyorum diye
Kaynanamda o zaten oyle olur 3 ay yatakta gecer demis, ondan sonrada kendi yatirmaya basladi beni.
Inat degilmi tum gun ayakta kalip temizlik yaptim.
Benim soylediklerimi anlamiyor, illaki annesinin soylemesi gerekiyor.
Yatmama artik pek karismasada hala temizlik yapmadigima kiziyor beni anlamiyor,
Kendimi iyi hissettikce yapiyorumda temizlik, saol herzaman derli toplu, bulasik kesinlikle kalmiyor, hergun yemegini yapiyorum,
her sabah erkenden kalkip kahvaltisini hazirliyorum ise ac ac gitmesin diye.
Tek yapmadigim banyo ve tuvaleti temizlemek odailaclarin kokusundan kotu oluyorum, ama 1 2 haftada bir onuda yapiyorum.
Ben daha ne yapim???
Kendinin bir gun basi ayridi yatti yerinden kalmadi.
Benim 1 aydir heryerim agriyor, ben neyapiyim?? Ama anlarmiii anlamazzzzz!!!
canım o anlayamıyo seni hani annesine söylemiş ama cewabını almış o annesi değilde başka büyüklerden olsaydı yine aynı şekilde olcaktı ona takma kafanı
benimki ilk zamanlar kusarken gülüyodu ben bigün bi cırladım sen ne biçim kocasın diyeondan sonra tık yok
kolay bişey sanıyorlar hamileliği...
temizliğe gelince bırak yapma ne derse desin sen keyfine bak
Benimde patlamama az kaldi, son umidim bayramda bir haftaligina kaynanamin yaninda kalacak olmam.
O halimi gorurse anlar sonucta 6 hamilelik gecmis basindan.
anlamazmı anlar tabi 6 diilde 1 bile olsa yine anlar bunu çeken bilir anca
Aaayyy kizlaar esi hamile diye is yaptirmayan kocalari nasil kiskaniyorum bi bilseniiizzz :105:
Esim bana birakin acimayi, evi temizlemiyorum cok pasakliyim diye kiziyor
Basim donuyor, belim agriyor, basim agriyor, bazende migde bulantilari var.
Surekli yatmakla geciyor hamileligim.
Bi arada cok yatiyorum, nasil alisirsam oyle gidermis diye kiziyordu,
Oyle dedikten sonrada disariya cikip annesine sikayet etmis beni cok yatiyorum diye
Kaynanamda o zaten oyle olur 3 ay yatakta gecer demis, ondan sonrada kendi yatirmaya basladi beni.
Inat degilmi tum gun ayakta kalip temizlik yaptim.
Benim soylediklerimi anlamiyor, illaki annesinin soylemesi gerekiyor.
Yatmama artik pek karismasada hala temizlik yapmadigima kiziyor beni anlamiyor,
Kendimi iyi hissettikce yapiyorumda temizlik, saol herzaman derli toplu, bulasik kesinlikle kalmiyor, hergun yemegini yapiyorum,
her sabah erkenden kalkip kahvaltisini hazirliyorum ise ac ac gitmesin diye.
Tek yapmadigim banyo ve tuvaleti temizlemek odailaclarin kokusundan kotu oluyorum, ama 1 2 haftada bir onuda yapiyorum.
Ben daha ne yapim???
Kendinin bir gun basi ayridi yatti yerinden kalmadi.
Benim 1 aydir heryerim agriyor, ben neyapiyim?? Ama anlarmiii anlamazzzzz!!!
Ins canim, senin hamileligin nasil gidiyor
Tatlım sen zaten üstüne düşeni yapıyormuşsun.Hele bide kalkıp sabah kahvaltısını hazırlıyosun.Valla bi zahmet banyoyuda gelsin kayınvaliden iki silsin yani Madem biliyo 3 ay dikkat ediliceğini..Sen canını sıkma sakın karnındakini düşün.İş yapıcaksanda yormadan yap.
valla iyi bi ara bulantılarım çok oluyodu ama yavaş yavaş azaldı...uykumuz çok oluyo dün akşam 8de uyudum düşünbazen iş yerinde bastırıyo uyku o zorluyo bitek
Canim ben eskisehirde yasiyorum, Benim ailem hollandada esiminkide adanada yasiyor. Bizim burda hic kimsemiz yok
Oyy kıyamam yaaa :// Valla eşin anlayışlı olucak canım kendi canları tatlı oluyo maşallahh.Hamileliği sadece karın büyüyo doğum yapıyosun bitiyo sanıyolar.Yarın öbürgün çocuk olduğundada yine aksıycak bazı ev işleri şimdiden alışsa iyi olur bence..Benimde annemler istanbulda ben sakaryadayım.Çok esafe yok ama ha diyincede gelemiyolar malesef.Kayınvalidemler 20 dk uzaklıktalar ama aklına gelmez gidiyimde şu kızın işlerini yapim biraz hamile diye..Bu devirde hale köy işleri peşindeler :2: Allahtan eşim alışveriş merkezinde temizlik personeli şefi.Temizlik konusunda yardımı var şükür.Yemek bile yapıyo istediğimde..
Canim ben eskisehirde yasiyorum, Benim ailem hollandada esiminkide adanada yasiyor. Bizim burda hic kimsemiz yok
Yardim etsin tabi kolaymi oyle 9 ay cocugu karninda buyutmek, dedigin gibi sadece buyutmeklede kalmiyor.
Bakalim 2 hafta daha dayanirim dirdirina ondan sonra patlarim artik.
Hormonlar zaten kudurdu surekli agliyorum yaa
kız emirdağlımısın yoksa:):):):) benim teyzemler hollandada gerçi eskişehirdede ewleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?