Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

Yardim etsin tabi kolaymi oyle 9 ay cocugu karninda buyutmek, dedigin gibi sadece buyutmeklede kalmiyor.
Bakalim 2 hafta daha dayanirim dirdirina ondan sonra patlarim artik.
Hormonlar zaten kudurdu surekli agliyorum yaa

aayy o hormonlar çok kötü ya geçen bi dizide çocukların annesi öldü kocişimi aradım ben annemi özledim die ağlıyoruum napcanı bilemedi tamam tamam yarın götürürüm seni falan die teselli etti beni yanında arkadaşının eşi yeni doğum yaptı ona sormuş ooo o bişemi bizimki normal sohbet ederken ağlıyodu die aralarında konuşmuşlar erkeklerinde işi zor

Hayatım ben de annemlere gidiyorum kocamı özledim dye ağlıyasım geliyo ayy çok zor çokk..Bekleki haziran gelsinn :2::2:

ah kızlar yaa bende hemen hemen 1 haftadır annemlerdeyim bu akşam kocam gelip götürcek beni eve (
ben zaten mutfağa giremiyorum die bende o da perişan olmayalım die annemlerdeydim..
ALLAH eşlerimizinde bizimde yardımcısı olsun

kızlaarr ekşın olmuş burası iyice :))

ben sımdı dusunmuyorum ama
hep kızım olsun ısterdım adınıda neva koyarım derdım
ama gören erkek diyo
bu yuzden yaa
deniz efe...yada mehmet halis olabılır
ama sımdı ozellıkle dusunmuyorum daha erken deyip
yoksaa neler yapasım vaaaar

Benimde patlamama az kaldi, son umidim bayramda bir haftaligina kaynanamin yaninda kalacak olmam.
O halimi gorurse anlar sonucta 6 hamilelik gecmis basindan.

canım boşver takmaa
en önemli sen ve bebişin şu anda
benımde evın durumu kötu eşim çaktırmadan canın saolsun falan diyor ama ses tonundan anlıyorum rahatsız oldugunu
baslardaa dahada laf söyluyordu son zamanlarda olur bole seyler sen bastan bıraktın kendını dıyee
sonra mıde bulantılarını halımı gorunce anladı
bıde annem falan dedı ılk 3 ay önemli böyle olur zaten diyee
simdi sukur rahat
sen gene yapıyormussun ben bir haftadır bugun ılk defa ıs yapıyorum bılıyormusun
ev kokmustu artık
ben degıl kahvaltı aksam yeemkte yapamıyorum
yaa anneme gıdıyoruz ya annesıgıle yada dışardan yiyoruz hep
1 haftadır yemek işi bile yok
sırf yatıyorum
ama midem cok bulanıyor benım napim

kızlarr anneme gidiom bugün ewde tekim ewimiz her yere uzak hastanelere falan düşük tehlikesi olucada eşim korkuyo kalamıorum tek 1 hafta faslan annemler de kalıcam giremem nette hepininz kendinize ve bebişlerinize ii bakın olurmu bndebiraz annemle olursam rahat olurum inşş yoksa ewde btn gn akşama kadar açç mahfoluyorumm ((

canımm gule gulee
daha iyi olur bencede
yalnız kalma boşver
bende evde oldugum zamn aksama kadar ac oturuyorum
annemde oldugumda zorlada olsa yiyorum bişeyler
ii haberlerle dön inşallah

canım iyi oldu annene gitmen. rahat olursun, kafa dinlersin. Sende kendine ve bebişine dikkat et. Çok özletme kendini. Öptüm görüşürüz :)

canım git en iyisini yaparsın

aahh ahh bi cinsiyeti belli olsa ne görürsem alcam geçen alışwerişe çıkmıştım yarabbim neler neler war nası alasım war anlatamam gerçi anlarsınız siz beni

eşin haklı git sen kendine çok çok dikkat et...

,hele lcw ye gittim neler varrrrrrr zor tuttum kendimmii.bi belli olsun neler alırızz

ben çalıştığım için gidemiyorum ama yemek işi normalde zaten zordu iyice zorlaştı ama komşularımız sağ olsunlar çok yardım ediyolar bana zaten eşimin iş arkadaşları yapmasalar yapmazlar canın bişey istiyomu bak bişey isterse söyle sen yemek yapamazsın gelin bize falan diye allah razı olsun onlardan

aynen yaaaa bakmak istemiyorum özellikle yoksa dayanamıcam
kız olsun erkek olsun farketmezz alıcam yanıı
nasıl heveslıyımmm
ama bi yandanda korkuyorum o yuzden sımdılık yok
inşallah o gunlerıde goruruz kızlaaar

canımm gule gulee
daha iyi olur bencede
yalnız kalma boşver
bende evde oldugum zamn aksama kadar ac oturuyorum
annemde oldugumda zorlada olsa yiyorum bişeyler
ii haberlerle dön inşallah
saolun cnm aynen ewde tek olunca hiç yenmioo annem zorlada olsa yedirir banaaa ordaaa :)))
inşş ii haberlerle gelirim szden dee ii haberler okurum burda geldiğimdeee

canım iyi oldu annene gitmen. rahat olursun, kafa dinlersin. Sende kendine ve bebişine dikkat et. Çok özletme kendini. Öptüm görüşürüz :)

ewtt cnm ii oluck bncedee eşiminde aklı bnde kalıodu bnde rahat edemiodum tk basımaa ...
çok özlicem kızlar sizlerle konuşmayıı .... öpüorum hepiniziii

,hele lcw ye gittim neler varrrrrrr zor tuttum kendimmii.bi belli olsun neler alırızz

eşim çok sewer giyinmeyi falan beni tuttu zaraya götürdü elbisenin hem büyüğü war hem küçüğü bebişle aynı giyiniyosun düşünsene o erkek çocuğuna baktı tabi ben kıza ayakkabiları bile aynı ben can evimden vurdu dioki ben oğlumla aynı giyincem burdan alıcam
şuan ewde kız erkek muhabbeti war

ewtt cnm ii oluck bncedee eşiminde aklı bnde kalıodu bnde rahat edemiodum tk basımaa ...
çok özlicem kızlar sizlerle konuşmayıı .... öpüorum hepiniziii

Annende kal, ondan sonra bana gel kız=) ben de yalnızım ya evde hep. sıkılmayız=)

Bizde canımmm çok dikkat et bırak keyfini çıkarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…