Yardim etsin tabi kolaymi oyle 9 ay cocugu karninda buyutmek, dedigin gibi sadece buyutmeklede kalmiyor.
Bakalim 2 hafta daha dayanirim dirdirina ondan sonra patlarim artik.
Hormonlar zaten kudurdu surekli agliyorum yaa
aayy o hormonlar çok kötü ya geçen bi dizide çocukların annesi öldü kocişimi aradım ben annemi özledim die ağlıyoruum napcanı bilemedi tamam tamam yarın götürürüm seni falan die teselli etti beni yanında arkadaşının eşi yeni doğum yaptı ona sormuş ooo o bişemi bizimki normal sohbet ederken ağlıyodu die aralarında konuşmuşlar erkeklerinde işi zor
Hayatım ben de annemlere gidiyorum kocamı özledim dye ağlıyasım geliyoayy çok zor çokk..Bekleki haziran gelsinn :2::2:
tabi canım allahım sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsinde gerisi hiç önemli değil...
isim düşündünüzmü hiç kız olursa ne erkek olursa ne koyucağınızı
erkek olursa ben eşimin adını koyucam CİHANGİR
kız olursa da BADE veya BADE SULTAN
Benimde patlamama az kaldi, son umidim bayramda bir haftaligina kaynanamin yaninda kalacak olmam.
O halimi gorurse anlar sonucta 6 hamilelik gecmis basindan.
kızlarr anneme gidiom bugün ewde tekim ewimiz her yere uzak hastanelere falan düşük tehlikesi olucada eşim korkuyo kalamıorum tek 1 hafta faslan annemler de kalıcam giremem nette hepininz kendinize ve bebişlerinize ii bakın olurmu bndebiraz annemle olursam rahat olurum inşş yoksa ewde btn gn akşama kadar açç mahfoluyorumm((
kızlarr anneme gidiom bugün ewde tekim ewimiz her yere uzak hastanelere falan düşük tehlikesi olucada eşim korkuyo kalamıorum tek 1 hafta faslan annemler de kalıcam giremem nette hepininz kendinize ve bebişlerinize ii bakın olurmu bndebiraz annemle olursam rahat olurum inşş yoksa ewde btn gn akşama kadar açç mahfoluyorumm((
kızlaarr ekşın olmuş burası iyice :))
ben sımdı dusunmuyorum ama
hep kızım olsun ısterdım adınıda neva koyarım derdım
ama gören erkek diyo
bu yuzden yaa
deniz efe...yada mehmet halis olabılır
ama sımdı ozellıkle dusunmuyorum daha erken deyip
yoksaa neler yapasım vaaaar
aahh ahh bi cinsiyeti belli olsa ne görürsem alcam geçen alışwerişe çıkmıştım yarabbim neler neler war nası alasım war anlatamam gerçi anlarsınız siz beni
eşin haklı git sen kendine çok çok dikkat et...
ah kızlar yaa bende hemen hemen 1 haftadır annemlerdeyim bu akşam kocam gelip götürcek beni eve(
ben zaten mutfağa giremiyorum die bende o da perişan olmayalım die annemlerdeydim..
ALLAH eşlerimizinde bizimde yardımcısı olsun
aynen yaaaa bakmak istemiyorum özellikle yoksa dayanamıcamaahh ahh bi cinsiyeti belli olsa ne görürsem alcam geçen alışwerişe çıkmıştım yarabbim neler neler war nası alasım war anlatamam gerçi anlarsınız siz beni
eşin haklı git sen kendine çok çok dikkat et...
saolun cnm aynen ewde tek olunca hiç yenmioo annem zorlada olsa yedirir banaaa ordaaa :)))canımm gule gulee
daha iyi olur bencede
yalnız kalma boşver
bende evde oldugum zamn aksama kadar ac oturuyorum
annemde oldugumda zorlada olsa yiyorum bişeyler
ii haberlerle dön inşallah
canım iyi oldu annene gitmen. rahat olursun, kafa dinlersin. Sende kendine ve bebişine dikkat et. Çok özletme kendini. Öptüm görüşürüz :)
,hele lcw ye gittim neler varrrrrrrzor tuttum kendimmii.bi belli olsun neler alırızz
,hele lcw ye gittim neler varrrrrrrzor tuttum kendimmii.bi belli olsun neler alırızz
ewtt cnm ii oluck bncedee eşiminde aklı bnde kalıodu bnde rahat edemiodum tk basımaa ...
çok özlicem kızlar sizlerle konuşmayıı .... öpüorum hepiniziii
saolun cnm aynen ewde tek olunca hiç yenmioo annem zorlada olsa yedirir banaaa ordaaa :)))
inşş ii haberlerle gelirim szden dee ii haberler okurum burda geldiğimdeee
ewtt cnm ii oluck bncedee eşiminde aklı bnde kalıodu bnde rahat edemiodum tk basımaa ...
çok özlicem kızlar sizlerle konuşmayıı .... öpüorum hepiniziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?