benim olduğum yeri görsen kimse kimseyi tanımıyo karşı komşunun kim olduğunu bilmiyosun 1-2 kişiyi tanıyorum oda eşimin iş arkadaşlarının eşleri o kadr onlarda çok çok büyükler benden bi yere kadar iyi geliyo sonra olmuyo
mersin deyimm
kimse yok bu taraflardan :)
ah memleketliim selamlar mersinime
ah memleketliim selamlar mersinime
selamlarr
memleeket olarakta olsa varmışş demek :)))
yaaa uzaklarmışş cnm yhaa tühhyakın değil. =( Azerbaycandalar annemler.
bn nkullanıom cnm eşimle ikimizinn tek kullandrmıo bizimkii :dface kullanıyomusunuz kızlar
benim olduğum yeri görsen kimse kimseyi tanımıyo karşı komşunun kim olduğunu bilmiyosun 1-2 kişiyi tanıyorum oda eşimin iş arkadaşlarının eşleri o kadr onlarda çok çok büyükler benden bi yere kadar iyi geliyo sonra olmuyo
evet bende mutlu oldum mersinli görünce.. özledim
:) özlenmicek yermiii ama degılmıı
su anda nerdesin ki cokmu uzak
Slm kizlar bende yurtdisindan araniza katiliyorum nasilsiniz bende 8haftalik hamisim
Slm kizlar bende yurtdisindan araniza katiliyorum nasilsiniz bende 8haftalik hamisim
ankaradayım ben.... ama bayramda ordayım
iyi bari az kalmış kavuşmanaa :))
iyice özlem gider bakalım
aynenn bnm burdada öle herkess bnden büyük yaşıtım yyok onlarla ne konuşabiliimki sadece mrb mrb cnmm
bnde sadece eşimin aekadaslaryla onlarda gelip giderse yoksa bzz hepp ewdeyz esm srkli çalışıoo
nasıll çekiorum ayın 2 sini anlatamam ...o tarihte gelicem ama bakalım kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?