- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
ben erkek hissediyorum. hatta daha hamilelikten önce de hep böyle hissettim. kısmet ama. ben en çok ikiz hissediyorum. bi belirtim olmamasına rağmen. yaaa, haftalar günler çabuk geçsiiinnn=)))
cnm nettende hesaplayabilirsin gebelik haftası hesaplama yaz çıkıyo
yook cok yüksek değil normal bnce cnmm
mrb...arkadaşlar ben daha burada yeniyim.son adet tarihim 14 eylül.beta hcg değerim 5.350.keseyi gördük ama bebişi halen göremedik.çok endişeleniyorum.yanlış hesaplamıyorsam yaklaşık 6.haftalık hamileyim...bebiş kaçıncı haftada görünür vajinal ultrasonla bilen varmı?
bende hep ikiz olsun istiyorum,his falan bişeyim yok,daha kimse hamile olduğumu bilmiyo zaten,beni görüpte bi fikir veren falan yok.
hayırlısı,sağlıklısı olsun da,farketmez.
bebişleriniz için bişeyler almaya başladınız mı kızlar :)
Ben de daha kimseye söylemedim. bi eşim biliyo, bide siz. daha netleşsin. benim geç döllenme, nolur nolmaz. ben kötü bişey oldumu onu içimde yaşarım. sevmem etrafıma herkesi toplamayı. Allah korusun tabi.// beni birilerinin görüpte bişey söyleyeceğini hiç sanmıyorum. daha çok erken. hem de kilo vermişim.
Arkadaslar bende Haziran annesi olurum inşallah inşallah diyorum çünkü beta hcg kafa karistirici 10 Ekim'de 71.2 12 Ekim'de 48 saatten fazla olmuştu 207 ve keseyi gördük 21 Ekim de aynı gün baktık 1132 tam 2 ye katlamamis doktora telefonda sordum 10 gün beklicez dedi basına gelen varmi diye başlık bile actım ancak birkaç kisi cevapladı bilginiz varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirim. Saglikla kavuşun bebislerinize
bebişleriniz için bişeyler almaya başladınız mı kızlar :)
Arkadaslar bende Haziran annesi olurum inşallah inşallah diyorum çünkü beta hcg kafa karistirici 10 Ekim'de 71.2 12 Ekim'de 48 saatten fazla olmuştu 207 ve keseyi gördük 21 Ekim de aynı gün baktık 1132 tam 2 ye katlamamis doktora telefonda sordum 10 gün beklicez dedi basına gelen varmi diye başlık bile actım ancak birkaç kisi cevapladı bilginiz varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirim. Saglikla kavuşun bebislerinize
inşallah sağlıkla devam eden bi gbeliğin olur.
benim merak ettiğim de 207 ile mi keseyi gördünüz?
Hayır ayın 21 inde deger 1132 iken gördük bugün kan ver bı bakalım dedi kan verince anladık 2 ye katlanmamış
Bende henuz hic kimseyle paylasmadim cok zor insanin soyliyesi geliyor ama kararliyim uc ayima yakin soylerim insaALLAH.
Sadece esim, en yakin arkadasim ve sizler biliyorsunuz bucurumu
yok canıım daha çok erken ama insan özeniyo tabii daha çok bakmamaya çalışıyorum yoksa ona bişeyler almak için çıldırıyoruuuum
cinsiyeti belli olsun da alcam bikaç bişy hevesimi gideriyim :) olumsuz şeyler getirmiyorum aklıma, sağlıcakla inş. hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız kızlar. büyük bi çikolata kistim olmasına rağmen ilk denemede göbüşüme geldi bebişim o beni bırakıp gitmez artık allahın izniyle
Öyle birşey demedi yavaş ilerleyen bı gebelik dedi ama internette okuduğum şeyle hiç iyi degil önceki kanı aksam vermiştim bu aksam tekrar kan vercem çok korkuyorum ... Uyku bile haram oldupeki bugünkü değerin kaç?
%60 olması yeterli,bunu söylemiş olması lazım dr ununu.
Öyle birşey demedi yavaş ilerleyen bı gebelik dedi ama internette okuduğum şeyle hiç iyi degil önceki kanı aksam vermiştim bu aksam tekrar kan vercem çok korkuyorum ... Uyku bile haram oldu
amiin canım ben hem almak istiyorum hemde almak istemiyorum annemin bi lafı war çocuğun yediği helal giydiği haram diye o kadar harcıcam harcıcam doğru düzgün giyemeden büyücek ama bi yandan da hewesleniyorum bilmiyorum o anki psikolojime bağlı sanırım o zaman kesin alıcam hahahahaha
yok canım abartmaya gerek yok bi aldığın şeyi en fazla 1 ay falan giyer heralde az ama öz olsun :)
hamilelik kıyafetleride bakıyorum ben şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?