Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

ben erkek hissediyorum. hatta daha hamilelikten önce de hep böyle hissettim. kısmet ama. ben en çok ikiz hissediyorum. bi belirtim olmamasına rağmen. yaaa, haftalar günler çabuk geçsiiinnn=)))

bende hep ikiz olsun istiyorum,his falan bişeyim yok,daha kimse hamile olduğumu bilmiyo zaten,beni görüpte bi fikir veren falan yok.
hayırlısı,sağlıklısı olsun da,farketmez.

cnm nettende hesaplayabilirsin gebelik haftası hesaplama yaz çıkıyo

yook cok yüksek değil normal bnce cnmm

mrb...arkadaşlar ben daha burada yeniyim.son adet tarihim 14 eylül.beta hcg değerim 5.350.keseyi gördük ama bebişi halen göremedik.çok endişeleniyorum.yanlış hesaplamıyorsam yaklaşık 6.haftalık hamileyim...bebiş kaçıncı haftada görünür vajinal ultrasonla bilen varmı?

Merhaba kizlar,

Sabahki ikiz sohbeti devam ediyor bakiyorumda :)

canim hos geldin, ALLAH bebegine saglik sihhat versin ins. InsaALLAH kucagina alirsin.

Bence henuz erken canim iki hafta sonra kesinlesir hersey. Ne zamana randevun var doktorda? kalbine kotu kuskular sokma hamileliginin tadini cikar :)

bende hep ikiz olsun istiyorum,his falan bişeyim yok,daha kimse hamile olduğumu bilmiyo zaten,beni görüpte bi fikir veren falan yok.
hayırlısı,sağlıklısı olsun da,farketmez.

Ben de daha kimseye söylemedim. bi eşim biliyo, bide siz. daha netleşsin. benim geç döllenme, nolur nolmaz. ben kötü bişey oldumu onu içimde yaşarım. sevmem etrafıma herkesi toplamayı. Allah korusun tabi.// beni birilerinin görüpte bişey söyleyeceğini hiç sanmıyorum. daha çok erken. hem de kilo vermişim.

Arkadaslar bende Haziran annesi olurum inşallah inşallah diyorum çünkü beta hcg kafa karistirici 10 Ekim'de 71.2 12 Ekim'de 48 saatten fazla olmuştu 207 ve keseyi gördük 21 Ekim de aynı gün baktık 1132 tam 2 ye katlamamis doktora telefonda sordum 10 gün beklicez dedi basına gelen varmi diye başlık bile actım ancak birkaç kisi cevapladı bilginiz varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirim. Saglikla kavuşun bebislerinize

bebişleriniz için bişeyler almaya başladınız mı kızlar :)

Asla almam... Daha cok erken. Su onumuzdeki 6 ayi ALLAH'in izniyle atlatayim sonra ilk dogacagi zamanki kiyafetlerinden alirim.

4 ay once hamile oldugumu ogrenince alacaktim bol bol ne buluyorsam cunku bayiliyorummmmmmmmmm bebek kiyafetlerine ALLAH'a sukur almaya zamanim olmadi cunku bebegimin kalbinin durdugunu ogrenince cok kotu bir donem atlattim birde ona almis oldugum kiyafeter olsaydi artik delirirdim herhalde.

Bence en sagliklisi 6-7 hatta 8 aylik olana kadar hic birsey almamak sonradan cok yipranirsiniz kizlar.

Bende henuz hic kimseyle paylasmadim cok zor insanin soyliyesi geliyor ama kararliyim uc ayima yakin soylerim insaALLAH.

Sadece esim, en yakin arkadasim ve sizler biliyorsunuz bucurumu

inşallah sağlıkla devam eden bi gbeliğin olur.
benim merak ettiğim de 207 ile mi keseyi gördünüz?

Canim bana gore herseyin normal yani 48 saat icinde ikiye katlanmasi gerekiyordu deyerinin ama nerdyse uce katlanmis. 207 deyerle keseyi gormen bile cok umut verici cunku henuz yeni.

Canini SIKMA insaALLAH birsey olmaz, Rabbim bebegine saglik sihhat versin

çok istiyorum bişeyler almak :) mıknatıs gibi çekiyo beni bebiş mağazaları. cinsiyeti belli olsun alcam bi kaç bişy :) hiç kötü şeyler getirmiyorum aklıma hep olumlu düşünüyorum. büyük bi çikolata kistim olmasına rağmen ameliyat olman lazım diyen doktorları dinlemeyip çalışmalara başladım ve ilk aydan miniğim göbüşüme geldi o bırakmaz artık beni allahın izniyle :)

Bende henuz hic kimseyle paylasmadim cok zor insanin soyliyesi geliyor ama kararliyim uc ayima yakin soylerim insaALLAH.

Sadece esim, en yakin arkadasim ve sizler biliyorsunuz bucurumu

aynen. zaten 3 ayıma kadar hamile olduğum anlaşılmaz diye düşünüyorum. sonra söylicem artık. a, evet, bizim de sadece en yakın dostumuz biliyo, o da yurtdışında. o kadar. yaa, haziran ayı gelse de bu yazılarımıza bakıp gülsek=))

yok canıım daha çok erken ama insan özeniyo tabii daha çok bakmamaya çalışıyorum yoksa ona bişeyler almak için çıldırıyoruuuum

cinsiyeti belli olsun da alcam bikaç bişy hevesimi gideriyim :) olumsuz şeyler getirmiyorum aklıma, sağlıcakla inş. hepimiz bebeklerimizi kucağımıza alırız kızlar. büyük bi çikolata kistim olmasına rağmen ilk denemede göbüşüme geldi bebişim o beni bırakıp gitmez artık allahın izniyle

amiin canım ben hem almak istiyorum hemde almak istemiyorum annemin bi lafı war çocuğun yediği helal giydiği haram diye o kadar harcıcam harcıcam doğru düzgün giyemeden büyücek ama bi yandan da hewesleniyorum bilmiyorum o anki psikolojime bağlı sanırım o zaman kesin alıcam hahahahaha

Öyle birşey demedi yavaş ilerleyen bı gebelik dedi ama internette okuduğum şeyle hiç iyi degil önceki kanı aksam vermiştim bu aksam tekrar kan vercem çok korkuyorum ... Uyku bile haram oldu

neticeyi görmeden kendini bunaltma hemen,rabbim ol dediyse hiç bişey olmaz,bolca dua et sadece.

yok canım abartmaya gerek yok bi aldığın şeyi en fazla 1 ay falan giyer heralde az ama öz olsun :)
hamilelik kıyafetleride bakıyorum ben şimdiden

yok canım abartmaya gerek yok bi aldığın şeyi en fazla 1 ay falan giyer heralde az ama öz olsun :)
hamilelik kıyafetleride bakıyorum ben şimdiden

ben bebek bezi ıslak medil almaya başladım bile stok yapıyorum e o zamn çalışamıcam büyük ihtimalle masrafı azaltmak adına:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…