Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

Bende aslen istanbulluyum ama is icabi burdayiz ah ah burnumda tutuyor turkiyem aralikta gelicem insallah bu arada benim esimde mersinli mersin guzel yerde cook bunaltici havasi var ama

alışkın olmayana öyle gelir canım
alışkın olsan baska yerde yasamak istemezsin
bide sıcak yerlerı sevenler ıcın ıyı tabıı
bende soguga dayanamıyorum
2 ay almanyada kaldık
deniz görmedim..hava hep kapalı..hep iç bunaltıcı
yok dedım yaaa memleketımın gozunu seveym :)

Bulantilar kotu oluyor yaa, mutfaga zor giriyorum
senin sat kaçtı elma şekeri,ben 5+2 deyim,mide bulantım falan yok,senin erken mi başladı,yoksa benim geç döllenme falan mı oldu acaba?
mersin deyimm
kimse yok bu taraflardan :)

biz de mersinliyiz,daha yeni geldim mersinden,hatta bizim bebiş o kadar inat etti ki,mersin e gitmeden tutunmadı anneciğine,illa memleketimde olcam dedi

tek eksiklğimi hissettiğim şey deniz zaten...bide memleketimin yeşili bile bi başkka ya

bn calışmıorumm cnm felaket sıkıcı yanii ewdee tek başınaa... yanlızklık çok kötüü oluo yoksa bn dha yeni ewliyim istemiodum çocuk ilk basta baktım böle olmuoo yanlız esimde çok istiyoduu yaptık bi bebiş o bana can yoldası olucak inşş bebişimle büyüccemmm :))))

benimki kazayla oldu korunuyodum ben ama nası oldu bilmiyorum allahın taktiri doktora söyledim %100 koruma yok dedi olabiliyo dedi
allahın bi hediyesi bana sanırım bu bebiş

vayy mersinliler cokmus aslındaa
ama hiçbiri burda degılmıs demek
gördünmü bebişin ettiğini :))

tek eksiklğimi hissettiğim şey deniz zaten...bide memleketimin yeşili bile bi başkka ya

öylee deniz olan yere alısaan
deniz olmayan yere zor alışır
yeşil pek kalmadı ortalıklardaa anca yukarılar falan :)

benimki kazayla oldu korunuyodum ben ama nası oldu bilmiyorum allahın taktiri doktora söyledim %100 koruma yok dedi olabiliyo dedi
allahın bi hediyesi bana sanırım bu bebiş

heheee ii olmuşş aslındaaa süprizz yapmışş bebişş sizeee :))) hayırlısı olsun canıımmm

valla allahım kısmet ederse bende bebeğimi mersinde doğurmak isterim olduğu zaman...
evet biliorum ağaçlarımızı kesmişler yol kenarlarındaki çok sinir bzucu

Son düzenleme:

Aynen bende çalışmıyorum. evde yalnıızm. günlerim geçiyo gerçi. sıkılmıyorum. annemlerle arkadaşlarımla görüşüyorum görüntülü. ama boş vaktim çok oluyo. Bebişe karar verdik biz de. bazıları bakamıyo. ama bakılamıycak bişey yok. başka işler bebişimden önemli değil.

valla allahım kısmet ederse bende bebeğimi mersinde doğurmak isterim olduğu zaman...
evet biliorum ağaçlarımızı kesmişler yol kenarlarındaki çok sinir bzucu

inşallah inşallah istedigin gibi istediğin yerde olur
yaa her yer inşaaat oldu şimdi bakalım

bu arada gunlerı saymım diye özellikle hergun hesap etmıyordum
bugun bi düşündüm
7 hafta oldu sanırım bugun tam :)

heheee ii olmuşş aslındaaa süprizz yapmışş bebişş sizeee :))) hayırlısı olsun canıımmm

öyle yaptı ilk öğrendiğimde şok oldum yığılıp kalmıştım
ama eşim çok istiyodu anlatamam kadir gecesi gidip camiye sırf bunun için dua etmiştii düşüün ben istemiyorum diye erteliyoduk
Herşeyin hayırlısı hayatta hiç plan yapamıcaan şeyler war onlardan biride bu ama şu an çok mutluyum

Kizlar anneler hisseder bebisleriniz icin ne hissediyorsunuz veyahutta ne istiyorsunuz

ben erkek hissediyorum. hatta daha hamilelikten önce de hep böyle hissettim. kısmet ama. ben en çok ikiz hissediyorum. bi belirtim olmamasına rağmen. yaaa, haftalar günler çabuk geçsiiinnn=)))

ayy hayırlısıı olsunn canımm yaa allah eşinin dualarını duymuşş galibaa :))
allah bebişini sağlıkls ucağına almayı nasp etsn canımm... :)))

Kizlar anneler hisseder bebisleriniz icin ne hissediyorsunuz veyahutta ne istiyorsunuz

bn hissetmiyorum ama erkek olsun isterm eşim çok erkek istiyoo :)))

hissetmek için erken degılmıki yahu :)
ben hissetmiyorum hiç öylee erkek kız falan diyee
ki gönlüm hep kızdan yanaa ama hissetmiyorum bunuu
gören erkek diyor
sana ayrı bı guzellık gelmiş diyorlar
onlarada kzııom aslında durun bır daha surda yenı
hiç kız diyen olmadı :S

Cogunlukta erkek bende basindan beri erkek hissediyorum insallah hepimizin gonlundeki olur bende kizim var oglum olsun istiyorum

bende hep kız istemiştim ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri erkek olduğunu düşünüyorum içime öyle doğuyo, inş. dışıma da öle doğarr

bende kız istiyorum herkes erkek diyo sinir oluyorum nie erkek erkek die tuttururlar bilmem anlamam annem bile öyle gıcık oluyorum

bebişleriniz için bişeyler almaya başladınız mı kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…