Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

Kizlar anneler hisseder bebisleriniz icin ne hissediyorsunuz veyahutta ne istiyorsunuz

Dün arkadaşlarada söyledim erkek hissediyorum benn.ultrasonda ilk gördüğümde erkekmi bu dedim doktorum dalga geçti Tabi ne hayırlısıysa o olsun bizim seçme şansımız yok.Cenabı allah ne verirse artık

ben altıncı haftada gördüm cnm Karından baktı hep

ben bebek bezi ıslak medil almaya başladım bile stok yapıyorum e o zamn çalışamıcam büyük ihtimalle masrafı azaltmak adına:):):)

canım komilinin ıslak mendilleri varmış çok süper diyolarr.Ya çocuk bezinide bilemiyorum şimdi bişi alırım ona allerjisi olur falan onu deneyip görmek lazım sanırım.Ama molfixin yeni doğanını çok beğendim.Göbek kordonu henüz düşmediği için onun için boşluk yapmışlar normalde kıvırmak gerekiyo bunda gerek kalmıyo..

bak şimdi 6 ayına kadar beziydi kremiydi şampuan bilmem ne onları alıcam daha sonrada oda ve kıyafetlere başlıcam anca işte
eşim sen manyaksın diyo ama sonra dediğime geliyo

Bebek kıyafetleri için deterjanları unutmamak lazımm

bak şimdi 6 ayına kadar beziydi kremiydi şampuan bilmem ne onları alıcam daha sonrada oda ve kıyafetlere başlıcam anca işte
eşim sen manyaksın diyo ama sonra dediğime geliyo

Depola simdiden barii...

Cnm cok abartma ama beni sakin yanlis anlama olur mu? Butun kalbimle bebegini kucagina almani diliyorum Rabbimden ama henuz basindayiz gebeligimizin o yuzden ben hep korkuyorum :18:

Depola simdiden barii...

Cnm cok abartma ama beni sakin yanlis anlama olur mu? Butun kalbimle bebegini kucagina almani diliyorum Rabbimden ama henuz basindayiz gebeligimizin o yuzden ben hep korkuyorum :18:

tabi canım bilinçli olarak yapıyorum neyin ne olucağı belli olmuyor bunu biliyorum ilk bi hafta hamileliğimi bile kabul etmiyodum bilinçli olan bi bebiş değildi de ondan ama şimdi iyice alıştımonun için nefretten öte bişey hissettiğim balık bile yedim

merhaba kizlar benimde suan 5 haftalik bende haziran ayinda kismetse ilk bebegimi alicam kucagima benimde karin bölgemde kasilmalar agrilar olusuyor mide bulantisi hic yok adetlencekmis gibii agrilar var 27 doktora gidicem ultrasona korkuyom yardimmmmmmmmmmmm:2:

Canım ben 8 haftalık hamileyim senin haftanda benimde bu ağrılarım sıkçaydı.Vücut adet olmaya alıştığı için vücut sökemiyo her ay böyle aprılar normal dedi doktorum.Ayrıca her hamilenin midesi bulanıcak diye bişi yokki.Benim bu haftalarda bile bulanmıyo.İçin rahat olsun bence

merhaba canim senle ayniyiz demek ultrasona felan gittinmi görüldümü sende kese ben henüz gitmedim daha randevumu beklyiorum hcg degerlerin nasil

merhaba canim senle ayniyiz demek ultrasona felan gittinmi görüldümü sende kese ben henüz gitmedim daha randevumu beklyiorum hcg degerlerin nasil

Yok hayatım benim 8 haftalık.senin haftalarında yaşadıklarımı diyorum Ben 6.haftada bebeği görmüştüm.doktorum hcg almaya gerek görmedi herşey ortada zaten dedi

SAGOL CANIM YA ICIMI RAHATLATTIN INSANDA BI BELIRTI OLMAYINCA KENDINDENDE SÜPHELENIYOR EN SON 4 haftalikken hcg degerlerim 1200 cikmisti doktor iyi dedi bakalim 27 görücekmiyiz

tebrikler canıım aramıza hoş geldiiin kasılmaların normal canım ama sen yinede ayaklarına dikkat et sıcak tut mide bulantısı olanda oluyo olmayanda 6 haftadan sonra oldu benim ama şimdi iyiyim vücut alıştıkça düzeliyo

SAGOL CANIM YA ICIMI RAHATLATTIN INSANDA BI BELIRTI OLMAYINCA KENDINDENDE SÜPHELENIYOR EN SON 4 haftalikken hcg degerlerim 1200 cikmisti doktor iyi dedi bakalim 27 görücekmiyiz

Kısmet hayatım..Ya herkeste aynı olmuyo herkes birbirinden çok farklı inan.O adet olucakmışım gibi olan ağrılar ara ara beni de yokluyo sonra geri kaçıyo

Aynen cnm bende bebegime alistim basta unutuyordum hamile oldugumu el aliskanligi agir filan demeden kaldirmaya kalkiyordumm herseyi.

Simdii onceligim bebegimm... Ne yaparsam yapayim ilk onu dusunuyorum. Kiyamam ben ona

Afiyet olsun cnm bol bol ye balik cok iyi... Bak ben cok sevmeme ragmen yiyemiyorum!! Of su mide bulantim bi gecse keske hayirlisiyla

Kısmet hayatım..Ya herkeste aynı olmuyo herkes birbirinden çok farklı inan.O adet olucakmışım gibi olan ağrılar ara ara beni de yokluyo sonra geri kaçıyo

aman geri kacsinda gelmesin insan korkuyor ister istemez oldum olcam diye :-( HADI HAYIRLISI BI SEKILDE ATLATICAZZZZ

BENDE AZ ÖNCE YEDIM BALIK OMEGA 3 varmis ispanak ceviz ve balik bu haftalarda cok önemliymis bebeyin zekasi ve gelisimi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…