Kizlar anneler hisseder bebisleriniz icin ne hissediyorsunuz veyahutta ne istiyorsunuz
mrb...arkadaşlar ben daha burada yeniyim.son adet tarihim 14 eylül.beta hcg değerim 5.350.keseyi gördük ama bebişi halen göremedik.çok endişeleniyorum.yanlış hesaplamıyorsam yaklaşık 6.haftalık hamileyim...bebiş kaçıncı haftada görünür vajinal ultrasonla bilen varmı?
ben bebek bezi ıslak medil almaya başladım bilestok yapıyorum e o zamn çalışamıcam büyük ihtimalle masrafı azaltmak adına:):):)
ben bebek bezi ıslak medil almaya başladım bilestok yapıyorum e o zamn çalışamıcam büyük ihtimalle masrafı azaltmak adına:):):)
Kiz dur daha 7-8 ayin var karsinda
bak şimdi 6 ayına kadar beziydi kremiydi şampuan bilmem ne onları alıcam daha sonrada oda ve kıyafetlere başlıcam anca işte
eşim sen manyaksın diyo ama sonra dediğime geliyo
Bebek kıyafetleri için deterjanları unutmamak lazımm
bak şimdi 6 ayına kadar beziydi kremiydi şampuan bilmem ne onları alıcam daha sonrada oda ve kıyafetlere başlıcam anca işte
eşim sen manyaksın diyo ama sonra dediğime geliyo
Depola simdiden barii...
Cnm cok abartma ama beni sakin yanlis anlama olur mu? Butun kalbimle bebegini kucagina almani diliyorum Rabbimden ama henuz basindayiz gebeligimizin o yuzden ben hep korkuyorum :18:
merhaba kizlar benimde suan 5 haftalik bende haziran ayinda kismetse ilk bebegimi alicam kucagima benimde karin bölgemde kasilmalar agrilar olusuyor mide bulantisi hic yok adetlencekmis gibii agrilar var 27 doktora gidicem ultrasona korkuyom yardimmmmmmmmmmmm:2:
merhaba canim senle ayniyiz demek ultrasona felan gittinmi görüldümü sende kese ben henüz gitmedim daha randevumu beklyiorum hcg degerlerin nasil
Canım ben 8 haftalık hamileyim senin haftanda benimde bu ağrılarım sıkçaydı.Vücut adet olmaya alıştığı için vücut sökemiyo her ay böyle aprılar normal dedi doktorum.Ayrıca her hamilenin midesi bulanıcak diye bişi yokki.Benim bu haftalarda bile bulanmıyo.İçin rahat olsun bence
merhaba kizlar benimde suan 5 haftalik bende haziran ayinda kismetse ilk bebegimi alicam kucagima benimde karin bölgemde kasilmalar agrilar olusuyor mide bulantisi hic yok adetlencekmis gibii agrilar var 27 doktora gidicem ultrasona korkuyom yardimmmmmmmmmmmm:2:
SAGOL CANIM YA ICIMI RAHATLATTIN INSANDA BI BELIRTI OLMAYINCA KENDINDENDE SÜPHELENIYOR EN SON 4 haftalikken hcg degerlerim 1200 cikmisti doktor iyi dedi bakalim 27 görücekmiyiz
tabi canım bilinçli olarak yapıyorum neyin ne olucağı belli olmuyor bunu biliyorum ilk bi hafta hamileliğimi bile kabul etmiyodum bilinçli olan bi bebiş değildi de ondan ama şimdi iyice alıştımonun için nefretten öte bişey hissettiğim balık bile yedim
Kısmet hayatım..Ya herkeste aynı olmuyo herkes birbirinden çok farklı inan.O adet olucakmışım gibi olan ağrılar ara ara beni de yokluyo sonra geri kaçıyo
Aynen cnm bende bebegime alistim basta unutuyordum hamile oldugumu el aliskanligi agir filan demeden kaldirmaya kalkiyordumm herseyi.
Simdii onceligim bebegimm... Ne yaparsam yapayim ilk onu dusunuyorum. Kiyamam ben ona
Afiyet olsun cnm bol bol ye balik cok iyi... Bak ben cok sevmeme ragmen yiyemiyorum!! Of su mide bulantim bi gecse keske hayirlisiyla
aman geri kacsinda gelmesin insan korkuyor ister istemez oldum olcam diye :-( HADI HAYIRLISI BI SEKILDE ATLATICAZZZZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?