Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

Amiin ins bebegimizle gideriz

merhaba arkadaşlar bende ikinci kez anne olucam inş. 4 haftalık hamileyim 26 haziran doğum gözüküyor.

benimde 10 eylül ben geçen cuma günü gittim doktora karnımdan baktı keseyi gördü illaki alttan bakmaya gerek yok bence doktorlar kolay tarafı seciyor 4 hafta 6 günlüktü bu persembe yine gidicem azda olsa kalp atısını duymamız lazım dedi doktor hanım ayrıca bugun verdigi testleri yaptırdım benim sigortam yok saglık ocagı ücretsiz yapıyor ama bazıları yapılmıyor onlarıda hıfsızsıha da yaptırdım çok uygun fiyatları

süperrr hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin :)

selam kızlar bende hamileyim son adet günüm 7 eylül test yaptırdım 1000 nin üzerinde çıktı bebeğim haziranda doğacak Allahın izniyle

günaydın kızlaaaaaaaar
yeni gelenler hoşgeldiniz
umarım hepimiz kavuşuruz bebişlerimize
ben gene sabah bulantılarımla uyandım
bugün doktora gidebilirim haber bekliyorum bakalım

merhaba kızlar sonunda iyi bir haziran topiği buldum...

bende 6 haftalık hamişim altta çizelgemde var kalp atışlarını duyduk keseyide üstten bakınca gördük...

inşallah hayırlısı ile herkes kucağına alır bebişleri

bende çok üşüyorum duman yaaa nasıl bişi bu içim tirtir titriyor kalın giyindim bugün okadar soğukta değil ....

günaydın haziran annelerii nasılsınız bakalıım elmaşekeri hadi gzl hbrlerle dön işlhh bgn dr dan.)

günaydın haziran annelerii nasılsınız bakalıım elmaşekeri hadi gzl hbrlerle dön işlhh bgn dr dan.)

günaydın nazcım nasılsın bende haziran annesiyim biliyorsun senin toipte ara ara giryorum ama seni pek göremedim....

sevindim ikimiz aynı ay hamişiz....

günaydın nazcım nasılsın bende haziran annesiyim biliyorsun senin toipte ara ara giryorum ama seni pek göremedim....

sevindim ikimiz aynı ay hamişiz....
:=) ewet cnmm allah sonuna erdirsin bu sefer işlhh hayırlısıyla...
bende gidicem inşallah bugun
bılmıyorm vallla sasırdım
doktor 10 a 14 mm dedı 5+5 tim o zaman
ama bende uzunum eşimdee olabılır belkıde

kızlar bnde 4 haftalıkken gitmiştim 10 mm çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…