benımde son adet rahım 1 eylul
6+2 diye bılıyorum :)
aynıymısız sanırm o zaman
ben 5+5 ken gıtmıstım kalp atısı duymadım
bakalım nolcak :)
Nihayet kendimde bi belirti buldum=) Benim de elim ayağım buz gibi.banyoda ılık yapak lazımmış. biz nasıl ısıncaz ya? akşamdan akşama mı ısıncaz yani eşlerimiz gelince?
Merhaba Canım
Öncelikle hayırlı olsun.Rabbim bebişi kucağına almayı nasip etsin.bende senin kadarken gittiğimde kalp atışlarını doktor duyamamıştı.ama 15 ekimde gittim bebeğimi de gördük kalp atışları da vardı çok şükür:) şuan 7 haftalık hamileyim.benimde son adet 24 ağustosdu ama bebek geç döllenmişinanıyrm ki sende duyarsın sabret cnm
Banyoyu ilik yapmamis gerektigini bilmiyordum :44:
DEMİ KIZZ :d:d BEN YATAĞA YATIOM BUZ GİBİ BİZİMKİ GELİO Bİ SARILIO HEMEN SICACIK OLUO YATAKK
aynen canım yaa tavuk gibi erkenden uykumm gelioo şimdi bilee çokk varr :)aynen. eşim şimdi ısınırsın diyo ama ben öyle bi titriyorum kiBide bazen geç geliyo, benimse akşam oldu mu acaip uykum geliyo. (
merhaa :) ben de haziran doğumu yapacaklardanım inşallah :) hamile olduğumu bugün öğrendim. ilk bebeğim. hayırlısı artık birlikte paylaşırız her süreci iyi destek olur, Allah herkese güzel doğum nasip etsin inşallah :)
merhaa :) ben de haziran doğumu yapacaklardanım inşallah :) hamile olduğumu bugün öğrendim. ilk bebeğim. hayırlısı artık birlikte paylaşırız her süreci iyi destek olur, Allah herkese güzel doğum nasip etsin inşallah :)
aynen. eşim şimdi ısınırsın diyo ama ben öyle bi titriyorum kiBide bazen geç geliyo, benimse akşam oldu mu acaip uykum geliyo. (
hg canım aramızla allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn canımm... :)
hayırlı olsun canım,kaç haftalık bebişin,evet birbirimizin yaşadıklarını öğrenince paylaştıkca daha özel oluyorrr...amin cnm ALLAH hepimize hayırlı hamilelik hayırlı doğum nasip etsinnnn:))))
teşekkür ederim, hepimize inşallah :) burda hep aynı durumda insanlarla olmak insana güç ve güven veriyor :)
donuyorum geceleri titriyorum resmen üstüste giyiniyorum ama yinede içim ısınmıyo...suan da çalışıyorum kat kat giyinmiş durumdayım :) ayy bu da mı hamişlik belirtisi ne bebişmiş yaa hayatımı değiştidi:))ARanızda sürekli üşüyen var mı peki kızlar? ben hep üşüyorum. hava da güneşli, ama onunla alakası varmı bilmiyorum.. yorganın altında bile üşüyorum.=D
donuyorum geceleri titriyorum resmen üstüste giyiniyorum ama yinede içim ısınmıyo...suan da çalışıyorum kat kat giyinmiş durumdayım :) ayy bu da mı hamişlik belirtisi ne bebişmiş yaa hayatımı değiştidi:))
yazın başlangıcında doğurucaz zaten bu sene tatilde yattı<ben yarın bunu da sorayım bari doktora, ne zamana kadar üşüyüp titriycez acaba. 9 aysa yandık.
yazın başlangıcında doğurucaz zaten bu sene tatilde yattıbari kışın üşümesek
eşin seni kandırmışAyyy evet dedigin gibi tatilde yok, bu sene balayina cikmadik seneye diye soz vermisti esim
Ama olsun yaaa bebegime hersey feda olsun
Ayyy evet dedigin gibi tatilde yok, bu sene balayina cikmadik seneye diye soz vermisti esim
Ama olsun yaaa bebegime hersey feda olsun
eşin seni kandırmışbende kandırıldım memlekette geçirdim yaz tatilini seneye gideriz demiştik ama olmuycak galiba...gerçi bebekle giderim bende nolcak diyorum ama sanırım çok zor.neyse kısmet:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?