Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

merhaba kızlar bende 6+6 oldum bu zamana kadar hiçbir şikayetim yoktu ama birkaçgün önce bulaNtılarım başladı hemde çok fena hiç duramıorum bide gece oluor uyku problemi çekiyorum allah herkesin yardımcısı olsun benimde içimden kız geçior ama herşeyin hayırlısı sağlıklı olsunda önemli değil

Selam hamişler nasılsınııızzz?. Bebişleriniz nasıl?.. Biz bugün 4+6 olduk.. Feci derecede göğüslerim ağrıyor,bi de sol kasığıma kramplar giriyor.. Onun haricinde belirtilerim başlamadı.. Mide bulantım yok elh.Belki de daha erken o yüzden,inş olmaz,çocukluğumdan beri kusmaktan çok korkarım,nefesim kesiliyor gibi oluyor

BENIMDE ÖYLE CANIM AGRILAR YAKAMI BIRAKMIYOR HIC BELIRTIM YOK AMA BES HAFTALIK HAMILEYIM BUGÜN TAM 5 bebisini kesesini gördünmü

ne güzel bebisinin belirtilerini görüyosun mutlu ol buna bende bekleyip duruyorum midem bulansin diye ama tik yok ya bu kücük sipa kendini hic belli etmiyor saman altindan su yürütüyor

BENIMDE ÖYLE CANIM AGRILAR YAKAMI BIRAKMIYOR HIC BELIRTIM YOK AMA BES HAFTALIK HAMILEYIM BUGÜN TAM 5 bebisini kesesini gördünmü

Ben de kısmetse perşembe günü gidicem keseyi görmeye,inş görünür kesem ve doludur inş. SAT larımız yakın galiba,benim 21 Eylüldü.. Daha belirtiler için erkenmiş canım.6 haftadan sonra bulantılar başlarmış genelde

bende persembe gidicem canim ilk defa benimde sat 20 eylül hadi hayirlisi canim ya insallah görürüz duyariz ayniyiz hemen hemen ama benim aksam gec saate 14 ünde kan verdim ilk deger 70 di sonra 20 sinde verdim 1200 yükselmisti seninkiler nasil??

merhaba bende 4hafta 3günlük hamileyim ilk bebişim olcak kısmetse ilk defa bugün gittim doktora ultrasonda baktı dr.ama çok küçük net gözükmüyo dedi pazartesi tekrar çağırdı inş.ozaman görebilirim.5gün önce öğrendim çooook güzel bir duygu içim içime sığmıyo bir an önce doğsun istiyorum:))ben erkek olcak diye düşünüyorum öyle hissediyorum.önemli olan sağlıklı olması tabi kız erkek hiç önemli değil.allah isteyen herkese nasip etsin inş.anne olmayı

ne güzel bebisinin belirtilerini görüyosun mutlu ol buna bende bekleyip duruyorum midem bulansin diye ama tik yok ya bu kücük sipa kendini hic belli etmiyor saman altindan su yürütüyor

:) aynen cnm 6haftaya kadar benimde hiç belirtim yoktu şaşırıyordum keseyi gördüm haftaya pzrtesi de kalp atışlarını duycaz inş allah kısmet ederse herşeyi çok güzel sadece akşam yiyemiyorum hiçbirşey zaten kilo al dedi doktor ben tam tersi vercem herhal

Benim BAT 18 eylüldü.17 eylül akşamı idrarda ikinci çizgi silik çıktı,ertesi sabah yani 18 inde kan testinde değerim 174 çıktı,1 gün sonra salı günü de 333 çıktı.Son bildiğim bu,bi de perşembe günü bakıcaklar hem kanda hem de ultrasonda,inş keseciklerimiz görünür tatlım,aynı zamanlarda doğum yapcaz kısmetse:)

evt canim ya cok heycanli ama degerlerin gayet iyi insallah persembe birbirimize güzel haberler veririz ilk bebismi

evt canim ya cok heycanli ama degerlerin gayet iyi insallah persembe birbirimize güzel haberler veririz ilk bebismi

Evet tatlım ilk bebiş olcak inş. 6 aylık evliyim,2.denememizde geldi bebişimiz hamdolsun,Rabbim bizi çok bekletmedi.Perşembe günü burdan yazarım canım durumu.

kızlar santefer forte diye bi hapım var demir ve folik asit içeriyo
siz günde kaç tane içiyosunz bu haptan canlarım.
ha bide yaştan dolayı veya genetik bi hastalıktan dolayı ameniyesontes yaptıranınz varmı acaba canlarım

merhaba tugba benimde bat 19 ekimdi bende 4+5 günlük hamişim yani yakın tarihlerimiz,anlattığın gibi bende henüz belirti yaşamıyorum şişkin gergin göğüsler ve iştah dışında ama çok erken.bende pazartesi ultrasona gireceğim o zaman inanacağım galiba hamişliğe:) hala şaka gibi geliyor...

Eylül yazmışım yaa,beklenen 18 ekim olcaktı:)Son adet tarihin ne canım 20 eylül mü?

Ben de 4+6 yım canımm,bana da hala şaka gibi geliyor,keseyi görüp bebişimin kalp atışlarını duymadıkça inanmayacağım galiba hamiş olduğuma:)

evet tatlım ilk bebiş olcak inş. 6 aylık evliyim,2.denememizde geldi bebişimiz hamdolsun,rabbim bizi çok bekletmedi.perşembe günü burdan yazarım canım durumu.

negüzel allah herkese sendeykı kısmetı versın ınsallah bızım sülalede ugrasan ugrasana yarısa gırmıs gıbı herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…