Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

aayyy keşke ikiz olsa çook istiyorumkii ikiz olsuuun

ben dee çok istiyorum. hele bi kız bi erkek. gökte ararken yerde bulmuş olurum olursa. bi taşla iki kuş fenamı? ay yerim ben onları. çok seviyorum bebişleri. ama çok çabuk büyüyolar =(

ben dee çok istiyorum. hele bi kız bi erkek. gökte ararken yerde bulmuş olurum olursa. bi taşla iki kuş fenamı? ay yerim ben onları. çok seviyorum bebişleri. ama çok çabuk büyüyolar =(

ooh walla ne güzeel olur bide 2.uğraşmıcaksın ne güzel olurr ewet çabuk büyüyolar yaaa bende çok sewiyorum yesin onu anasiiii

kızlar merhaba, netteki hesaplayıcılara göre 5+2 haftalığım. perşembe günü doktora gidicem ilk defa, bişey sormak istiyorum size, bende hiç başdönmesi, bulantı falan olmuyo iştahım açılmış gibi hissediyorum , daha erken mi acaba diye de korkuyorum, şimdiden gereksiz kilo almaya başlarsam diye. 3 öğün yemek yiyorum, aralarda da ceviz, yoğurt, meyve yiyorum 5-6 öğün oluyo. ben gibi olan var mı aranızda?

:):) benim 6 haftalıktan sonra bulantılarım oldu baş dönmesi hiç yaşamadım iştahı açılıyo insanın ama ben herşeyden tadımlık yiyoruum yoksa kapılardan sığmam diye korkuyorum

Hoşgeldin canım. // bende de bi belirti yok. bu sabah ilk defa kustum sadece. ama 6 haftayım ben.// iştahım da yok. herkeste farklı, bünye meselesi. şimdiden çok yemenin bebeğe bi faydası var mı onu da bilmiyorum ki. benim bildiğim 4.ayda falan annenin yediklerine ortak oluyo. perşembe günü doktora bunu sor istersen, sonra da bizimle paylaş lütfen.

Bana müsade kızlar. yemek yapcam. iki gündür eşim yapıyo. // kendinize ve bebişlerinize dikkat edin. görüşürüz

yediklerime ortak olmuyo bence bu aralar :) onun için zaten abartmamaya çalışıyorum, doktor bi liste verse çok sevinicem, yazarım buraya da verirse

:):) benim 6 haftalıktan sonra bulantılarım oldu baş dönmesi hiç yaşamadım iştahı açılıyo insanın ama ben herşeyden tadımlık yiyoruum yoksa kapılardan sığmam diye korkuyorum

benim boyum 1,82
kilom 74,8 şimdi

kapılara sığmıycak olan varsa ben olabilirim onun için gereksiz kilo almaktan çok korkuyomm

valla sancısı gelince gitti erkenden 1 gün sancı odasına almışlar herkes varmış orada bekletmişler doğumu gelince almışlar doğumhaneye sonra 2 kişilik odaya galiba alıyorlar...

hımm anladım canım bi onuda arastırayım uncalının özel oda fiyatları ssk olmadan cok uygun normal 900 sezeryan 1200 civarındaydı 5 ay önce allah o günleri göstersinde daha ne isteriz :)

Merhaba kizlar ben geldimmmmmmmmmmmm

Canim hos geldin. Tebrik ederim seni insaALLAH bebegini saglikla sihhatle alirsin kucagina

Hamile bayan zaten gunde en az 6 ogun yemek yimesi tavsiye ediliyor tabiki bunlar abartilacak olcude olmamasi gerekiyor.

Belirtiler icin birsey diyemiyecegim cunku herkezde farkli ama masaALLAH'in var insaALLAH hep boyle devam edersin doguma kadar.

normal zamandan çok fazla yemiyorum ama şimdi daha iştahlı yiyorum sanki severek, isteyerek

Bide fırfırlı külot

hayırlısı olsun canım

haha bende delı gıbı tatlı yıyorum cın takvımıne göre kız ama erken mıde bulanırsa kız gec bulanırsa erkek dıyorlar benım hııııııııııııc bulanmıyor

normal zamandan çok fazla yemiyorum ama şimdi daha iştahlı yiyorum sanki severek, isteyerek

Ne guzel

Ben iki haftadir dogru durust birsey yiyemiyorum, ve 4 kilo vermisim biraz korkutuyor bu durum ins bebisime birsey olmaz.

Dun aksam kendimi zorliyayim dedim kac gundur cevizde yiyemiyorum aman ALLAH'im neydi o oyle!!! Bildigin yutamadimmm

Canım bende 77 kiloyum 1.70 de boyum ikimizinde dikkatli beslenmesi lazım

benimde 172 boyum 69 kilom hemen kilo alan bi yapım var allahtan eşim fitness antrenörü hergün yürüyüş yapıyorum ve yagsız yemekler yapıyorum dengeli besleniyorum inşallah çok kilo almam bizim evde öyle kek pasta börek fln olmuyor artık bende çok kilo alırsam yandımmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…