aayyy keşke ikiz olsa çook istiyorumkii ikiz olsuuun
ben dee çok istiyorum. hele bi kız bi erkek. gökte ararken yerde bulmuş olurum olursa. bi taşla iki kuş fenamı? ay yerim ben onları. çok seviyorum bebişleri. ama çok çabuk büyüyolar =(
kızlar merhaba, netteki hesaplayıcılara göre 5+2 haftalığım. perşembe günü doktora gidicem ilk defa, bişey sormak istiyorum size, bende hiç başdönmesi, bulantı falan olmuyoiştahım açılmış gibi hissediyorum , daha erken mi acaba diye de korkuyorum, şimdiden gereksiz kilo almaya başlarsam diye. 3 öğün yemek yiyorum, aralarda da ceviz, yoğurt, meyve yiyorum 5-6 öğün oluyo. ben gibi olan var mı aranızda?
kızlar merhaba, netteki hesaplayıcılara göre 5+2 haftalığım. perşembe günü doktora gidicem ilk defa, bişey sormak istiyorum size, bende hiç başdönmesi, bulantı falan olmuyoiştahım açılmış gibi hissediyorum , daha erken mi acaba diye de korkuyorum, şimdiden gereksiz kilo almaya başlarsam diye. 3 öğün yemek yiyorum, aralarda da ceviz, yoğurt, meyve yiyorum 5-6 öğün oluyo. ben gibi olan var mı aranızda?
Hoşgeldin canım. // bende de bi belirti yok. bu sabah ilk defa kustum sadece. ama 6 haftayım ben.// iştahım da yok. herkeste farklı, bünye meselesi. şimdiden çok yemenin bebeğe bi faydası var mı onu da bilmiyorum ki. benim bildiğim 4.ayda falan annenin yediklerine ortak oluyo. perşembe günü doktora bunu sor istersen, sonra da bizimle paylaş lütfen.
:):) benim 6 haftalıktan sonra bulantılarım oldu baş dönmesi hiç yaşamadım iştahı açılıyo insanın ama ben herşeyden tadımlık yiyoruum yoksa kapılardan sığmam diye korkuyorum
valla sancısı gelince gitti erkenden 1 gün sancı odasına almışlar herkes varmış orada bekletmişler doğumu gelince almışlar doğumhaneye sonra 2 kişilik odaya galiba alıyorlar...
ben inanmıyorum yaaa ben içime doğdu kız olacak doktorda solda yukarda olabilir kız dedi...
Erkekte olursa sorun yok sağlıklı olsunda....ikincide kızı deneriz olmazsa...
Merhaba kizlar ben geldimmmmmmmmmmmm
Canim hos geldin. Tebrik ederim seni insaALLAH bebegini saglikla sihhatle alirsin kucagina
Hamile bayan zaten gunde en az 6 ogun yemek yimesi tavsiye ediliyor tabiki bunlar abartilacak olcude olmamasi gerekiyor.
Belirtiler icin birsey diyemiyecegim cunku herkezde farkli ama masaALLAH'in var insaALLAH hep boyle devam edersin doguma kadar.
bende inanmıyorum gül gibi kızım olcak beniiim ben ona pembiş pembiş elbiseler etekler alcam hatta kızımlan aynı giyiniceeem saçlarını keçi gibi bağlıcam sonra biraz yürümeye falan başlası tırnaklarına oje sürücem kısa etek giydiricem bezi alttan güzüküceeeek
benim boyum 1,82
kilom 74,8 şimdi
kapılara sığmıycak olan varsa ben olabilirimonun için gereksiz kilo almaktan çok korkuyomm
şu cinsiyet işi çok kafa karıstırıyor yaaa ben hep tatlı yiyiyorum tatlıda erkek derler ama bazı arkadaslarım ben kızda acayip tatlı yedim diyoo çin takvimine baktım kız çıkıyor yorumcuda erkek :)))))) şaşırdım vallahii içimede dogmuyor kız mı erkek mi off daha çok var öğrenmemeee
normal zamandan çok fazla yemiyorum ama şimdi daha iştahlı yiyorum sanki severek, isteyerek
haha bende delı gıbı tatlı yıyorum cın takvımıne göre kız ama erken mıde bulanırsa kız gec bulanırsa erkek dıyorlar benım hııııııııııııc bulanmıyor
Canım bende 77 kiloyum 1.70 de boyum ikimizinde dikkatli beslenmesi lazım
ama benim kuzenimin kızı oldu hiç bulantısı olmadı :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?