Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

aa öyle oluyormu peki orda özel oda fln varmı bide doguma ne kadar kala oraya gitmek lazım biliyormusun canım

valla sancısı gelince gitti erkenden 1 gün sanvı odasına almışlar herkes varmış orada bekletmişler doğumu gelince almışlar doğumhaneye sonra 2 kişilik odaya galiba alıyorlar...

aa öyle oluyormu peki orda özel oda fln varmı bide doguma ne kadar kala oraya gitmek lazım biliyormusun canım

valla sancısı gelince gitti erkenden 1 gün sanvı odasına almışlar herkes varmış orada bekletmişler doğumu gelince almışlar doğumhaneye sonra 2 kişilik odaya galiba alıyorlar...

valla sancısı gelince gitti erkenden 1 gün sancı odasına almışlar herkes varmış orada bekletmişler doğumu gelince almışlar doğumhaneye sonra 2 kişilik odaya galiba alıyorlar...

Son düzenleme:
ben inanmıyorum yaaa ben içime doğdu kız olacak doktorda solda yukarda olabilir kız dedi...

Erkekte olursa sorun yok sağlıklı olsunda....ikincide kızı deneriz olmazsa...

bende inanmıyorum gül gibi kızım olcak beniiim ben ona pembiş pembiş elbiseler etekler alcam hatta kızımlan aynı giyiniceeem saçlarını keçi gibi bağlıcam sonra biraz yürümeye falan başlası tırnaklarına oje sürücem kısa etek giydiricem bezi alttan güzüküceeeek

ben inanmıyorum yaaa ben içime doğdu kız olacak doktorda solda yukarda olabilir kız dedi...

Erkekte olursa sorun yok sağlıklı olsunda....ikincide kızı deneriz olmazsa...

ya bunlara zaten meraktan bakıyoruz canım. çin takvimi gibi işte. zaten ya kızdır yada erkek. Allahın takdiri

Slm kızlar ben ikinci bebeğime hamileyim bu çatlak olayları biraz yapısal birazda genetik vede alınan kilolarda çok önemli faktör bende sürdüm badem yağı bebe yağı ama çok kilo almıştı 35 kilo aldım kızımda doğuma kaar ne kızarıklık ne çatlak oldu ama doğumdan sonra vücut aynı balon gibi bi sonmeye başladı heryerim çatlaklarla doldu inş. .sizde vede bu bebişimde bendede olmaz ama önlem almakta yarar var olursada ne yapalım bebişlere can feda

benimde hayellerim bu bakalım ilk eteğini alacak çok..... erkek olursa mavide gördüğüm minik kotlardan ve converse den akkabılar alırım oğluşuma bide şapkalar off tatlı olur napalım kız olmazsa erkek çocuğumuzu süsleriz...

ya bunlara zaten meraktan bakıyoruz canım. çin takvimi gibi işte. zaten ya kızdır yada erkek. Allahın takdiri

aynen bende bakmıcam artık bunlara beklicez 4. ayda belli olur herhalde...

erkek olduğu zaman bana sıra gelmicek eşimden eminim geçen zaraya falan gitti allahım bir süveterler gömleklr war bi karışş yarabbim bide büyükleri war babayla çocuk aynı giyinicek montuna kadar war şimdiden bundan alcam bundan alcam die liste yapıyo adam
Ben en çok böyle süpermanli falan tulumlar war onlara bayılıyorum böyle kuyruğu olan tulumlar çok şiikeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…