benim en son 2013 çıktı eşim 2014 cinsiyet hesaplamasına göre 2011 de kaldığıma göre kız mı erkek mi olacak yani??
rubet nasıl yapılıyor bu yaaa?
aa öyle oluyormu peki orda özel oda fln varmı bide doguma ne kadar kala oraya gitmek lazım biliyormusun canım
aa öyle oluyormu peki orda özel oda fln varmı bide doguma ne kadar kala oraya gitmek lazım biliyormusun canım
Eki Görüntüle 278560
21 ekim doğum günümdü kocişim bu pastayı yaptırmıış unuttum o zaman paylaşmayyııı
canım ikinizin de 2010 da hücreleri yenilenmiş. bu durumda aylar da hesaplanıyomuş.
nasıl yani o ağustos ben ocak doğumluyum yani??
o zaman erkek çıkıyo sana canım=)
ben inanmıyorum yaaa ben içime doğdu kız olacak doktorda solda yukarda olabilir kız dedi...
Erkekte olursa sorun yok sağlıklı olsunda....ikincide kızı deneriz olmazsa...
ben inanmıyorum yaaa ben içime doğdu kız olacak doktorda solda yukarda olabilir kız dedi...
Erkekte olursa sorun yok sağlıklı olsunda....ikincide kızı deneriz olmazsa...
ya bunlara zaten meraktan bakıyoruz canım. çin takvimi gibi işte. zaten ya kızdır yada erkek. Allahın takdiri
benim çin takviminde kız çıkyo bunda erkek :):):)):)
Hmm neden 3 ayinda baslamak lazimmis ki? bir zararimi var onceden baslamasinin?
Canim aslinda catliyacagi varsa oyle veya boyle catliyor onune gecmek mumkun olmuyor.
Gerek badem yagi gerek zeytin yagi sadece kasindirmadan catlamasina sebeb oluyor... Ailene bagli bunlar annenin catlamis mi?
Benim annemin catlamis maalesef ve bence benimkide kacinilmaz elbette onlemimi alacam ama biliyorum catlamadan olmiyacak.
o zaman tebrik ederim ikiz geliyo, bi kız bi erkek=) yok ya, ben arkadaşıma yaptım tutmadı. Kız çıktı ama oğlu oldu.
bende inanmıyorum gül gibi kızım olcak beniiim ben ona pembiş pembiş elbiseler etekler alcam hatta kızımlan aynı giyiniceeem saçlarını keçi gibi bağlıcam sonra biraz yürümeye falan başlası tırnaklarına oje sürücem kısa etek giydiricem bezi alttan güzüküceeeek
ya bunlara zaten meraktan bakıyoruz canım. çin takvimi gibi işte. zaten ya kızdır yada erkek. Allahın takdiri
benimde hayellerim bu bakalım ilk eteğini alacak çok..... Erkek olursa mavide gördüğüm minik kotlardan ve converse den akkabılar alırım oğluşuma bide şapkalar off tatlı olur napalım kız olmazsa erkek çocuğumuzu süsleriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?