Ben bugun gidiyorum doktora bakalim.
Seninki ortalamanin ustunde ozaman desene boylu poslu olacak =))
ben 4 hafta 6 günlükte gittim sadece kese gorundu 9.3 mm gözüküyordu yarında gidicem kalp atısı basladımı diye bakılcak
cnm kese 2 cm olmuş,haftayla ilgili diil de kesenin boyuyla ilgili olarak 3 cm de de göremezsek sıkıntı dedi.. 7.haftanın sonuna doğru 3 cm olur sanırım inş.c.tesi gidicem o zaman görürüz.canım stres yapma 8 . hafta falanda duyulabılır
bulantını dr a söledinmi? benimde çok bulanıyodu kusma fazla yoktu ama bulantı mahvediyodu beni,dr dün ilaç yazdı bitkisel bebeğe bi zararı olmaz dedi. yarın başlıcam kullanmaya bakalım..
dun ıkı kere cıkarmıstım bugun sabahtan beri 4 oldu
bişede yemiyorum içmiyorum
sureklı aynı seyı yazıyorum ama
napıcam ben yaa cok korkuyorum
artık kasıklarım agrıyor
cnm kese 2 cm olmuş,haftayla ilgili diil de kesenin boyuyla ilgili olarak 3 cm de de göremezsek sıkıntı dedi.. 7.haftanın sonuna doğru 3 cm olur sanırım inş.c.tesi gidicem o zaman görürüz.
bulantını dr a söledinmi? benimde çok bulanıyodu kusma fazla yoktu ama bulantı mahvediyodu beni,dr dün ilaç yazdı bitkisel bebeğe bi zararı olmaz dedi. yarın başlıcam kullanmaya bakalım..
belki sana da iyi gelir ilaç filan,senin yemen lazım biliyosun
artık kasıklarım agrıyor
cnm druna söle bulantını ilaç werir rahatlarsın bnde de ne kusma ne bşy hçbişy yok bnde olsn diye gözünün içine bakıyom ama olmuyoo yaa
yemek yememen normal sayılabilir cnm sık rastlanan bi durum ama su zorlada olsa içmeye çalış onun eksikliği bebekte çok sıkıntı yaratırmış... bana dr üstüne basa basa su iç diyo... verdiği hapın adını bilmiyorum reçete eşimde o alıcak ilacı, akşamalrı çok kötü oluyorum ben özellikle, acıkıyorum ama bişey yemek istemiyorum bulantıdan..inşallah görursun canım
bende heyecanla beklıyorum görmeyı
doktordan hala haber yok sehır dısındaydı ondan haber beklıyorum
bulantıma gelınce konusmadım eger olursa dıe dramamine vermıstı sana hangı hapı verdı ??
sadece bulantı olsa canım ınan zorla yıcem ıcıcem ama
cıkarıyorumdaa ben cok korkuyorum bı zarar olcak dıee yemeyı gectım su ıcmemem kötu
ilaçta cok içmek istemiyorum zaten cokta faydası olmaz diyorlarr boşa ilaç içmim dedim
ama bi denicem bugun
naaaaaz başına belamı arıyosun seen :) bırak işte ne güzel böyle devam etsin.cnm druna söle bulantını ilaç werir rahatlarsın bnde de ne kusma ne bşy hçbişy yok bnde olsn diye gözünün içine bakıyom ama olmuyoo yaa
:=) ewet cnmm allah sonuna erdirsin bu sefer işlhh hayırlısıyla...
kızlar bnde 4 haftalıkken gitmiştim 10 mm çıkmıştı
canım hoşgeldin :) evet aramızda bikaç gün olcak inşallah..
Kızlar yaaa ben 7 haftalıgım ama kalp aqtışını duyamıyoruz
artık kasıklarım agrıyor
inşallah nazcım çok özenmicem kimseye söylemedim daha annem annesi bide eşim biliyor sadece...
58 civarıyım cnm günlük değişiyorum :) onla ilgisi olabilirmiki?cnm sen zayıfmısın yoksa biraz balık etlimisin ben çok zayıf olduğum için duyulmuş doktor öyle dedi... 45 kiloyum...
58 civarıyım cnm günlük değişiyorum :) onla ilgisi olabilirmiki?
1.67 ama kilolu diilim çok zayıftım bende kilo aldım suan normal bi kız gibiyim:) sanırım benim gözükmemsinin onla ilgisi yok.58 ee peki boyun kaç???
olurmuş öyle dedi biraz dha kilolu olsan 8.haftada duyulurdu dedi...
1.67 ama kilolu diilim çok zayıftım bende kilo aldım suan normal bi kız gibiyim:) sanırım benim gözükmemsinin onla ilgisi yok.
1.67 ama kilolu diilim çok zayıftım bende kilo aldım suan normal bi kız gibiyim:) sanırım benim gözükmemsinin onla ilgisi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?