Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

dun ıkı kere cıkarmıstım bugun sabahtan beri 4 oldu
bişede yemiyorum içmiyorum
sureklı aynı seyı yazıyorum ama
napıcam ben yaa cok korkuyorum
artık kasıklarım agrıyor

canım stres yapma 8 . hafta falanda duyulabılır
cnm kese 2 cm olmuş,haftayla ilgili diil de kesenin boyuyla ilgili olarak 3 cm de de göremezsek sıkıntı dedi.. 7.haftanın sonuna doğru 3 cm olur sanırım inş.c.tesi gidicem o zaman görürüz.

artık kasıklarım agrıyor
bulantını dr a söledinmi? benimde çok bulanıyodu kusma fazla yoktu ama bulantı mahvediyodu beni,dr dün ilaç yazdı bitkisel bebeğe bi zararı olmaz dedi. yarın başlıcam kullanmaya bakalım..
belki sana da iyi gelir ilaç filan,senin yemen lazım biliyosun

inşallah görursun canım
bende heyecanla beklıyorum görmeyı
doktordan hala haber yok sehır dısındaydı ondan haber beklıyorum
bulantıma gelınce konusmadım eger olursa dıe dramamine vermıstı sana hangı hapı verdı ??
sadece bulantı olsa canım ınan zorla yıcem ıcıcem ama
cıkarıyorumdaa ben cok korkuyorum bı zarar olcak dıee yemeyı gectım su ıcmemem kötu
ilaçta cok içmek istemiyorum zaten cokta faydası olmaz diyorlarr boşa ilaç içmim dedim
ama bi denicem bugun

artık kasıklarım agrıyor

cnm druna söle bulantını ilaç werir rahatlarsın bnde de ne kusma ne bşy hçbişy yok bnde olsn diye gözünün içine bakıyom ama olmuyoo yaa

cnm druna söle bulantını ilaç werir rahatlarsın bnde de ne kusma ne bşy hçbişy yok bnde olsn diye gözünün içine bakıyom ama olmuyoo yaa

olmayınca öyle gelirde canım
dün aksama kadar toplasan 2 bardak su ıcemedım
aksama kadar cubuk yedım aksam ıkı kasık pilav yedim
bak bugun sabah corba ıceyım dedm yarım kase ıcemedım
daha hıc su ıcmedım
o yuzden hıc bıse yok dıye takma ınan cok zor
bu denlı olmasaa belkı tamamdaa benımkı zor gecıyor zorla bıle yıyıp ıcemıyorum takmim diyorum aslında ama
zor yanı sureklı bulanıyor aklından cıkartamıyorsnkı

yemek yememen normal sayılabilir cnm sık rastlanan bi durum ama su zorlada olsa içmeye çalış onun eksikliği bebekte çok sıkıntı yaratırmış... bana dr üstüne basa basa su iç diyo... verdiği hapın adını bilmiyorum reçete eşimde o alıcak ilacı, akşamalrı çok kötü oluyorum ben özellikle, acıkıyorum ama bişey yemek istemiyorum bulantıdan..

naaaaaz başına belamı arıyosun seen :) bırak işte ne güzel böyle devam etsin.

:=) ewet cnmm allah sonuna erdirsin bu sefer işlhh hayırlısıyla...

kızlar bnde 4 haftalıkken gitmiştim 10 mm çıkmıştı

inşallah nazcım çok özenmicem kimseye söylemedim daha annem annesi bide eşim biliyor sadece...

canım hoşgeldin :) evet aramızda bikaç gün olcak inşallah..

Kızlar yaaa ben 7 haftalıgım ama kalp aqtışını duyamıyoruz

cnm sen zayıfmısın yoksa biraz balık etlimisin ben çok zayıf olduğum için duyulmuş doktor öyle dedi... 45 kiloyum...

artık kasıklarım agrıyor

cnm bende aynıyım ve bu durum 13.14. haftalara kafar sürüyormuş...

yemek yiyemedim çok bulantım var kasıklarda ağrıyor...

çizelgeme bak sanki içime doğmuş gibi mavi bide oğlan yapmışım bebeği.....

dün öğrendim hamiş olduğumu 24haziran görünüyo doğum tarihi bebişimin,ama kafama takılan bişy var herkesin beta hcg si yüksek benim 148.46 çıktı çokmu düşük

çok yeni demekki cnm takma kafaya,kişiden kişiye değişirmiş hcg.hayırlı olsun...

1.67 ama kilolu diilim çok zayıftım bende kilo aldım suan normal bi kız gibiyim:) sanırım benim gözükmemsinin onla ilgisi yok.

bende 1.67 yimm 45 kiloyum ben çok zayıfım cnm ondandır boşver takma nezaman gidiceksin tekrar....

1.67 ama kilolu diilim çok zayıftım bende kilo aldım suan normal bi kız gibiyim:) sanırım benim gözükmemsinin onla ilgisi yok.

bende 1.67 yimm 45 kiloyum ben çok zayıfım cnm ondandır boşver takma nezaman gidiceksin tekrar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…