Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

öncelikle herkezin gözü aydın diyorum... bugün dr a gittim bende 14 eyl sat'im kese göründü ama 10 gün sonra tekrar gidicem. bu benim 3. gebeliğim bundan önceki düşükle sonuçlandı birde 8 yaşında bir oğlum var
benimle aynı tarihlerde olan arkadaşlar dr.a gittiniz mi ne dedi merak ediyorum(malum bir düşük olunca tereddütlerim var)

selamlar
ben de 5+1ken üstten keseyi gördük
20mm imiş boyutu sata göre oldukça büyük
ve yolk saç göremedi
o yüzden endişeliyim, yarın başka bir doktora gideceğim tekrar

bu arada sürekli canınızın bişeyler istediğinden söz etmişsiniz
benim pek iştahım yok, bulantım da yok çok şükür
ama ben canım ne istiyorsa az az yiyorum
patates kızartması da yedim bikaç kez, bikaç yudum kola içiyorum, açık çay da içiyorum
ablam ve arkadaşlarım da hamileliklerinde benim gibi az az istediklerinden yediler, ikisinin de sağlıklı bebişleri var
bence çok kasmak bize zarar verir
abartmamak şartıyla canınızın istediğini yiyebilirsiniz
ayrıca patates kızartması çok zararlı bişey değil zaten, sadece bulantıyı artırır dikkatli olun
herkese afiyet olsun :)

SENLE AYNIYIZ CANIM BENDE 5+1 alttan baksa belki bebiside görürdü???

çok şükür bugün keseyi gördüm.3 kasımda kalbini görücem inşallah.bnimde ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı rabbim inşallah bu bebeğimi bana nasip eder.alttan baktı bazı kadınların rahimleri arkada olurmuş üstten göremedi bu yüzden.1 nokta gördüm geldim allaha şükür dış gebelik değil

görünmüyokii ben geçen hafta gitmiştiim görmedim bişey kese büyümüştü sadece...daha erken değilmi???? 8 haftalıkken görmek...

tabiki erken ama kalp olması lazım.13.haftada oluşuyor kol bacak..ama ultrasonda doktor şeklini gösterince anlıyorsun normalde belli olmuyor

tabiki erken ama kalp olması lazım.13.haftada oluşuyor kol bacak..ama ultrasonda doktor şeklini gösterince anlıyorsun normalde belli olmuyor

kalbi görüyosun canım yanıp sönüyo şaşırdım bi an şaka maka 9 haftalık oldu bebişim yawaş yawaş büyüyo ama zaman çabucak akıp gidiyo

slm aramıza hoşgeldin canım hayatında olumsuz şeyler var ama üzme kendini bence çok şanslısın seni karşılıksız sevecek mutlu edecek bir bebeğin daha olacak ne bayanlar var yıllarca uğrasıyor ama bebeği olmuyor iyi taraflarını düşün sevgiler

görünmüyokii ben geçen hafta gitmiştiim görmedim bişey kese büyümüştü sadece...daha erken değilmi???? 8 haftalıkken görmek...

kol bacak gören var canım ya.Ben 6 haftalıkken bebişi görmüştüm.9.haftada kol bacak gelişimi tamamlanıyo sadece parmakları ayrılmıyo

bakmadı ben de o an düşünemedim
eve geldim aklıma geldi
o yüzden başka doktordan randevu aldım
üstten göremezse alttan baktırıcam
ben bugün 5+3üm

durumdan haberdar et canım bende ıste yarın 5+2 ken baktırıcam bakalım neler görücez

kol bacak gören var canım ya.Ben 6 haftalıkken bebişi görmüştüm.9.haftada kol bacak gelişimi tamamlanıyo sadece parmakları ayrılmıyo

hadi yaaaa ben hiç bişey görmedim zaten çokta anlamıyorum kii bi karanlık torbanın içinde ışık gibi bebişim öyle görüyorum

vajinal bakarsa görür canım bence

bu arada bişey sorucam
bu yolk saç denilen şeyi gördünüz mü siz?
kese içinde küçük bir keseye benzeyen bir yapı mı o?

vajinal bakarsa görür canım bence

bu arada bişey sorucam
bu yolk saç denilen şeyi gördünüz mü siz?
kese içinde küçük bir keseye benzeyen bir yapı mı o?

valla gördüğümü hatırlamıyorum cnm ben.Bazılarında çabuk kayboluyomuş.bebeğin yanında küçük top gibi bişimiş

selam kızlar bende yeni öğrendim sat 22 eylül pazartesi randevu aldım.bilgisayara göre 4+6 görünüyo sanırım pazartesi keseyi göremez.Bu benim ilk gebeliğim yani 4. haftayı geçen başarısız bir sürü tüp bebek
tedavisinin ardından kendiliğinden hamile kaldım şu an hayal ve gerçek arasında bi yerdeyim.

tebrik ederim allah kucağımıza almayı da nasip etsin
benim 5+1ken üstten göründü, görünme ihtimali var ama göremezse bence alttan baktırabilirsin
orda görüntü çok daha net oluyor
ben yarın alttan baktırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…