Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

ay onu bende cok merak ediyorum gidince doktora da sorucam insallah görür.aslinda iyi aleti olanlarda mutlaka gözüküyordur bizim doktorlarinki dandik biraz

bende cok merak ediyorum gerci ben ozel muayehaneye gidiyorum ama aletlerden zimbirtilardan bisi anlamiyorum:) kontrolum cuma gunu kontrile giden varsa neler gordugunu merak ediyorum

yok o türkiyede yasiyo zaten ama sans daha düsüyor sonucta 2 embriyonun sansi %50 tek koyduklarinda % 35 lere iniyormus. Yumurtalarin ikiside kaliteli olsa dahi. Daha 1 yil öncesinde hep 2 -3 koyan varmis doktora bagli dedigin gibi ama simdi ya 3. denemn olmaliymis yada 35 yasin üstü. Ondan sansim düsüyor die üzüldü kiyamiyorum da ona cok iyi arkadasim.Cok zor bide bu asamalar bizimde hemen olmadi bebegimiz ondan anliyorum o hüzünleri o dertleri. Yatiyorum kalkiyorum dua ediyorum Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsin

Aslinda baska merkezlere sorup ögrense olur belki dedigin gibi yapan vardir coksagol canim bilgin icin.

bende cok merak ediyorum gerci ben ozel muayehaneye gidiyorum ama aletlerden zimbirtilardan bisi anlamiyorum:) kontrolum cuma gunu kontrile giden varsa neler gordugunu merak ediyorum

Benimde cuma günü canim 7+6 da bu haftaya 8. hafta deniyo sanirsam benim devletin aletler dandik yani ama tabi o bebegin büyüklügüne , durusunada baglidir insallah görebilirz canim

ben haftaya 9 haftalıkken gidicem inşallah anca ozaman görürüm en son gördüğüm kalbiydi.sen gördünmü cnm

ben 6+3 gunlukken kalbini gordum canim minnacik bisi acilip kapaniyodu bide doktorum cok sasirdi benim ufaklik dimdik hazirolda duruyodu cok gulduk ya

ben 6+3 gunlukken kalbini gordum canim minnacik bisi acilip kapaniyodu bide doktorum cok sasirdi benim ufaklik dimdik hazirolda duruyodu cok gulduk ya

yerimm bende 6.5 ken görmüştüm gittiğimde 9.3 gbi bişi oluck inş.Sen ne aman gidiceksin

Benimde cuma günü canim 7+6 da bu haftaya 8. hafta deniyo sanirsam benim devletin aletler dandik yani ama tabi o bebegin büyüklügüne , durusunada baglidir insallah görebilirz canim

insallah canim cuma aksami ne gordugumu yazarim o zaman :)

bana bır tane verıcez dedı tam masada yatarken geldı ıkı tane verıyorum tamammı deyınce bende sok oldum yanımda kocam yoktu napıcamı sasırdım o yüzden sorsa bıle bıtane dıyorlar son duruma bakyıor yanı

merhaba pelısh bende 8+3 haktalık hamileyim.seninle çok yakınız.senin doğumunu ne zaman veriyor doktor.bende cuma günü gidicem
tahlil yaptırmışdım onları göstericem hemde kontrol.inşallah herşey yolundadır.

merhaba tatlım.Daha doğumu konuşmadık bu hafta sorucamm.Umarım sağlıkla alırız kucaklarımıza.bende haftaya gidicem

merhaba tatlım.Daha doğumu konuşmadık bu hafta sorucamm.Umarım sağlıkla alırız kucaklarımıza.bende haftaya gidicem

benim 3 haziran görünüyor.sen tahlil yaptırdınmı.birde miden nasıl benim çok kötü bulanıyor ve yanıyor.
acayip herşeyden tiksiniyorum.ne zaman geçicek acaba bu durum:44:

benim 3 haziran görünüyor.sen tahlil yaptırdınmı.birde miden nasıl benim çok kötü bulanıyor ve yanıyor.
acayip herşeyden tiksiniyorum.ne zaman geçicek acaba bu durum:44:

Sağlık ocağınd genel bi tahlil yaptılar çok şükr normal çıktı.Ama ben yinede kendi doktoruma da göstericem.Mide yanması genelde var ama ilk zamanlar kadar şiddetli değil.Mide bulantım yok allaha şükürler olsun.Bazı yemeklerden bende tiksiniyorum ama normal yediğim şeyleri yiyorum hep..Bazen geçiyo bazı gebeliklerdede sonuna kadar devam ediyomuş..Gebelik hesaplayıcısına göre benimde 1 haziran gözüküyo ama ben ona pk güvenmiyorum doktor ne derse odur

benim inşallah 3 ayda geçer.gerçi oğlumdada böyle olmuştu 3.ayda geçmişti.
benim bu 2.hamileliğim.11 yaşında bir oğlum var.senin ilkmi

Slm kızlar nasılsınz ben bugün gittim doktora 5 haftalık kese göründü tahlil yaptı 2 hafta sonra kontrol var kalp atışlarını dineyeceğiz inşallah bakalım hayırlısı bayramdan sonra kontol var herkese hayırlı sağlıklı bebişler inşallah

inşallah canım.Seninde gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…