kuşum şunu izle bi bak Hamileliğin 9. haftasında bebeğin gelişimi nasıldır? - UZMANTV
benim de göğüslerim acıyor ve şişti
saol canım bu kadar büyüdümükii geçen hafta bu kadar değildi:):):)
göğüslerim çok ağrıyo sizlerdede warmıı??? büyüyolar...ergenliğe geri döndüm sankiiii
tebrik ederim allah kucağımıza almayı da nasip etsin
benim 5+1ken üstten göründü, görünme ihtimali var ama göremezse bence alttan baktırabilirsin
orda görüntü çok daha net oluyor
ben yarın alttan baktırıcam
bilmiyorum eşim tedirgin oluyo umarım doktorum da bu konuda güven verir.sizin ne kadarlık bebek
5+3 canım benim de
ben üstten baktırdım işte 5+1ken
ama üstten net görüntü alınmıyor ve insanın içine hep kuşku düşüyor
bebek nerde yolk saç nerde falan diye
yolk saç görememiş doktorum tedirgin oldum yarın başka doktora gidicem ben
üstten göremedim derse alttan baktırıcam,sorun olcanı sanmam
üstten görmeyebilir büyük ihtimalle seninkini de, tedirgin olma
anladım canım teşekkür ederim ya bir garibim böyle o kadar sıkıntılı günler geçirdim ki bişey olacak diye elim yüreğimde umarım herşey iyi olur.bu arada bende çok az belirti var normalde idrar çıkma 6 haftadan sonra başlar diyo ama ben adet tarihime kadar sürekli tuvaletteydim hala da öyle bunu dışında belirgin bişey yok daha çok mu erken acaba
selamlar
ben de 5+1ken üstten keseyi gördük
20mm imiş boyutu sata göre oldukça büyük
ve yolk saç göremedi
o yüzden endişeliyim, yarın başka bir doktora gideceğim tekrar
bu arada sürekli canınızın bişeyler istediğinden söz etmişsiniz
benim pek iştahım yok, bulantım da yok çok şükür
ama ben canım ne istiyorsa az az yiyorum
patates kızartması da yedim bikaç kez, bikaç yudum kola içiyorum, açık çay da içiyorum
ablam ve arkadaşlarım da hamileliklerinde benim gibi az az istediklerinden yediler, ikisinin de sağlıklı bebişleri var
bence çok kasmak bize zarar verir
abartmamak şartıyla canınızın istediğini yiyebilirsiniz
ayrıca patates kızartması çok zararlı bişey değil zaten, sadece bulantıyı artırır dikkatli olun
herkese afiyet olsun :)
öncelikle herkezin gözü aydın diyorum... bugün dr a gittim bende 14 eyl sat'im kese göründü ama 10 gün sonra tekrar gidicem. bu benim 3. gebeliğim bundan önceki düşükle sonuçlandı birde 8 yaşında bir oğlum var
benimle aynı tarihlerde olan arkadaşlar dr.a gittiniz mi ne dedi merak ediyorum(malum bir düşük olunca tereddütlerim var)
meraba hayırlı olsun benim sat 15 eylül geçen hafta 5+1 ken doktora gittim keseyi gördü şimdi 6 haftalık oldu haftaya kalp atışı duymaya gidicem 7 haftalık hamileyken benimde ilk bebeğimin kalp atışı durmuştu bu sefer her şey iyi olacak allahımın izniyle içim çok ferah ve doktorum önlem olarak iğne verdi aynı şey olmasın diye inşallah sizinkinide kazasız kucağınıza almayı nasip eder....:)))))))
Herkese merhaba,
2 gundur sizlerin mesajlarini okuyorum o yuzden bi turlu kendim bisiler yazipta kendimi tanitamadim ama hepinizi taniyorum artik :) Ben bugun itibari ile 5+3'um. SAT gorede bebis 25 Haziran'da gelecek. Bazilarinizin cok kotu bulantisi olmus, bende pek yok bulanti. Birkac kez bazi seylerin kokusundan rahatsiz oldum o kadar. Belirti olarak goguslerim felaket agriyor, cok fena bi halsizlik/yorgunluk var, ha bide bikac gundur baya bi gobegim cikti. Normalde imkansiz bu kadar cikmasi ama bende anlamadim bi gariplik var bu kadar cok gobegimin cikmasinda. Haftaya Carsamba ilk ultrasound randevumuz var bakalim o zaman dr'a sorcam ve kismetse kalp atislarinida gorucez o gun. Bide arkadaslar, sizlere sormak istedigim bisi var. Bende gecen hafta kirmizi kirmizi bocek isirigi gibi bisiler cikti, cok fena kasiniyolardi. Acile gittim gecen gun, orada ki doktorlarda hamilelik alerjisi dediler. Boyle bisi duyaniniz ya da basina gelen var mi? Vucudumda ki hamilelik hormonlarina alerji olmusum :) Simdi guluyorum biraz azaldi diye tabii ama cok kotuydu ya. Kac gece uyuyamadim kasintidan. Kendi bebegime alerjiymisim meger
güünnaayydıın kızzlaar uyanan varmııı???
benim bugün kasıklarım çok ağrıyoo anlatamam adet sancısından beter sabah bu ağrı uyandırdı beni
arada oluyoduda bu sefer hiç kesilmiyo nerdeyse ara ara saplanıyo şiddetleniyo sonra hafifliyo tekrar aynısı oluyo bişeymi war kii....
güünnaayydıın kızzlaar uyanan varmııı???
benim bugün kasıklarım çok ağrıyoo anlatamam adet sancısından beter sabah bu ağrı uyandırdı beni
arada oluyoduda bu sefer hiç kesilmiyo nerdeyse ara ara saplanıyo şiddetleniyo sonra hafifliyo tekrar aynısı oluyo bişeymi war kii....
benimde adet sancısı gibi öyle geliyo sonra gidiyo.doktor normal dedi.Öyle bi kilitleniyorum sonra normale dönüyorum.
günaydın canımmm. o ağrılar normal bence. bana doktorum dediki sancı çekebilirsin sakın endişelenme. kese büyüdükçe olurmuş öyle
Bana hic uykudan uyandiracak kadar siddetli olmadi ama adet sancilari gibi hafif bi agri oluyor. Ozelliklede hareket ettigim zamanlarda. Umarim herkesin bu agrilari normal hamilelik sancilaridir
normal ağrı olsa dediğiniz doğru o arada oluyo geçiyo çokta şiddetli olmuyo ama bu çok fenaa yani iki büklüm kalktım sabah çok fenaydı şimdi biraz daha iyiyim normalde canı tatlı olan biri değilim sabah uykudan uyandırdı öyle ağrıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?