Bakin size ne buldumsimdi karar verin bakalim kiz mi erkek mi
Kız mı, erkek mi?
Hangi belirti hangi cinsiyete işaret ediyor? Eğlenceli yöntemlerle bebeğinizin cinsiyetini öğrenmeye ne dersiniz?
Hemen belirtelim, bu tüyolarımız sadece eğlence için! Kesin bir sonuç belirtmez.
Meraktan ölüyorsunuz. Oradaki kız mı yoksa bir erkek mi? Ultrason teknikleri size bunu söyleyebilir. Fakat yanılabilir de O büyük buluşma anına kadar işte size bebeğinizin cinsiyetini bazen eğlenceli bazen tuhaf şekilde önceden öğrenme yolları.
Aşağıda ve yukarıda
Bunu sadece güney yönüne bakarak yapabilirsiniz. Eğer bebeği yukarıda taşıyorsanız, pembe kıyafetler hazırlayın. Eğer göbeğiz aşağıdaysa siz bir oğlan çocuğuna hamilesiniz.
Kalp atışı
Muayeneye gittiğinizde dopplerda bebeğin kalp atışlarını dinlerken doktorunuza kalp atış hızını sorun. Efsanelere göre dakikada 140 üzeri kalp atışı kız çocuğuna, 140 altında kalp atışı ise erkek çocuğuna işaret ediyor.
Tatlı ya da ekşi
Her özel günde dondurmaya mı aşeriyorsunuz? Bazı kişiler bunun anlamını, bebeğin kız olduğuna yoruyor. Tuzlu ya da ekşi bir şeyler yemek istiyorsanız o zaman da bebeğin erkek olacağını iddia ediyorlar.
Çin doğum tablosu
Eski çağlara ait bu yönteme göre hamile kaldığınız yaş ve ay, bebeğin cinsiyetini belirliyor. İnternette Çin doğum tablosu diye aratırsanız karşınıza bir tablo çıkacaktır. Deneyin!
Tuvalet zamanı!
İdrarınızı bir kaba yapın bunu doğum öncesi randevularda daha önce yapmıştınız zaten, yabancı değilsiniz değil mi? Bir çorba kaşığı kadar lavabo açıcıyı idrarınıza karıştırın ve meydana çıkan renge bakın. Yeşil, kız bebek, mavi ise erkek demek.
Tek ya da çift
Maya efsanelerine göre bebeğin cinsiyetini annenin hamile kalma yaşı ve yılı belirler. Eğer bunların her ikiside, yani annenin hamile kalma yaşı da hamile kaldığı yıl da çiftse bebek kız olur. Biri çift diğeri tekse bebek erkektir.
Anahtar saklama
Bunu sizin için bir arkadaşınız denemeli. Hamile arkadaşınızın bulunduğu ortamda onun önüne bir anahtar koyun. Eğer anahtarı alt bölümünden tutarsa kız, üst bölümünden tutarsa oğlu olacak demektir. Müjdeyi verebilirsiniz.
Duygularınız
Eğer çılgınca patlamalar yaşıyorsanız nedeni kız bebeğinizdir. Kızların annelerinin güzelliğini alıp götürdüğüne inanılır. Bundan dolayı sinirlerinizin bozulması doğal değil mi? Merak etmeyin, siz hep güzelsiniz.
Yüzüklerin bebeği
Alyansınızı hareket ettirin. Hala yapabiliyor musunuz? Onu bir ipin ucuna bağlayın. Bel hizanızdan yukarıya asın. Eğer daire çiziyorsa gelecekte bir oğlunuz olacak demektir.
Kusuyor musunuz?
İlk 3 aylık dönemde çok ama çok mideniz bulanıyor. İşaretler kızınız olacağını söylüyor. Sabah bulantıları erkek çocuklarında çok olmaz.
kızlaaar şurdakilere bi baksanızzaaa çok cicişler bunlaaaar
Collection - Mini (0-9 months) - Kids - ZARA Turkey
Kizlar aranizda haftada en az iki balik yiyebileniniz varmi ya nerde bisey okusam illa da balik dio omega-3 icin
Kizlar aranizda haftada en az iki balik yiyebileniniz varmi ya nerde bisey okusam illa da balik dio omega-3 icin
evt cnm ben haftada 2 kez balık yiyorum bazen 3 olduğuda oluyo sende ihmal etme kesinlikle ye.yiyemediğin durumlarda içinde omega3 bulunan gidaları araştırabilir odan giderirsin ihtiyacını
Aynı çekilme bende de var. gece uyurken bile hissediyorum.6+2 benim kide. ve ilk bebeğim
bende de aynı canım kese göründü haftaya kalp atışları için gidicem. ne iğnesi verdi bi bilgin var mı
nasıl yengeç burcu ama yengeçler 22 Haziran - 22 Temmuz bu tarihler arasında değilmi senin doğum nezman cnm?
Kizlar bakin omega 3 nelerde var...
Omega 3 Kaynakları:
Balık yağı, ketentohumu, semizotu, ceviz, fındık, badem, yeşil yapraklı sebzeler omega 3 içeren besinler dir.
Tatlısu balıklarından Alabalıkgiller familyasına ait balıklarda, deniz balıklarından ise Uskumrugiller familyasında bol miktarda yer alır.
Sardunya, ringa balığı ,uskumru ve somon omega 3 bulunan balıklara örnek olarak gösterilebilir.
Omega 3 zararları var mıdır? Omega 3 ün kan sulandırıcı etkisi olduğundan dolayı kan sulandırıcı ilaç kullananların dikkatli olması gerekir.
ben badem çok yeriim sabah bir avuç yiyorum nerdeyse yeşil yapraklı derken maydanoz ve salatalık çok yiyorum :):):) balık yağına gelince çocukken kutu kutu içtim yinede gereklimii ööffff yaaa inek olurum ot yerim balık yiyemem ya çok zor oluyo:120::120::120::120::120::120:
Benim yessilik yimem yasak maalesef o yuzden benim balik yimem sart. Sen omega3 yesilliklerle gideriyorsan ne mutlu canim.
Balik yagi hamilelikte tavsiye ediliyor mu bilmiyorum... Onu mutlaka danismak sart doktora.
Mide bulantin hala devam ediyor mu?
sabahları olmaya başladı artık gündüz pek bişey olmuyoo akşamda bi şişkinlik hazımsızlık oluyo onun için çok karıştırmadan yemeye çalışıyorum bide baş dönmem hiç olmazdı baş dönmesi oldu bugün bi anlık
Aynen sanki gun gectikce yok oluyor mide bulantisi degil mi? bir hafta onceki halimi hatirliyorum hasta gibiydi resmen!
Kurdugum tek cumle "midemmmmmm bulaniyor" du
Simdi bendede hafifledi ama hala var tabiki. Seninde dedigin gibi bas donmesi basliyor sanki. Dun esimle alis veris yapmaya gittik anlamadim basim mi dondu dengemimi kaybeder gibi oldum???? saniyelik birseydi.
Ben cok korkuyorummm bebegimin kalbinin durmasindan :18: Napacam bilmiyorum :2:
canım ya o güzellik alması bebekten bebeğe değişiyo çünkü benim kuzen ilk hamileliğinde yarabbim nası güzelleşmişti cildi pürüssüz falan kızı oldu ikincide de bir çirkinleşti bir çirkinleşti lekeler falan oldu ama oda kız oldu
ben acı yiyyorum çok fena acı biber turşusu bide bol limonlu kısır bide mercimek köftesi çiğ köfte ewde eksik olmayan liste bu
rubet çiğ köfte yasak kızlar sakın çiğ köfte yemeyin bu yazdığım doğru içinde çiğ et olduğundan doktorlar önermiyorlar toksoplazma virüsü oluşuyor oda düşüğe neden olur sakın yeme çiğ köfte filan...
eet azalıyo 8 haftadan sonra ama yinede az bişeyler oluyo kokuda hassaslık gibi...tam ne olduğunu anlamıysun öyle kalıyosun olduğun yerde bi anlık olup geçiyo
canım korkma nie dursun bebişinin kalbi öyle düşünme korkulacak bişey yok ben öyle sakinimki o benim içimde büyüyor ben ona bişey olmasını engellerim bana olur ona olmaz
5 ay once 8 haftalik hamileyken bebegimin kalbinin durdugunu soylediler...
Ayni donemdeyim yaa icim icimi yiyor... Onumuzdeki carsamba randevum var ama zaman nasil gececek? gecse bile nasil bir korku bilemezsin!
Doktor sanki her an kotu birsey diyecekmis gibi geliyor
üzüldüümama sıkmaman lazım kendini stresten uzaklaşman lazıım canım bişeyciği yoktur merak etme rabbim hayırlı haberlerini nasip eder inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?