artık ogrenıcezz onlarla ıyı anlasmayı :)tabiki bi bebeğim olacağı için çok mutluyum. sonuçta evladım onunla anlaşmak zorundayım .iyi bi anne olmak için ne gerekiyosa yapıcam .umarım urcun özelliklerini taşımaz:)
3 aylıkken bile tahmin edenler oluyomuş ama kesin olan 3,5-4 aylıktan sonra az kaldı 13 haftalıkken gidicem 1 ay kaldıı iple çekiyoruum iple kocişimde öyle ewde bi cinsiyet kavgası hergün sormayın gitsin ben kızım diyorum o oğluşum diyo
dünde kaynanamlar geldi tatlı getirmişler ben nerdeyse hergün tatlı yerdim artık yiyemediğimi söyledim midem bulanıyo dedim bozuldular birazkız olcak galiba die
tek korkum böyle belirtiler faln kız kız die tutturuyorum erkek oluyomuş kalırım mal gibi aayy nee komiiik oluuurrr
3 aylıkken bile tahmin edenler oluyomuş ama kesin olan 3,5-4 aylıktan sonra az kaldı 13 haftalıkken gidicem 1 ay kaldıı iple çekiyoruum iple kocişimde öyle ewde bi cinsiyet kavgası hergün sormayın gitsin ben kızım diyorum o oğluşum diyo
dünde kaynanamlar geldi tatlı getirmişler ben nerdeyse hergün tatlı yerdim artık yiyemediğimi söyledim midem bulanıyo dedim bozuldular birazkız olcak galiba die
tek korkum böyle belirtiler faln kız kız die tutturuyorum erkek oluyomuş kalırım mal gibi aayy nee komiiik oluuurrr
hayırlısı tabiki. zaten ikizler çok zeki ve eğlenceli olurmuş daha ne olsun. iyi huylarını alsın hep inş.gerçi bunların çoğu anne ve babada bitiyoo
aynen banada öyleebende hep ekşi ve tuzlu yiyorum özellikle turşu suyu dikiyorum kafaya vallahiç tatlı yiyemiyorum midemi bulandırıyo tanıdığım herkesde erkek olacak diyor ne kadar doğru bilmiyorum hayırlısı neyse o olsun inş
aynen banada öylee
ama ben dıyorumkiii
ye ekşiyi dogur ayşeyi
Bende inanirim canim o yüzden hemen baktim ikizler burcayla uyumuma Allahtan esimde bende yirttik bu konudan
Sende söyle düsün bu kez senin bebegin yani senin ve babasinin huylarini alicak öle arkadaslardaki gibi bir ikizler burcu olmaz yani üstelik ikizler bebegi cok zeki cok ögrenmeye acik bir bebek olurmus konusmayi bile diger bebeklerden erken ögrenirmis. Ben sevdim bu burcu yani
hahahaha5 tanemiii
benide yaa ööfffff sabırsızlıkla bekliyoruumm öğrenir öğrenmez mağazalra dalacam
artık ogrenıcezz onlarla ıyı anlasmayı :)
bunuda basarırız ınsallah
evet ilk seninkinimi ögrenicez nee o zaman
ay ay ay
bende hıc tatlı ıstemıyorum
aslında bu duurmda kız gıbı
ama o kadarr mıde bulantılarıma ragmen
yuzumdede ayrı bi güzellik var
bunu görende erkek gibi diyor
ama ben hısetmıyorum hıc
sen hissediyorsun fark burdaa
inşallah ıcınden egcen olur yaa
artık banada senınkı kız gibi gelmeye basladı
bende hep ekşi ve tuzlu yiyorum özellikle turşu suyu dikiyorum kafaya vallahiç tatlı yiyemiyorum midemi bulandırıyo tanıdığım herkesde erkek olacak diyor ne kadar doğru bilmiyorum hayırlısı neyse o olsun inş
anneler meraba bizde bugün tam 5 haftalık olduk sabırsızlanıyorum bir kesede olsa görmeye.bizim mercimek yengeç burcuna denk geliyor uslu bebekler olurmuş ve anneye çoook düşkün olurlarmış.bende balık burcuyum en iyi anlaştığım burçtur yengeç:)))
rubet bence snein oğlun olacak ben öyle hissediyorum pohahhaha
anneler meraba bizde bugün tam 5 haftalık olduk sabırsızlanıyorum bir kesede olsa görmeye.bizim mercimek yengeç burcuna denk geliyor uslu bebekler olurmuş ve anneye çoook düşkün olurlarmış.bende balık burcuyum en iyi anlaştığım burçtur yengeç:)))
kısmet diyelim ne diyim babası sewinir onada
güsel yöntemler benim çoğu kız çıktı ama hadi hayrlısı inş. Kzıdrı ama allah herkese gönlüne göre versin sağlıklı olsunlardabakin size ne buldumSimdi karar verin bakalim kiz mi erkek mi
kız mı, erkek mi?
Hangi belirti hangi cinsiyete işaret ediyor? Eğlenceli yöntemlerle bebeğinizin cinsiyetini öğrenmeye ne dersiniz?
Hemen belirtelim, bu tüyolarımız sadece eğlence için! Kesin bir sonuç belirtmez.
Meraktan ölüyorsunuz. Oradaki kız mı yoksa bir erkek mi? Ultrason teknikleri size bunu söyleyebilir. Fakat yanılabilir de o büyük buluşma anına kadar işte size bebeğinizin cinsiyetini bazen eğlenceli bazen tuhaf şekilde önceden öğrenme yolları.
Aşağıda ve yukarıda
bunu sadece güney yönüne bakarak yapabilirsiniz. Eğer bebeği yukarıda taşıyorsanız, pembe kıyafetler hazırlayın. Eğer göbeğiz aşağıdaysa siz bir oğlan çocuğuna hamilesiniz.
Kalp atışı
muayeneye gittiğinizde dopplerda bebeğin kalp atışlarını dinlerken doktorunuza kalp atış hızını sorun. Efsanelere göre dakikada 140 üzeri kalp atışı kız çocuğuna, 140 altında kalp atışı ise erkek çocuğuna işaret ediyor.
Tatlı ya da ekşi
her özel günde dondurmaya mı aşeriyorsunuz? Bazı kişiler bunun anlamını, bebeğin kız olduğuna yoruyor. Tuzlu ya da ekşi bir şeyler yemek istiyorsanız o zaman da bebeğin erkek olacağını iddia ediyorlar.
çin doğum tablosu
eski çağlara ait bu yönteme göre hamile kaldığınız yaş ve ay, bebeğin cinsiyetini belirliyor. Internette çin doğum tablosu diye aratırsanız karşınıza bir tablo çıkacaktır. Deneyin!
Tuvalet zamanı!
Idrarınızı bir kaba yapın bunu doğum öncesi randevularda daha önce yapmıştınız zaten, yabancı değilsiniz değil mi? Bir çorba kaşığı kadar lavabo açıcıyı idrarınıza karıştırın ve meydana çıkan renge bakın. Yeşil, kız bebek, mavi ise erkek demek.
Tek ya da çift
maya efsanelerine göre bebeğin cinsiyetini annenin hamile kalma yaşı ve yılı belirler. Eğer bunların her ikiside, yani annenin hamile kalma yaşı da hamile kaldığı yıl da çiftse bebek kız olur. Biri çift diğeri tekse bebek erkektir.
Anahtar saklama
bunu sizin için bir arkadaşınız denemeli. Hamile arkadaşınızın bulunduğu ortamda onun önüne bir anahtar koyun. Eğer anahtarı alt bölümünden tutarsa kız, üst bölümünden tutarsa oğlu olacak demektir. Müjdeyi verebilirsiniz.
Duygularınız
eğer çılgınca patlamalar yaşıyorsanız nedeni kız bebeğinizdir. Kızların annelerinin güzelliğini alıp götürdüğüne inanılır. Bundan dolayı sinirlerinizin bozulması doğal değil mi? Merak etmeyin, siz hep güzelsiniz.
Yüzüklerin bebeği
alyansınızı hareket ettirin. Hala yapabiliyor musunuz? Onu bir ipin ucuna bağlayın. Bel hizanızdan yukarıya asın. Eğer daire çiziyorsa gelecekte bir oğlunuz olacak demektir.
Kusuyor musunuz?
Ilk 3 aylık dönemde çok ama çok mideniz bulanıyor. Işaretler kızınız olacağını söylüyor. Sabah bulantıları erkek çocuklarında çok olmaz.
Bakin size ne buldumsimdi karar verin bakalim kiz mi erkek mi
Kız mı, erkek mi?
Hangi belirti hangi cinsiyete işaret ediyor? Eğlenceli yöntemlerle bebeğinizin cinsiyetini öğrenmeye ne dersiniz?
Hemen belirtelim, bu tüyolarımız sadece eğlence için! Kesin bir sonuç belirtmez.
Meraktan ölüyorsunuz. Oradaki kız mı yoksa bir erkek mi? Ultrason teknikleri size bunu söyleyebilir. Fakat yanılabilir de… O büyük buluşma anına kadar işte size bebeğinizin cinsiyetini bazen eğlenceli bazen tuhaf şekilde önceden öğrenme yolları.
Aşağıda ve yukarıda
Bunu sadece güney yönüne bakarak yapabilirsiniz. Eğer bebeği yukarıda taşıyorsanız, pembe kıyafetler hazırlayın. Eğer göbeğiz aşağıdaysa siz bir oğlan çocuğuna hamilesiniz.
Kalp atışı
Muayeneye gittiğinizde doppler’da bebeğin kalp atışlarını dinlerken doktorunuza kalp atış hızını sorun. Efsanelere göre dakikada 140 üzeri kalp atışı kız çocuğuna, 140 altında kalp atışı ise erkek çocuğuna işaret ediyor.
Tatlı ya da ekşi
Her özel günde dondurmaya mı aşeriyorsunuz? Bazı kişiler bunun anlamını, bebeğin kız olduğuna yoruyor. Tuzlu ya da ekşi bir şeyler yemek istiyorsanız o zaman da bebeğin erkek olacağını iddia ediyorlar.
Çin doğum tablosu
Eski çağlara ait bu yönteme göre hamile kaldığınız yaş ve ay, bebeğin cinsiyetini belirliyor. İnternette Çin doğum tablosu diye aratırsanız karşınıza bir tablo çıkacaktır. Deneyin!
Tuvalet zamanı!
İdrarınızı bir kaba yapın bunu doğum öncesi randevularda daha önce yapmıştınız zaten, yabancı değilsiniz değil mi? Bir çorba kaşığı kadar lavabo açıcıyı idrarınıza karıştırın ve meydana çıkan renge bakın. Yeşil, kız bebek, mavi ise erkek demek.
Tek ya da çift
Maya efsanelerine göre bebeğin cinsiyetini annenin hamile kalma yaşı ve yılı belirler. Eğer bunların her ikiside, yani annenin hamile kalma yaşı da hamile kaldığı yıl da çiftse bebek kız olur. Biri çift diğeri tekse bebek erkektir.
Anahtar saklama
Bunu sizin için bir arkadaşınız denemeli. Hamile arkadaşınızın bulunduğu ortamda onun önüne bir anahtar koyun. Eğer anahtarı alt bölümünden tutarsa kız, üst bölümünden tutarsa oğlu olacak demektir. Müjdeyi verebilirsiniz.
Duygularınız
Eğer çılgınca patlamalar yaşıyorsanız nedeni kız bebeğinizdir. Kızların annelerinin güzelliğini alıp götürdüğüne inanılır. Bundan dolayı sinirlerinizin bozulması doğal değil mi? Merak etmeyin, siz hep güzelsiniz.
Yüzüklerin bebeği
Alyansınızı hareket ettirin. Hala yapabiliyor musunuz? Onu bir ipin ucuna bağlayın. Bel hizanızdan yukarıya asın. Eğer daire çiziyorsa gelecekte bir oğlunuz olacak demektir.
Kusuyor musunuz?
İlk 3 aylık dönemde çok ama çok mideniz bulanıyor. İşaretler kızınız olacağını söylüyor. Sabah bulantıları erkek çocuklarında çok olmaz.
kızlaaar şurdakilere bi baksanızzaaa çok cicişler bunlaaaar
Collection - Mini (0-9 months) - Kids - ZARA Turkey
çok tatlılar ya bi cinsiyeti belli olsun hemen gidip alıcam
çok tatlılar ya bi cinsiyeti belli olsun hemen gidip alıcam
evet ya çok şekerler belli olmasını iple çekiom resmen ya bakalım pztsi kontrole gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?