Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

doğumu internet 28 haziran gösteriyor canım bizimki daha küçük,ama inşallah olur iki duygusal anlaşırız haralde:))

hımm o mesele ne güzel keşke bizimde yengeç olsaydı...ben 11 haziran herhalde ikizler olacak :26:

hımm o mesele ne güzel keşke bizimde yengeç olsaydı...ben 11 haziran herhalde ikizler olacak :26:

benim 1-2 haziran dedi doktor ama mayıs sonuda olabilir bebişin durumuna bağlı dedi:):) ikizler olucak kesin yani 20gün içimde tuttamam imkansız 1-2 gün olsa yine bi şekil hahahah

rubet aynıları bende oluyor kız sanki akşam hazımsızlık çekiyorum böyle bir doluluk hissediyorum...bende uyku çokkk...

şuan miden bulanıyormu Es-ra bugün bulandımı yani??

rubet aynıları bende oluyor kız sanki akşam hazımsızlık çekiyorum böyle bir doluluk hissediyorum...bende uyku çokkk...

ayy çok kötü oluyo o ya ben nası uykuya daldığımı hatırlamıyorum bile ama sabah erkende kalkıyorum geçen gün eşim baya rahatsızlandı gece acile gittik saat 2e kadr falan durduk ben ayakta uyudum desem yeridir:):):) ewe gelip yattım ama sabah 8de ayaktaydım karnımda bişeyler tekmeliyo resmen öyle ağrı gibi bişeyle uyanıyorum benim çocuk yeminlen deli olcak

benim 1-2 haziran dedi doktor ama mayıs sonuda olabilir bebişin durumuna bağlı dedi:):) ikizler olucak kesin yani 20gün içimde tuttamam imkansız 1-2 gün olsa yine bi şekil hahahah

rubet bu gidişle en önce sen doğuracan haaa...

Bulandi canimm maalesef ama eskiye nazaran azaldi onceden bulantidan yatalakdim ama simdi cok sukur iki lokma yiyebiliyorum.

Senin bulantin var mi?

ozman sakin ol bebğin yaşıyor çünki doktorum ben çok şikayet edince bak dedi midem bulandğında bilki bebğin yaşıyor...

bulanmayanlar hemen tepki göstermesin bulantısı olanlar bunu daha çabuk öğrenmiş olurlarmış...

bulanmıyorsada yaşıyor ama haberin olmuyor tabii ama şuan haberin var yani yaşadığından..

Bende kendimi oyle teselli ediyorum ama isteee icimdeki kusku beni kemiriyor.

Hayirlisi insaALLAH destegin icin tskler

Kizlar ben cikiyorumm, kendinize ve bebislerinize dikkat edin olur mu?

Yigenlerimi iyi besleyinnn cok onemli unutmayin hepinize afiyet olsun simdiden

Opuldunuz tatli anneler

Ben baligi cooooook severek yiyorum ama mide bulantisindan dolayi henuz hic yiyemedim onu temizlemesini pisirmesini dusunmem bile yetiyor midemm alt ust oluyor
bend emide bulantısından yiyemiyorum
normalde olsa yerdım haftada bi kez fazlaca

bu gün çok sessizsiniz kızlaaaar
nerelerdesiniz?

bi sürü alıntı yapmıştım nere gitti yahu
ikisi kalmıs sadece
evet kızlar dunde sessiz kalmışsınız bugunde
yarın taşınıcam streslerdeyim ben

dün ben izinliydim bide kocişim rahatsızdı onunla ilgilendim çok giremedim ara ara işte akşamda kayınvalidemler geldi çat kapı
Aayy zor olcak dikketli ol nası yerleştiriceksin eşyaları yardım edenler olucaktır muhakkak yoksa yapma boşwer otur öyle

doğumu internet 28 haziran gösteriyor canım bizimki daha küçük,ama inşallah olur iki duygusal anlaşırız haralde:))

Seninde mi burcun Yengec? Ben esime bebegin dogumunun Haziran 25 oldugunu soyleyince eyvahh annesi gibi olacak yandik demisti :)

bende dun cok kotuydum ondan pek giremedim
bugunde arkadasın gelin mevlidi vardı oraya gittim
valla nasıl olcak bilmiyorum canım
ben hiç bişey yapamıyorum midem bulanmaasa bile
sürekli yorgunum halsizim
Allah tan annem var yavas yavas olacak herhalde annemde falan kalırız herhalde 1 2 günn
öfffff düşündükçe strese giriyorum

strese girme canıııım annen warmış yawaş yawaş yaparsınız...
Gelin mevlidimi?? Ennee ilk defa duyuyorum nie yaparlarki onuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…