Sanirsam öle olucak
hep kız ıstıyorum dıyordum yaa
değişiklik var bende
dün utku diyee 2 yasında tatlımı tatlıı güzelmi güzel bir baby gördüm
Allah ımmm deddim yaa kız olsun erkek olsun
hepsi o kadar güzel hepsi o kadar masumkii
hiç farketmez hiçç
Günaydın arkadaslar ya dünden berı karnımın alt kısmında bebısın oldugu yerde bır gerılme cekılme var sankı bısey asagıya cekıyor gıbı bır bılrıgıs olan varmı???????????
öyle ama kız olsun çamurdan olsun bence:
hep kız ıstıyorum dıyordum yaa
değişiklik var bende
dün utku diyee 2 yasında tatlımı tatlıı güzelmi güzel bir baby gördüm
Allah ımmm deddim yaa kız olsun erkek olsun
hepsi o kadar güzel hepsi o kadar masumkii
hiç farketmez hiçç
Bende öle düsünüyorum kiz erkek hic farketmez nasil olsa hertürlü biz giydircez biz süslücezondan varya hic su olsun demiyorum hangisi hayirliysa o olsun. Saglikli eksiksiz kusursuz olsunda bide dün ya tatlisi gerisi bosss Zaten ilk bebegimiz sanirsam seninde öyle ilkinde degilde ikincisinde düsünürüz cinsiyeti
Birde ben taktim renkli gözlü bebelere benim babam renkli gözlü masallah cok güzel gözleri var biz anneme cekmisik ee esimin abisi mavi gözlü ee onun ogluda mavis onlari görünce ya bende istiyorum böle boncuk boncuk bakan bebek diyorum ama iste Allah saglikli versinde gerisi ufak tefek seyler.
yaa şurda kendimi ikna etmeye calısıyorum neden böyle yapıyorsun ahaha
Eki Görüntüle 279674 Eki Görüntüle 279675 Eki Görüntüle 279676 Eki Görüntüle 279677 Eki Görüntüle 279678
tamam tamam belki bunlar fikrini değiştirebilir seni destekler
bende haziran ayında doğum yapıcam ama bebeğimin ikizler burcuna denk gelecek olması beni rahatsız ediyor.anlaşmakta en çok zorluk çektiğim burçtur.diyeceksinizki ne kadar çok inanıyosunz burçlara aslında inanmıyorum ama hayatımda aramın bozuk olduğu kişilerin hepsi ikizler.ikizler burcu olan arkadaşlar kızmasın bana
Eki Görüntüle 279674 Eki Görüntüle 279675 Eki Görüntüle 279676 Eki Görüntüle 279677 Eki Görüntüle 279678
tamam tamam belki bunlar fikrini değiştirebilir seni destekler
rubet 2.sinde deneriz kızı olmadı 3.sünde ben kızı erkeğide bulup öyle durucam yoksa yola devam 5 e kadar yolu var...
şimdii olduu bunlardan alabilirim
ay ay heyecan basıyor bazen :)
bende haziran ayında doğum yapıcam ama bebeğimin ikizler burcuna denk gelecek olması beni rahatsız ediyor.anlaşmakta en çok zorluk çektiğim burçtur.diyeceksinizki ne kadar çok inanıyosunz burçlara aslında inanmıyorum ama hayatımda aramın bozuk olduğu kişilerin hepsi ikizler.ikizler burcu olan arkadaşlar kızmasın bana
hahahaha5 tanemiii
benide yaa ööfffff sabırsızlıkla bekliyoruumm öğrenir öğrenmez mağazalra dalacam
valla secme sansım olsa bende istemzdim ikizler
ama kısmet böyleymiş :)
benimde anlasamadıgım burc koc ve esimde annemde koc
böyle tesadüfler oluyor ne yazıkki
kız olana kadar yolu var benım ıcınde
sankı dogum yaptık ettıkdee 3 e 5 kadar cıktık
bendeee yaaa oyyy az kaldı sayılır aslında
3.5 aylıkken falan ögreniliyor degılmı
aayy sorma bende istemezdim ikizler ama napalım artık hayırlısı ele avuca sığmıcak kendi kurallarını kendi koyan çocuklarımız olucak tek iyi yönleri war eğlenceli oluyolar hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?