Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

öyle ama kız olsun çamurdan olsun bence:

Günaydın arkadaslar ya dünden berı karnımın alt kısmında bebısın oldugu yerde bır gerılme cekılme var sankı bısey asagıya cekıyor gıbı bır bılrıgıs olan varmı???????????

Aynı çekilme bende de var. gece uyurken bile hissediyorum.6+2 benim kide. ve ilk bebeğim

Bende öle düsünüyorum kiz erkek hic farketmez nasil olsa hertürlü biz giydircez biz süslücez ondan varya hic su olsun demiyorum hangisi hayirliysa o olsun. Saglikli eksiksiz kusursuz olsunda bide dün ya tatlisi gerisi bosss Zaten ilk bebegimiz sanirsam seninde öyle ilkinde degilde ikincisinde düsünürüz cinsiyeti

Birde ben taktim renkli gözlü bebelere benim babam renkli gözlü masallah cok güzel gözleri var biz anneme cekmisik ee esimin abisi mavi gözlü ee onun ogluda mavis onlari görünce ya bende istiyorum böle boncuk boncuk bakan bebek diyorum ama iste Allah saglikli versinde gerisi ufak tefek seyler.

aynen yaa
demek istemiyorum bende
sağlıklı olsun diyorum
hep ister istemez kıza kayıyordu gönlüm ama
sımdı farketmez diyorum
evet ilk benımde
ama kız olursaa 1 taneylee kapatabiliriz bu olayı
eşime diyorumdum erkek olursa
3 5 6 bulana kadar diye
benımde eşim ve babası vee kardeşlerinde renklı göz varr
bende diyorum gözler benzese :))
eşimin gözüne bakıyorum hep
sağlıklı sıhatli kucagımıza alalımdaa oyy

bende haziran ayında doğum yapıcam ama bebeğimin ikizler burcuna denk gelecek olması beni rahatsız ediyor.anlaşmakta en çok zorluk çektiğim burçtur.diyeceksinizki ne kadar çok inanıyosunz burçlara aslında inanmıyorum ama hayatımda aramın bozuk olduğu kişilerin hepsi ikizler.ikizler burcu olan arkadaşlar kızmasın bana

valla secme sansım olsa bende istemzdim ikizler
ama kısmet böyleymiş :)
benimde anlasamadıgım burc koc ve esimde annemde koc
böyle tesadüfler oluyor ne yazıkki

Bende inanirim canim o yüzden hemen baktim ikizler burcayla uyumuma Allahtan esimde bende yirttik bu konudan

Sende söyle düsün bu kez senin bebegin yani senin ve babasinin huylarini alicak öle arkadaslardaki gibi bir ikizler burcu olmaz yani üstelik ikizler bebegi cok zeki cok ögrenmeye acik bir bebek olurmus konusmayi bile diger bebeklerden erken ögrenirmis. Ben sevdim bu burcu yani

aayy sorma bende istemezdim ikizler ama napalım artık hayırlısı ele avuca sığmıcak kendi kurallarını kendi koyan çocuklarımız olucak tek iyi yönleri war eğlenceli oluyolar hahahah

hahahaha 5 tanemiii

benide yaa ööfffff sabırsızlıkla bekliyoruumm öğrenir öğrenmez mağazalra dalacam

kız olana kadar yolu var benım ıcınde
sankı dogum yaptık ettıkdee 3 e 5 kadar cıktık
bendeee yaaa oyyy az kaldı sayılır aslında
3.5 aylıkken falan ögreniliyor degılmı

valla secme sansım olsa bende istemzdim ikizler
ama kısmet böyleymiş :)
benimde anlasamadıgım burc koc ve esimde annemde koc
böyle tesadüfler oluyor ne yazıkki

tabiki bi bebeğim olacağı için çok mutluyum. sonuçta evladım onunla anlaşmak zorundayım .iyi bi anne olmak için ne gerekiyosa yapıcam .umarım urcun özelliklerini taşımaz:)

kız olana kadar yolu var benım ıcınde
sankı dogum yaptık ettıkdee 3 e 5 kadar cıktık
bendeee yaaa oyyy az kaldı sayılır aslında
3.5 aylıkken falan ögreniliyor degılmı

3 aylıkken bile tahmin edenler oluyomuş ama kesin olan 3,5-4 aylıktan sonra az kaldı 13 haftalıkken gidicem 1 ay kaldıı iple çekiyoruum iple kocişimde öyle ewde bi cinsiyet kavgası hergün sormayın gitsin ben kızım diyorum o oğluşum diyo
dünde kaynanamlar geldi tatlı getirmişler ben nerdeyse hergün tatlı yerdim artık yiyemediğimi söyledim midem bulanıyo dedim bozuldular biraz kız olcak galiba die
tek korkum böyle belirtiler faln kız kız die tutturuyorum erkek oluyomuş kalırım mal gibi aayy nee komiiik oluuurrr

aayy sorma bende istemezdim ikizler ama napalım artık hayırlısı ele avuca sığmıcak kendi kurallarını kendi koyan çocuklarımız olucak tek iyi yönleri war eğlenceli oluyolar hahahah

hayırlısı tabiki. zaten ikizler çok zeki ve eğlenceli olurmuş daha ne olsun. iyi huylarını alsın hep inş.gerçi bunların çoğu anne ve babada bitiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…