Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

bizimki dışarda izlicek
cok heyecanlıı
o fenerli ben beşiktaşlı
leblebi ve cubuktan nefret ediyorum yahuuuu artık mıde bulantım bı gecsın
ömrumde bı daha yemem herhalde

leblebiyi ben hiiç yemezdim teee yılbaşından 1 poşet leblebi duruyodu diceksin yuuuh annemin tupperlarına koyduğum için sapa sağlamlar çıkardım hiiç tabağa falan koymadım geçerken bi ben alıyom bi gelen kimse alıyo herkes bi avuç alıyo eşim o kadr çok yediki sayemde kabız olcaaak

Allahtan saglam duruyorlarmıs işe yaramışlar bari
aynen benden cok eşim yiyor bizdede avuc avuc goturuyor
dudaklar bembeyaz
ayyy kabızmı yaparmıs o bıde
herseyınde bı yan etkısı var

Allahtan saglam duruyorlarmıs işe yaramışlar bari
aynen benden cok eşim yiyor bizdede avuc avuc goturuyor
dudaklar bembeyaz
ayyy kabızmı yaparmıs o bıde
herseyınde bı yan etkısı var

tabi canım biz köye gidince havasındanmı suyundanmı hep isal olurduk doktoru ilacı nerde bulucan dayıyolardı leplebi ye babam ye bide leblebi tozu yaparlardı hani hoşumuza gitsin die

Seninde mi burcun Yengec? Ben esime bebegin dogumunun Haziran 25 oldugunu soyleyince eyvahh annesi gibi olacak yandik demisti :)

yok canım benim burcum balık,yengeçle balık bi yerde ruh ikizi gibidir o yüzden seviniyorummm evine ve annesine düşkün veletlerrr:)))

Canım benim bebişte haziran aynıyız seninle hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah

Merhaba kizlar simdi doktordan geldim benim 5+2 suan sade kese göründü üc hafta sonra gel bebeyi ozaman görürüz anca dedi kasik agrilarida kan dolasimi hizli oldugu icinmis yani cok iyi demekmis ama genede endiselendim erken dimi bebisimi görmek icin ????

erken tabi canım
üstten baktı hem değil mi?
ben 5+4tüm sata göre, alttan bebeği ve kalp atışını gördük
ultrasonda 6+1 çıktım

Arkadaşlar bende bugün 5+0 ım.SAT 'a göre 28 haziran doğum görünüyor.Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.kızlar sizlerin beta hcg si kaçtı.bir de benden crinonen jelle birlikte bazen kahverengi leke geliyor.sizlerde de bu olay varmı??

benim beta hcg iki kez ölçüldü sadece
ilkinde 261di, 3 gün sonra 850 oldu bidaha bakmadı

bende lekelenme olmadı canım
doktoruna bi sor istersen

amin canım allah kimseye doğmamışta olsa evlat acısı yaşatmasın inşallah bende de aynı lekeler oluyor hatta bazen kan lekeleri oluyor hic endişe etmiyorum cunku bu cok normal bir iki ay yada dokuz ay devam eder inşallah doğurunca unutursun kafana takma ; )

canim benim sakin endiselenme bende jel aliyorum bugün bendede ayni leke geldi doktora sordum iki kere sabah aksam aliyorum o cok almaktan dedi bir defaya düsürdü benim bebeyi transfer ettikten sonra 11 gün 70 adetlencem gün yani tam dört haftalikken 1200 ama hcg tablosu yaz degerleri görürsün

slm cnm Evet daha çok erken bende 5+3 bende keseyi gördün 2 hafta var daha bebişlerle tanışıp kalp atışlarını duymak için sağlıklı olsunlarda bekleriz benim belim kasıklarım adet oluyo gibi çok ağrıyo normal cnm kızımdada olmuştu biraz dinlenmemiz lazım dinlenince hafifliyo

CNM eksik yazmışım benimde 25 haziran bebişler yolda hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah

Ne guzellll :))) ayni gun dogacaklar insaAllah

Ruyamda ikiz cocugum olmustu, biri kiz biri erkek :) o kadar cok dusunuyorum ki ruyama bile girdi. Sizlerde hic ruyasinda goren var mi?

Yavru zaten çok geç kalktım yaa gözümü açamadım bide temizlik yaptık eşimle daha yeni oturduk yorulmadım allahtan fazla sen naptın

benim izin 1 gün işteydim bugün ewe gel yemek yap kociş ıstıraatta ewde yatıyo her yer her yerde kendimi çok kötü hissediyorum temizlik yapmak istiyorum ama gücüm yook((( bide kocişim ameliyat olabilirmmiiş ona üzüldüm ewe gelince alıştıra alıştıra söyledi ama yinede çok üzüldüüm

Ayy hadii yaaa geçmiş olsun canım çokkk önemli bişi yok inşş :18::18: Yavaştan yap iş yapıcaksanda hepsini bii anda yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…