bizimki dışarda izlicek
cok heyecanlıı
o fenerli ben beşiktaşlı
leblebi ve cubuktan nefret ediyorum yahuuuu artık mıde bulantım bı gecsın
ömrumde bı daha yemem herhalde
leblebiyi ben hiiç yemezdim teee yılbaşından 1 poşet leblebi duruyodu diceksin yuuuh annemin tupperlarına koyduğum için sapa sağlamlar çıkardım hiiç tabağa falan koymadım geçerken bi ben alıyom bi gelen kimse alıyo herkes bi avuç alıyoeşim o kadr çok yediki sayemde kabız olcaaak
Allahtan saglam duruyorlarmıs işe yaramışlar bari
aynen benden cok eşim yiyor bizdede avuc avuc goturuyor
dudaklar bembeyaz
ayyy kabızmı yaparmıs o bıde
herseyınde bı yan etkısı var
Seninde mi burcun Yengec? Ben esime bebegin dogumunun Haziran 25 oldugunu soyleyince eyvahh annesi gibi olacak yandik demisti :)
Herkese merhaba,
2 gundur sizlerin mesajlarini okuyorum o yuzden bi turlu kendim bisiler yazipta kendimi tanitamadim ama hepinizi taniyorum artik :) Ben bugun itibari ile 5+3'um. SAT gorede bebis 25 Haziran'da gelecek. Bazilarinizin cok kotu bulantisi olmus, bende pek yok bulanti. Birkac kez bazi seylerin kokusundan rahatsiz oldum o kadar. Belirti olarak goguslerim felaket agriyor, cok fena bi halsizlik/yorgunluk var, ha bide bikac gundur baya bi gobegim cikti. Normalde imkansiz bu kadar cikmasi ama bende anlamadim bi gariplik var bu kadar cok gobegimin cikmasinda. Haftaya Carsamba ilk ultrasound randevumuz var bakalim o zaman dr'a sorcam ve kismetse kalp atislarinida gorucez o gun. Bide arkadaslar, sizlere sormak istedigim bisi var. Bende gecen hafta kirmizi kirmizi bocek isirigi gibi bisiler cikti, cok fena kasiniyolardi. Acile gittim gecen gun, orada ki doktorlarda hamilelik alerjisi dediler. Boyle bisi duyaniniz ya da basina gelen var mi? Vucudumda ki hamilelik hormonlarina alerji olmusum :) Simdi guluyorum biraz azaldi diye tabii ama cok kotuydu ya. Kac gece uyuyamadim kasintidan. Kendi bebegime alerjiymisim meger
Merhaba kizlar simdi doktordan geldim benim 5+2 suan sade kese göründü üc hafta sonra gel bebeyi ozaman görürüz anca dedi kasik agrilarida kan dolasimi hizli oldugu icinmis yani cok iyi demekmis ama genede endiselendim erken dimi bebisimi görmek icin ????
Arkadaşlar bende bugün 5+0 ım.SAT 'a göre 28 haziran doğum görünüyor.Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.kızlar sizlerin beta hcg si kaçtı.bir de benden crinonen jelle birlikte bazen kahverengi leke geliyor.sizlerde de bu olay varmı??
Arkadaşlar bende bugün 5+0 ım.SAT 'a göre 28 haziran doğum görünüyor.Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.kızlar sizlerin beta hcg si kaçtı.bir de benden crinonen jelle birlikte bazen kahverengi leke geliyor.sizlerde de bu olay varmı??
erken tabi canım
üstten baktı hem değil mi?
ben 5+4tüm sata göre, alttan bebeği ve kalp atışını gördük
ultrasonda 6+1 çıktım
Selam kızlar bugün naptınız
Canım benim bebişte haziran aynıyız seninle hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah
Merhaba kizlar simdi doktordan geldim benim 5+2 suan sade kese göründü üc hafta sonra gel bebeyi ozaman görürüz anca dedi kasik agrilarida kan dolasimi hizli oldugu icinmis yani cok iyi demekmis ama genede endiselendim erken dimi bebisimi görmek icin ????
asııl sen ne yaptıın görünmedin bugün hiiç
CNM eksik yazmışım benimde 25 haziran bebişler yolda hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah
Yavru zaten çok geç kalktım yaa gözümü açamadımbide temizlik yaptık eşimle daha yeni oturduk yorulmadım allahtan fazla sen naptın
benim izin 1 gün işteydim bugün ewe gel yemek yap kociş ıstıraatta ewde yatıyo her yer her yerde kendimi çok kötü hissediyorum temizlik yapmak istiyorum ama gücüm yook((( bide kocişim ameliyat olabilirmmiiş ona üzüldüm ewe gelince alıştıra alıştıra söyledi ama yinede çok üzüldüüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?