Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

Yaa kızlar benim aklıma ne geldi şimdi :44::44: Ben son adet tarhimde yumurtlama ilacı içmiştim klomen.Hatta ramazana denk geldiği için düzenli saatlerde içemedim diye endişelenmiştim.Ama farkettimki ben onu içtikten sonra hamile kaldım dank etti kafama birden

canim benim ya cok sagol icimi rahatlattin valla ins bebislerimizi görürüz tanisiriz onlarla benimde ayni agrilar bulanti yok ama doktor agrilar cok iyi dedi kan dolasimina isaret dedi

Ayy hadii yaaa geçmiş olsun canım çokkk önemli bişi yok inşş :18::18: Yavaştan yap iş yapıcaksanda hepsini bii anda yapma

3 tane fıtığı wardı geçen gün işte yanlış bi hareket yapmış 2 gündür yatıyodu dün bende ewdeydim gidelim hastneye die gitmedi benle bugün arkadaşıyla gitmiş emr falan çektirmiş doktor ameliyat olabilirsin emrdan sonra kesin söylicek ama bilmiyorum tedirgin oldum bana daha yeni söyledi bakalım yarın belli olucak ona çok belli etmiyorum çok takar şimdi inşallah bişey çıkmaz temizliğide eşim ewde olmasa kadın çağırıcaktım bu hafta gelcekti ewde oluncaa eşimde kadında rahat edemiyo haftaya artık ama böyle olunca huzursuz oluyorum.... bakalım yarın akşam başlıcam yapmaya....iyi kötü

artık olduğu kadar canım zorlamadann.Ayy geçmiş olsun canımm umarım ameliyata gerek kalmazz

tabi canım biz köye gidince havasındanmı suyundanmı hep isal olurduk doktoru ilacı nerde bulucan dayıyolardı leplebi ye babam ye bide leblebi tozu yaparlardı hani hoşumuza gitsin die

ahaha süpermiş bu ögrenmiş oldum
duymamıştım hiç
eskiden su sekerlilerinden vardı bıde
gercı hala var

Nulase, Pelishh, Rubet canlar nasilsiniz?

Rubet gecmis olsun canim. ALLAH acil sifalar versin ins.

Pelishh canim klomenin cok faydasi var diye duymustum muhtemelen etkili olmustur. Bu arada neden klomen kullaniyordun?

Nulase, hic sesin cikmiyor tatlim iyimisin?

Biri gelince digerleri gidiyo galiba :)

Evet galiba oyle oluyor, bilseydim hic girmezdimmmmmm

Carsamba gunu ilk ultrasound ve kalp atislarini gormek icin dr'a gidicez, cok heyecanliyim ve icimde bi korku var. Onunla ilgili seylere bakiyorum internetten.

Carsamba gunu ilk ultrasound ve kalp atislarini gormek icin dr'a gidicez, cok heyecanliyim ve icimde bi korku var. Onunla ilgili seylere bakiyorum internetten.

Hadi insaALLAH

Benimde carsamba gunu randevum var tessadufe bak sen... Ama ben gecende duymustum kalp atisini :)

Annelik bu cnm her donemde oluyor korku ve sevinc... Bende simdi kalbi durdumu acaba diye korkuyorum ve onun stresi beni bitirdi zaman nasil gececek carsambaya kadar bilmiyorum...

Sen gonlunu ferah tut, ne zaman ins dogum?

25 Haziran kismetse, sana daha once birisi daha demisti galiba ama mide bulantilarinin olmasi azda olsa icini ferah tutmana yardim ediyodur. Umarim Carsamba ikimiz icinde guzel gecer :)

25 Haziran kismetse, sana daha once birisi daha demisti galiba ama mide bulantilarinin olmasi azda olsa icini ferah tutmana yardim ediyodur. Umarim Carsamba ikimiz icinde guzel gecer :)

Evet demisti

Ama gelde anlat Ben uc aylarimi gecesiye kadar rahat nefes alamam herhalde. Ne yapimmm

Mide bulantimda gun gectikce azaliyor ne hikmetse oda dusunduruyooo

Cok pinpirikliyimmmmmmmmmmm napacammmmmmm bennnnnnnnnn

NuLaSe cnm ben cikiyorum oldukca gec oldu...

Carsamba gunu mutlaka baglan olur mu? Senin guzel haberlerini bekliyor olacagim.

Hakkimizda hayirlisi olsun insaALLAH. Iyi geceler simdiden

NuLaSe cnm ben cikiyorum oldukca gec oldu...

Carsamba gunu mutlaka baglan olur mu? Senin guzel haberlerini bekliyor olacagim.

Hakkimizda hayirlisi olsun insaALLAH. Iyi geceler simdiden

Iyi geceler canim. Ruyanda bebisini gor :)

günaayyddıın kıızlaaaar...
nasılsınız bugünn?? bebişler nası benimki sanki hareket ediyo sabah hissettim yukarı çıktı sanki:):):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…