Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

slm kızlar hewesinizi kırmk istemem ama o hissettiklerniz bağırsak hareketi 18. haftadan önce hareketlerini malesef hissedemeyz bnm 2. gebeliğim ordanda biliyorum ama bağırsak hareketide olsa gzl dimi:) hele ilerde dahada çoğalacak...

eşim bi newi haklı o zaman...eet çok garip hissettim böyle ne biliyim içimde olduğunu bilmekle hissetmek çok farklı daha güzel bi duygu:):)

eşim bi newi haklı o zaman...eet çok garip hissettim böyle ne biliyim içimde olduğunu bilmekle hissetmek çok farklı daha güzel bi duygu:):)

ewet cnmm haklısın bambaşka bi duygu allah herkese tattırsın bu duyguyuu bnde brzdan dra gidicem dua edin banada kalp atışı için.....

Merhaba rubet bende 8+5 günlük hamileyim.seninle çok yakınız.
Allah inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucamıza almayı nasip eder.
Bişey sorucam şu haftalık çizelgeyi nerden yaptınız biraz baktım ama bulamadım.
:44:

meraba hayırlı olsun bebişin
rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah...

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
bu likten herşeyi yap o otomatik yapıyo sonra profil düzenlemede çizelgeye url olanı ekle oluyor

Canım bende adet düzensizliği vardı 1.5 sene e böyle oluncada bebek olmuyodu en son doktora gittim prolaktinim yüksekmiş.prolaktini düşürdü adetim düzene girdi.Bi tane daha doktorum vardı ama memnun değildim hiç prolaktinimi anlamadan direk yumurtlama ilacını klomeni falan vermişti.Bende içmemiştim.Hazirandan sonra düzenli adet olunca ağustosta dedim şu klomeni içiyim içmekte yarar varr.Zaten ağustos sonu eylül başı gibi hamile kalmışım İlaçta etkili oldu sanırımm

Canım bende adet düzensizliği vardı 1.5 sene e böyle oluncada bebek olmuyodu en son doktora gittim prolaktinim yüksekmiş.prolaktini düşürdü adetim düzene girdi.Bi tane daha doktorum vardı ama memnun değildim hiç prolaktinimi anlamadan direk yumurtlama ilacını klomeni falan vermişti.Bende içmemiştim.Hazirandan sonra düzenli adet olunca ağustosta dedim şu klomeni içiyim içmekte yarar varr.Zaten ağustos sonu eylül başı gibi hamile kalmışım İlaçta etkili oldu sanırımm

BU arada günaydın kızlarr Akşam içtiğim iki tabak işkembe çorbasından sonra süper hissettim kendimi Herkes sevmez biliyorum ama ben zaten normaldede severdim hele bu durumda bi canım istedikii Tutturdum eşime köfte ekmek al diye oda kuru kuru şeyler yemeyelim yürü çorbacıya deyince allahh

bende istiiyyoorruuummmm işkembe çorbasıııı

bende istiiyyoorruuummmm işkembe çorbasıııı

Ya sorma nasıl iyi gidiyooo Eğer yakınlarda çorbacı varsa iç canım olmadı belki yerini tutmaz ama hazır çorbalar var artık.Benim sokağın sonunda diye düştük 1 de yollara kanıma girdi eşim

Ya sorma nasıl iyi gidiyooo Eğer yakınlarda çorbacı varsa iç canım olmadı belki yerini tutmaz ama hazır çorbalar var artık.Benim sokağın sonunda diye düştük 1 de yollara kanıma girdi eşim

hazırları sewmiyom ben bizde geçen hastaneye gittiğimizde yiyelim dedik ama eşimin ağrısı çoktu ben boşwer sonra yeriz die istemedim iyi olursa bu akşam gideriz:):):):)

Bide bakıyoruz mayıs sonu geliyo bebişler Haziran annesi diye bekler hoop mayıs annesi Ben çıkmam topikten yinede çok seviyorum sizi okadar kaynaştık Yine burdan devam

hayırlı cumalar annişler nasılsınız bugün?

ya ben ne yaptım biliyormusunuz dayanamayıp ilişkiye girdim doktor yasak demedi ama ne bileyim pişman oldum sizde uzak duruyormusunuz

hayırlı cumalar annişler nasılsınız bugün?

ya ben ne yaptım biliyormusunuz dayanamayıp ilişkiye girdim doktor yasak demedi ama ne bileyim pişman oldum sizde uzak duruyormusunuz

Hayırlı cumalar canım Ya bi sıkıntın akıntı leke kanama falan olmadıktan sonra doktorlar yasaklamıyo zaten.Ben girmedim ilişkiye ama allahtan eşim de istemiyo.Sağ salim doğsun başka bişey istemiyorum diyo.Bende oturup düşününce hakkaten 2-3 dk lık zevk için korkarım bişi olur diye..Gerçi uygun pozisyonlar falan var ama ne bilyim..İçime sinmiyo yapmak...Senin bi şikayetin varmıydı ilişkiden önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…