haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

yumurta toplama işleminden bahsediyorsan anestezi bence senin için daha iyi kendini kasmaman açısından

derya dun yazmıştın ya giresuna taşınacağız diye yani transferden sonra mı eğer öyleyse çok dikkat etmen lağzım cnm

yumurta toplama işleminden bahsediyorsan anestezi bence senin için daha iyi kendini kasmaman açısından

Ne özelde ne de devlette yumurta toplama işlemi anestezisiz yapılmıyor. Defalarca yumurtalığa iğneyle girilip toplanıyor.Toplandıktan sonra bile ağrı oluyor kaldi ki o anda dayanamazsınız.Benim ilk tedavimde yarı ayınıktım ve zaman zaman ağrıyı hissediyorudum ve anestezi doktor narkozu artırıyordu.

Selam kızlar .... sonunda geldimm..doktora gitmiştim ama ne maceralar yaşadım yarabbim gidene kadar öldüm gelene kadar öldüm yaaaaaaaaaaaaaaaaa.yollarrr acayip kalabalık..kazalar..yollar kapalı..malum faith sultan mehmet köprüsü bakıma alındı yollarda ssatlerce bekle durrrrrrrrr.......neyse çok şükür evimdeyimmmmmmmmm....kızlar muayenemi oldum..çok şükür herşey yolunda dedi doktor..23 gün lucrin vuruldum..meğer doktora giderken olmamam gerekiyomuş ben bilemediğim için doktor bazı ilaçlar verdi lucrini vurduysan o zaman ilaçlara pazar günü başlarsın dedi..benim 26 haziran olan transferim 27 hazirana kaydı....neysee..doktor bana 5 günlük antibiyotik verdi.ayrıca kan sulandırıcı iğne fraxiparine verdi..göbekten iğneye devammmmmmmmmmmmm.....tutarsa 3 ay boyunca devammmmmmmmmm(inşallah)....estrofeme yine günde 2 tane devam...folbiol devam...işte böyle canlar ...27 haziran çarşamba transferim var..Rabbim hakkımızda hayırlısını versinnnnnnnnn...bu arada daha önce 388 tefriciye almıştım bitti..rabbim kabul etsin..yeni başladım..50 tane okudum..500 e tamamlarımmm....inşallahhhhhhhhhh..yalnız bu ilaçlar beni mahvediyor..mide bulantısı başağrısı......inşallah sonu güzel olur emeklerimiz boşa gitmezzzzzzzzzzzzzzzz..öpüldünüzzz..ayrıca ozo83 canım rabbimizin bir bildiği vardır hakkında hayırlısı olsun canım....ne diyeyim artık çooooooooooooook korkuyorum bişey demeye...Allah yolumuzu açık etsin yardımcımız olsunnn......sağlıkla sıhhatleeee inşallahhhhhhhhhh kızlarrr emekleriniz boşa gitmesinnnnn dualarımız kabul olsun...gün sayanlara Allah hayırlı haberler verdirsin.....tedaviye başlayacaklara rabbim yardımcı olsun....stres yooooooooooook panik yooooooooooooookkkk sadece ilaçlar yüzünden salak gibiyimmmmmmm...11.yılımıza girecez...39 yaşındayım...öğretmenim.... o kadar çocuğun içinde olupta çocuksuz olmak çoooooooooooooooook zorr...artık herşeyin hayırlısıı.......meleklerimize kavuşmak dileğiyleeeeeee......

encanımmmmmmmmmmmmmmmm selam tatlım seni görmek çooooooooooooooooook güzelll nasılsınnnnnnnnnnn???? büyük gün yaklaşıyorrrrrrrrrrrrrrr.korkuyoruummmmmmm ......korkmuyorum desem yalannnnnnnnnnnnnnnn....

canım ben ilk denememi devlet has nesinde yaptırdım anestezi vermediler amann one ağrı benim anestezi fobim vardı birdaha asla bayılmadan yaptırmam çok zor

encanımmmmmmmmmmmmmmmm selam tatlım seni görmek çooooooooooooooooook güzelll nasılsınnnnnnnnnnn???? büyük gün yaklaşıyorrrrrrrrrrrrrrr.korkuyoruummmmmmm ......korkmuyorum desem yalannnnnnnnnnnnnnnn....
aynen tatlım heycan dorukta bende çok korkuyommmmmmmmmm sen nasılsın :18:

​canım hadi hayırlısı az kalmış rabbim yardımcımız olsun

aynen tatlım heycan dorukta bende çok korkuyommmmmmmmmm sen nasılsın :18:

encanım iyiyimmmm....ama panik derken bile panik içindeyimmmmmmmmmmmm....olmak istemiyorum aslındaaaa ama elimde değil....bu arada evi temizlemem lazım çamaşırlar var yıkanacak sular yokkkkkkkkkkkkkk..yoldan geldim banyo yapamadım....saçımı boyamam lazımmmmmmmmmmmmmm anladığın gibi aslında bunları yapamadığımdan paniğim...birde başımı nereye koysam uyuyacak gibiyim..sanki başım yüz tonnnnnnn ağırlığında gibi.....işte böyleeee canım sen ne zaman başlıyorsunnn?hayırlı olsun şimdiden....korkunun ecele faydası yokkkkkkkkkk.....yaşadıklarım değilde saynı sonucu almak istemiyorummm...2,5 aylık bebeğimi kaybettim karnımda..sonra kimyasal gebelik....sonra negatif sonuç derken inşallah bu sefer meleğimize kavuşuruzzzzzzzzzz......

canım ben ilk denememi devlet has nesinde yaptırdım anestezi vermediler amann one ağrı benim anestezi fobim vardı birdaha asla bayılmadan yaptırmam çok zor

Çok ilginç, her hastane bu sorumluluğu almaz, ağrı çok fazla oluyor çünkü....ya o anda ağrıya dayanamazsa insan sonunu düşünmek lazım....

canım temmuz ilk haftalarda nasipse valla ben temizliğimi yaptım saçımı boyadım haziran 30 yiğenim evleniyor düğünüde yapıp adda antalya yolcusuyum hayırlısıyla

herkese günaydın hayırlı pazarlar dileyerek başlamak isiyorum kocam uyanmadan hemen bişiyler yazıp cıkıcam kızlar bu sabah itibariyle karnımda bi ağrı ve malum kırmızıları gördüm yani benim için start verildi yarın saat 1 de randevum var umarım herşey güzel olur benim için dua edin cok heycanlıyım bugün aklımızda denize gitmek vardı denizin dibinde olup daha gidemeyen ender insanlardanz burda eşimin yoğunluğu gelen gden derken bu pazar dedik onda da malum kırmızı hiç önemli değil dünyanın en güzel şeyine sahip olma işine başlıycaz bu aşamdan sonra neler olcak kızlar yumoşlar kaçıncı gün toplanıyo azcık anlatırsanız sevinirim

Merhaba canım seninle beraber gidiyoruz. Benimde büyük ihtimal salı transferim. Ama belki çarşambada olur dedi doktorum bakalım hayırlısı.
Korkuyorum demişsin bende aynı öyleyim. Daha çok heyecanlıyım offff daha önümüzde çok zaman var nasıl geçicek bilmiyorum.
Eşimle hep olumlu olucakmış gibi düşünüyoruz. Tabi yanlış biliyorum ama şimdiden hayal bile kuruyoruz.
Hakkımızda hayırlı neyse o olsun

canım günaydın eşimde çok istiyor denizi biraz erken gidelim tatil yapalım diyor ben çok korkarım denizden:18:yumurta toplama deyişiyor kişiden kişiye benim 8. yada 9. gün toplanmıştı

ececim Rabbim yolunu açık etsin tedavin hayırlı olsun....adetin 2. yada 3. günü itibariyle yumoşları büyütecek iğnelere başlarsın..göbekten yapılıyor....doktorun sana onun dozunu söylerrr..bu arada adetin 2. günü e2 fsh lh gibi hormonlarada bakılıyor....onlara daha önceden bakıldı mı bilmiyorum belki doktorun ister şimdiki adetinle....göbekten kullandığın ilaçlarla yumoşların büyüyecek ve belli bir büyüklüğe geldiğinde artık iğne vurmayı keseceksin..tabi bu arada iğneleri kullanırken doktorun seni ultrason kontrolune çağıracak...yumoşlar büyüdüğüne ise toplama için gün verirler..genelde 8-10 gün falan sürüyor yumoşların büyümesi....tamam tatlım stres yapmaaaaaaaaaaa sakın...herşey olurrrr.....dua et bol boooooooooool..bizleride unutmaaaaaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…