haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

kızlar ben çıkıyorummmm sular gelmişşşşşşşşşşşş evi temizleyeyim işleri halledeyimmmm..günlerim öyle doluki akşam sünnet düğünü varrr saçımı boyayabilirsem boyayım transferden sonra boya da yooooooooooookkkkk......kendinize iyi bakın Allah'a emanet olunnn......öpüldünüzzzz......

evet ya aşılama oyalama bence bak bi kızın varmış ne güzel inşallah kendiliğinden gebe kalırda tüpe müpe gerek kalmaz canım

evet canım öyle ama ben ilk denememde 3 tü ozaman böyle bi şart yoktu gebe kaldım ama düşürdüm ikincide tekti malesef olmadı
özel yaptıracaksan(yani raporsuz)bazı hastaneler bir yerine iki embiriyoda verebiliyorlarmış dr un insiyatifine kalıyorrr

özel yaptıracaksan(yani raporsuz)bazı hastaneler bir yerine iki embiriyoda verebiliyorlarmış dr un insiyatifine kalıyorrr
canım bende rezerv azlığı var topu topu 5 yumoş çıkıyor ada kaçı kaliteli kaçı döllenir bilmiyorum ama 2 yada 3 neyse yerleştireceğim gerekirse tepinirim hastanede bu benim hakkım

​canım ben 35 yaş üstü kişilere 2 35 yaş altı tek embriyo diye biliyorum

doğrudur canım benim cok bi bilgim yok dün hastanede bayanı ailesi götürüyordu koluna girdiler ikizleri koydular bakalım falan denilince inşallah darısı bize dedik benim ilk tüp denemem hiç araştırmadım daha önce 2 aşılama geçirdim ve neti alt üst ettim nasıl olcak die bundada baktım ama aşılama kadar değil inşallah ilk ve son tüp denemem olur tutar bizim raporumuzda herşey cepten biz tam 3 yılı doldurmadığımız için devlet karşılamıyo cok pahalı bi süreç umarım olur emek boşa cıkmaz aşılamdaki borcumuz inan 1 seneyi geçti ve karttaki taksit yeni bitti hemen tüpe başladık ama bu cooook daha pahalı olmazsa eğer maddi manevi yıkım olcak eşim için de benim içinde

canım ben özel yaptırıyorum tüp raporum yok çünkü daha 3 yılı doldurmadığımız için rapor vermedilr söylesem olurmu dr uma iki embriyo istiyorum die acaba olurmu

evet canım ya maddi olarak çöktül bende 2. yaptıralı 2 yıl oldu yeni bitti borç tekrar başlicaz bakalım

kolay gelsin ilerde paçana yapışan bebekle nasıl yapcan bunun hepsini bi günde merak ediyorum

canım bende rezerv azlığı var topu topu 5 yumoş çıkıyor ada kaçı kaliteli kaçı döllenir bilmiyorum ama 2 yada 3 neyse yerleştireceğim gerekirse tepinirim hastanede bu benim hakkım
cnm dun kızlarda okumuştum onlar saf zeytinyağına kuru incir koyup yiyorlarmış yumuş kalitesi için sende yapsana inşşş sanada iyi gelirrr

canım tüp bebek ne kadara mal oluyo ben 5 bin diye biliyorum ama yaptıranlar daha iyi bilir inşallah rabbim kimseyi çokkk bekletmez ve yavrularımıza kavuşuruzz

encanım ali fuat bey koyar sen mülayim bi şekilde iste anlayışlı bi dr dur son artık benim için de o hastasına cok acır ali fuat beyin eşide kadın planlamada ne ters iş biri doğursun die uğraşıyo diğeri olsun die gecen yıl gece 11de bile hastalarını yollamaz muayne ederdi ben gece 11.30 girdiğimi bilirim emel hanımla oturup konuşurduk gülçin hanım sıra gelsin artık die başlardım normalde hiç bi dr gece otuupta her gece bide bu bakmaz insiyatifini burdan anla tatlım

canım senin tüp bebek ne kadara mal oluyor sorması ayıp...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…