- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.021
evet ya aşılama oyalama bence bak bi kızın varmış ne güzel inşallah kendiliğinden gebe kalırda tüpe müpe gerek kalmaz canımcanımda yaa bende seneye yaptırmak istiyorum tüp bebek eşim 20 gün önce varikoselden ameliyat oldu bekleme sürecindeyiz 3 ay sonra tekrar test verecegiz düzelme olmazsa tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz aşılamayada fazla güvennmiyorum gerek yok zaman kaybı olur
özel yaptıracaksan(yani raporsuz)bazı hastaneler bir yerine iki embiriyoda verebiliyorlarmış dr un insiyatifine kalıyorrrevet canım öyle ama ben ilk denememde 3 tü ozaman böyle bi şart yoktu gebe kaldım ama düşürdüm ikincide tekti malesef olmadı
evet ya aşılama oyalama bence bak bi kızın varmış ne güzel inşallah kendiliğinden gebe kalırda tüpe müpe gerek kalmaz canım
canım bende rezerv azlığı var topu topu 5 yumoş çıkıyor ada kaçı kaliteli kaçı döllenir bilmiyorum ama 2 yada 3 neyse yerleştireceğim gerekirse tepinirim hastanede bu benim hakkımözel yaptıracaksan(yani raporsuz)bazı hastaneler bir yerine iki embiriyoda verebiliyorlarmış dr un insiyatifine kalıyorrr
sorun erkekteyse aşılamaya gerek yok bence çunku herşey normalse bile kalma şansın yuzde 15evet ya aşılama oyalama bence bak bi kızın varmış ne güzel inşallah kendiliğinden gebe kalırda tüpe müpe gerek kalmaz canım
özel yaptıracaksan(yani raporsuz)bazı hastaneler bir yerine iki embiriyoda verebiliyorlarmış dr un insiyatifine kalıyorrr
​canım ben 35 yaş üstü kişilere 2 35 yaş altı tek embriyo diye biliyorum
kızzzzzz allah söyletti işte bak negüzel olacak inşallahbenim çocugum yok karıştırdın sanırımama olacak inşallah ALLAHIN izniyle
özel yaptıracaksan(yani raporsuz)bazı hastaneler bir yerine iki embiriyoda verebiliyorlarmış dr un insiyatifine kalıyorrr
evet canım ya maddi olarak çöktül bende 2. yaptıralı 2 yıl oldu yeni bitti borç tekrar başlicaz bakalımdoğrudur canım benim cok bi bilgim yok dün hastanede bayanı ailesi götürüyordu koluna girdiler ikizleri koydular bakalım falan denilince inşallah darısı bize dedik benim ilk tüp denemem hiç araştırmadım daha önce 2 aşılama geçirdim ve neti alt üst ettim nasıl olcak die bundada baktım ama aşılama kadar değil inşallah ilk ve son tüp denemem olur tutar bizim raporumuzda herşey cepten biz tam 3 yılı doldurmadığımız için devlet karşılamıyo cok pahalı bi süreç umarım olur emek boşa cıkmaz aşılamdaki borcumuz inan 1 seneyi geçti ve karttaki taksit yeni bitti hemen tüpe başladık ama bu cooook daha pahalı olmazsa eğer maddi manevi yıkım olcak eşim için de benim içinde
kızlar ben çıkıyorummmm sular gelmişşşşşşşşşşşş evi temizleyeyim işleri halledeyimmmm..günlerim öyle doluki akşam sünnet düğünü varrr saçımı boyayabilirsem boyayım transferden sonra boya da yooooooooooookkkkk......kendinize iyi bakın Allah'a emanet olunnn......öpüldünüzzzz......
cnm dun kızlarda okumuştum onlar saf zeytinyağına kuru incir koyup yiyorlarmış yumuş kalitesi için sende yapsana inşşş sanada iyi gelirrrcanım bende rezerv azlığı var topu topu 5 yumoş çıkıyor ada kaçı kaliteli kaçı döllenir bilmiyorum ama 2 yada 3 neyse yerleştireceğim gerekirse tepinirim hastanede bu benim hakkım
özelde yaptırırsak doktora rica etsek 2 embriyo koyarmı
doğrudur canım benim cok bi bilgim yok dün hastanede bayanı ailesi götürüyordu koluna girdiler ikizleri koydular bakalım falan denilince inşallah darısı bize dedik benim ilk tüp denemem hiç araştırmadım daha önce 2 aşılama geçirdim ve neti alt üst ettim nasıl olcak die bundada baktım ama aşılama kadar değil inşallah ilk ve son tüp denemem olur tutar bizim raporumuzda herşey cepten biz tam 3 yılı doldurmadığımız için devlet karşılamıyo cok pahalı bi süreç umarım olur emek boşa cıkmaz aşılamdaki borcumuz inan 1 seneyi geçti ve karttaki taksit yeni bitti hemen tüpe başladık ama bu cooook daha pahalı olmazsa eğer maddi manevi yıkım olcak eşim için de benim içinde
deniyorum tatlım hayırlısı bakalım:13:cnm dun kızlarda okumuştum onlar saf zeytinyağına kuru incir koyup yiyorlarmış yumuş kalitesi için sende yapsana inşşş sanada iyi gelirrr
kızzzzzz allah söyletti işte bak negüzel olacak inşallahayyyyy çok utandım
canım bende rezerv azlığı var topu topu 5 yumoş çıkıyor ada kaçı kaliteli kaçı döllenir bilmiyorum ama 2 yada 3 neyse yerleştireceğim gerekirse tepinirim hastanede bu benim hakkım
doğrudur canım benim cok bi bilgim yok dün hastanede bayanı ailesi götürüyordu koluna girdiler ikizleri koydular bakalım falan denilince inşallah darısı bize dedik benim ilk tüp denemem hiç araştırmadım daha önce 2 aşılama geçirdim ve neti alt üst ettim nasıl olcak die bundada baktım ama aşılama kadar değil inşallah ilk ve son tüp denemem olur tutar bizim raporumuzda herşey cepten biz tam 3 yılı doldurmadığımız için devlet karşılamıyo cok pahalı bi süreç umarım olur emek boşa cıkmaz aşılamdaki borcumuz inan 1 seneyi geçti ve karttaki taksit yeni bitti hemen tüpe başladık ama bu cooook daha pahalı olmazsa eğer maddi manevi yıkım olcak eşim için de benim içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?