haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

Canım yumurtam dün toplandı dr gayet iyi dedi. Salı günü bir sorun çıkmazsa transfer var:13::13::13:

Ne guzel atlatmıssın pekı agrın fılan oldu mu kac yumurta toandı merkezden de memnun kaldın sanırım Salı gunu buyuk gun demek ınsallah olumlu sonuc aldıgını da yazmak nasıp olur

evet bende 12. gun test yaptıracagım. 15 gun beklemeyi duşunmuyorum.

Bu arada kızlar transferden sonra kasıklarda ağrı ve ya iğne batması gibi hafif ve ya şiddetli bir şeyler hissettiniz mi?

Hastanede bir kız vardı ilkdenemesinde tutmuş. Kasıklarında ağrı varmış ama 2 aylıkken düşürmüş. 2. denemede ağrım yok sanki hiç bir şey yok dedi telefonda gerçekten sonucu olumsuz aldı zavallıcık.
Ne dersiniz?
hamile arkadaşlar lütfen yanıtlayın.
Şimdiden teşekkürler

meraktan çatlıyacagım

cidden Allah kimsenin basına vermesin çok zor.eşim çok sükür anlayıslı olduğu için biraz atlatabildim zaten.
aynen canımm hayırlısıyla su bi taneyi yapsaydık gerisi boooşşşş jübileyi yaparııızzz

büyük bi sürpriz olmus ama en azından nolacaktı nasıl olacaktı stresini yaşamadan olmus bitmiş..inşallah güzel haberlerini alırız canım yarın büyük gün hadi hayırlısıı

Ne guzel atlatmıssın pekı agrın fılan oldu mu kac yumurta toandı merkezden de memnun kaldın sanırım Salı gunu buyuk gun demek ınsallah olumlu sonuc aldıgını da yazmak nasıp olur

Biraz ayıldıktan sonra agrım oldu sersemleştim 10 tane yumurtam toplandı. Ama korktuğum gibi zor olmadı mışıl mışıl uyudum. Ayıldığımda herşey bitmişti.
Canım merkezde çok lüks değil orta seviyede.
Dr ve hemşire çok iyilerdi beni sakinleştirdiler.
Ama bu gittiğim yer 2 hafta sonra Medicananın bünyesine girecekmiş.
Oraya taşınacakmış.
Bak orayı düşünebilirsin.
Evinede çok yakın olur.

Hayal

Anestezi almana gerek yok. Ben çok korkuyla masaya oturdum. Bazıları çok zor mahfoldum falan diyordu. Ne saçmalık. Bende korkudan oldum. daha bir şey yapılmadan acı çççekiyordum. Sonra baktım acı falan yok :)))
Zaten çok az anestezi veriyorlar anestezi yok olsada. Başın donecek dediler gerçekten dondu. Aletlerin hareketini bileceksin ama acı olmayacak dediler. Gerçekten igne yapmaktan daha az bir acı oldu. Anesteziye gerek yok. gereksiz anestezi alma

kızlar transferden sonra kasıklarda ağrı ve ya iğne batması gibi hafif ve ya şiddetli bir şeyler hissettiniz mi?

Hastanede bir kız vardı ilkdenemesinde tutmuş. Kasıklarında ağrı varmış ama 2 aylıkken düşürmüş. 2. denemede ağrım yok sanki hiç bir şey yok dedi telefonda gerçekten sonucu olumsuz aldı zavallıcık.
Ne dersiniz?
hamile arkadaşlar lütfen yanıtlayın.
Şimdiden teşekkürler

meraktan çatlıyacagım

Canım benımkı bıraz fobı uyusam daha ıyı olur herhalde daha once
Anestezı de almadım nasıl olurum bılmıyorum ama normal
Muayene de zor oldugum ıcın yıne de uyutsalar daha ıyı olur dıye
Dusunuyorum bunyeden bunyeye degısıyordur herhalde acı olayı

canım bende de çok acı oluyor ve kendimi kasıyorum direkt muayene olamıyorum.o yüzden doktorum hiç tereddütsüz anesteziye yönlendiriyor beni.hem ben acı çekicem hem adam işini yapamayacak gerek yok olumsuzluklara.
uyuyosun uyanıyosun her sey bitmiş süper oluyo
rahim filmi ve 2 asılamada anestezi aldım.herkesin ağrı eşiği farklıdır benimki çok düşük mesela iğne bile bana çok acı verir ona nasıl dayanayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…