- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #1.961
suesue canım sen hangi aşamadasın
Hayal selam canım nasılsın.
Bu ara çok görünmüyorsun
Iyıyım canım haklısın dun mısafırım vardı ıkı gundur yogun du temızlık azırlık vs sen naptın yumurtaların toplandı mı ne asamadasın tedavıde
Canım yumurtam dün toplandı dr gayet iyi dedi. Salı günü bir sorun çıkmazsa transfer var:13::13::13:
ah ahh canım ya allah kimsenin başına vermesin verenede deryanın ki ve benimki koca versin eşim bu konuda cokkkk anlayışlı biz heralde deryayla doğurdukmu bitane tamam jübileyi yapıp bırakırız olmaz heralde sonrası acıycakmı die başlıyorum hep
biz de 3 yıllk evliyiz yaşım 28 eşim de 38 bi yıldır istıorz bebiş
cnm branşın ne ben de ogretmnm
Kızlar geçen çarşamba kontorole gitmiştik. Çarşambadan 3 gün önce yumurtalarım toplanmıştı. Çok yumurta toplandığı için doktor 1 ay sonra transfer olabilir demişti. Çarşamba günü gel bakalım ne durumdasın dedi. Sonra muayene etti ve herşey yolunda dedi ondan sonra transfer yaptı şok oldum kontrole gittim bebeğimi aldım evime döndüm resmen. Neyse bana baksın diye annemin evine gittim tam 12 gün annemde kaldım bu gece kendi evime döndüm. Kısmetse pazartesi günü test günümüz sadece 1 günüm kaldı.
Ne guzel atlatmıssın pekı agrın fılan oldu mu kac yumurta toandı merkezden de memnun kaldın sanırım Salı gunu buyuk gun demek ınsallah olumlu sonuc aldıgını da yazmak nasıp olur
transferden sonra bant kullanan varmı içinizde hiç bant kullanıyorum diye bahsetmemiş kimse ama
Hayal
Anestezi almana gerek yok. Ben çok korkuyla masaya oturdum. Bazıları çok zor mahfoldum falan diyordu. Ne saçmalık. Bende korkudan oldum. daha bir şey yapılmadan acı çççekiyordum. Sonra baktım acı falan yok :)))
Zaten çok az anestezi veriyorlar anestezi yok olsada. Başın donecek dediler gerçekten dondu. Aletlerin hareketini bileceksin ama acı olmayacak dediler. Gerçekten igne yapmaktan daha az bir acı oldu. Anesteziye gerek yok. gereksiz anestezi alma
Canım benımkı bıraz fobı uyusam daha ıyı olur herhalde daha once
Anestezı de almadım nasıl olurum bılmıyorum ama normal
Muayene de zor oldugum ıcın yıne de uyutsalar daha ıyı olur dıye
Dusunuyorum bunyeden bunyeye degısıyordur herhalde acı olayı
mrb kızlar nasılsınız dun bayağı kaynatmışsınız ne guzel şimdi okudumda biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?