haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

inşallah suercimmm..dualarımız hayalerimiz gerçek olurrrrrrrrrrrrr......senin ilk denemen mi?ben 3.yü deniyorummm..korkumun bir sebebi de bu ama hayırlısı olsunnn.rabbim gönlümüze göre versinn....

Evet cnm sıra onda ama 2 gündür ses soluk yok lichiadan. Benim de yarın 2 de transferim var.Rabbim yardımcım olsun inş.Bana da dua edin lütfen.

meryemcim rabbim yolunu açık etsin sağlıkla sıhhatle bebişlerine kavuştursun inşallahhhhhhhhhh...herşey yolunda gider inşallah..dualarımdasınızzzzz hepinizzz.rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın..rabbim iyi niyetli insanlarla karşılaştırsın işini iyi yapan kişilerle karşılaştırsın inşallahhhhhhhhhhh..çünkü bu sektörde kötü niyetli olursan paraya para demezsin insanların en zayıf noktalarından çooooooooooooooook güzel faydalanabilirsinnn.. o yüzden umarım gittiğimiz doktorlar işini iyi yapan vicdanlı merhametli insanlardır.............öpüyorum tatlımmmm..Allah yüzünü güldürsün inşallahhhhhhhhhhhh.......isteyen herkese versin hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar...

Aminnnnnnnnnnnnn tatlımmmm.Rabbim yardımcın olsunnnnnnnnnnnn..gelişmelerini güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzz.sevgiler...

canım cok sağol evet stres yok bebişlerimiz etkilenmesin kesinlikle dualarımdsınız bu topikte ki herkes için ve daha bizim gibi bebiş diyen anneler için yine gelişmeleri anlatırım yarın dr sonrası hepimiz için güzl olsun kimsenin kucağı boş kalmasın gece oturupta acaba diye kendimizi konuşacağımıza bebek huysuzluğuyla uykusuz kalalım

merhabalar bişey sormak istiyorum tüpbebek hakkında... önceleri 3 yumurta dölleyip rahime yerleştiriyordı şimdi yasaklandımı 3 yumurta döllemek 1 emi düştü netten baktımda öyle yasaklandı falan yazıyo dogrumu kızlar?????

canım günaydın eşimde çok istiyor denizi biraz erken gidelim tatil yapalım diyor ben çok korkarım denizden:18:yumurta toplama deyişiyor kişiden kişiye benim 8. yada 9. gün toplanmıştı

kafan rahatlar biraz ve deniz suyu insanın vücudundaki kötü enerjiyi alır bunu unutma

canım malesef ölebi kanun çıktı neymiş çoğul gebeliği önlemek içinmiş sadece 1 embriyo konuluyor

canım bilmiyorum ama dün ben birine 2 embriyo koymuşlar konuşurlarken kulak misafiri oldum sıramızı beklerken duyduk darısı bize olsun dedik

ecebrucum eğer adet olmasaydında gitme denize..ben doktoruma sordum denize girebilir miyim diye...ben dondrulmuşlarla deneyecem yumoş falan büyütmüyorum....doktor bana dediki denize girme rahimin kendi dokusu var denize giripte bu dokuyu bozmayalım dedi ve ben girmedimmm....aklında olsun böyle durumlarda girmemekte fayda var..Allah korusun ya mikrop falan kaparsan..üşütürsennn....tedaviye başlayamazsın tatlımmmmm.....denize git eşinle fakat sen girme...eşini de yalnız bırakmaaaa....oldu mu şeker.....???

sönmez cnm çok geçmiş olsun ya inşallah bu sefer herşey yolunda gider inşallah bebeğini kucağına almayıda allah nasip etsin hamile kalıpta kucağına alamamak hiç kalamamaktan daha kötu bence yine söyluyorum inşallah bu sefer olsunnn

inşallah suercimmm..dualarımız hayalerimiz gerçek olurrrrrrrrrrrrr......senin ilk denemen mi?ben 3.yü deniyorummm..korkumun bir sebebi de bu ama hayırlısı olsunnn.rabbim gönlümüze göre versinn....

Evet canım ilk denemem. Benim bir tanede 8 yaşında kızım var ikinci için uğraşıyoruz.

ne saçma yaa ne azından 3 embriyo olsa tutma ihtimali daha yüksek bence 3 ünden 1 i tutabilir 1 taneye indirmeleri tüp bebek tutma şansını azaltıyor bence
evet canım öyle ama ben ilk denememde 3 tü ozaman böyle bi şart yoktu gebe kaldım ama düşürdüm ikincide tekti malesef olmadı

Aminnnnnnnnnnnnnnnn neşecim çooooooooooook sağol tatlım inşallah rabbim dileyen herkese hayırlı sağlıklı merhametli evlatlar nasip etsinnnnnnnnnn.....
sen ne durumdasın ????

Evet bende yasak diye biliyorum 35 yaşın altına bir tane yerleştiriyorlar.
Ben 29 yaşındayım dr 2 tane koyucam dedi, eşim çok sevindi.
Biz bir diye gittik bakalım 2 tane yerleştirecek.
İkiside tutarsa çok sevinirim.

evet canım öyle ama ben ilk denememde 3 tü ozaman böyle bi şart yoktu gebe kaldım ama düşürdüm ikincide tekti malesef olmadı

canım yaa bende seneye yaptırmak istiyorum tüp bebek eşim 20 gün önce varikoselden ameliyat oldu bekleme sürecindeyiz 3 ay sonra tekrar test verecegiz düzelme olmazsa tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz aşılamayada fazla güvennmiyorum gerek yok zaman kaybı olur

Son düzenleme:

ayyy evet ya allah korusun bide mikrop kapma var ve uğraş dur sağol canım allahtan encan denizden korkuyomuş o buraya geldiğnde girmez bunu okuduğunda

inşallah tutar canım yaa ikiz bebeleri çokkkk severimm Rabbim kimsenin emegini boş çevirmesin dualarım seninle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…