- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #2.001
hadi hayırlısı tatlım rabbim yardımcın olsunEvet cnm sıra onda ama 2 gündür ses soluk yok lichiadan. Benim de yarın 2 de transferim var.Rabbim yardımcım olsun inş.Bana da dua edin lütfen.
Merhaba canım seninle beraber gidiyoruz. Benimde büyük ihtimal salı transferim. Ama belki çarşambada olur dedi doktorum bakalım hayırlısı.
Korkuyorum demişsin bende aynı öyleyim. Daha çok heyecanlıyım offff daha önümüzde çok zaman var nasıl geçicek bilmiyorum.
Eşimle hep olumlu olucakmış gibi düşünüyoruz. Tabi yanlış biliyorum ama şimdiden hayal bile kuruyoruz.
Hakkımızda hayırlı neyse o olsun
Evet cnm sıra onda ama 2 gündür ses soluk yok lichiadan. Benim de yarın 2 de transferim var.Rabbim yardımcım olsun inş.Bana da dua edin lütfen.
canım cok sağol evet stres yok bebişlerimiz etkilenmesin kesinlikle dualarımdsınız bu topikte ki herkes için ve daha bizim gibi bebiş diyen anneler için yine gelişmeleri anlatırım yarın dr sonrası hepimiz için güzl olsun kimsenin kucağı boş kalmasın gece oturupta acaba diye kendimizi konuşacağımıza bebek huysuzluğuyla uykusuz kalalım
ececim Rabbim yolunu açık etsin tedavin hayırlı olsun....adetin 2. yada 3. günü itibariyle yumoşları büyütecek iğnelere başlarsın..göbekten yapılıyor....doktorun sana onun dozunu söylerrr..bu arada adetin 2. günü e2 fsh lh gibi hormonlarada bakılıyor....onlara daha önceden bakıldı mı bilmiyorum belki doktorun ister şimdiki adetinle....göbekten kullandığın ilaçlarla yumoşların büyüyecek ve belli bir büyüklüğe geldiğinde artık iğne vurmayı keseceksin..tabi bu arada iğneleri kullanırken doktorun seni ultrason kontrolune çağıracak...yumoşlar büyüdüğüne ise toplama için gün verirler..genelde 8-10 gün falan sürüyor yumoşların büyümesi....tamam tatlım stres yapmaaaaaaaaaaa sakın...herşey olurrrr.....dua et bol boooooooooool..bizleride unutmaaaaaaaa.
canım günaydın eşimde çok istiyor denizi biraz erken gidelim tatil yapalım diyor ben çok korkarım denizden:18:yumurta toplama deyişiyor kişiden kişiye benim 8. yada 9. gün toplanmıştı
canım malesef ölebi kanun çıktı neymiş çoğul gebeliği önlemek içinmiş sadece 1 embriyo konuluyormerhabalar bişey sormak istiyorum tüpbebek hakkında... önceleri 3 yumurta dölleyip rahime yerleştiriyordı şimdi yasaklandımı 3 yumurta döllemek 1 emi düştü netten baktımda öyle yasaklandı falan yazıyo dogrumu kızlar?????
merhabalar bişey sormak istiyorum tüpbebek hakkında... önceleri 3 yumurta dölleyip rahime yerleştiriyordı şimdi yasaklandımı 3 yumurta döllemek 1 emi düştü netten baktımda öyle yasaklandı falan yazıyo dogrumu kızlar?????
herkese günaydın hayırlı pazarlar dileyerek başlamak isiyorum kocam uyanmadan hemen bişiyler yazıp cıkıcam kızlar bu sabah itibariyle karnımda bi ağrı ve malum kırmızıları gördüm yani benim için start verildi yarın saat 1 de randevum var umarım herşey güzel olur benim için dua edin cok heycanlıyım bugün aklımızda denize gitmek vardı denizin dibinde olup daha gidemeyen ender insanlardanz burda eşimin yoğunluğu gelen gden derken bu pazar dedik onda da malum kırmızı hiç önemli değil dünyanın en güzel şeyine sahip olma işine başlıycaz bu aşamdan sonra neler olcak kızlar yumoşlar kaçıncı gün toplanıyo azcık anlatırsanız sevinirim
​canım ben 35 yaş üstü kişilere 2 35 yaş altı tek embriyo diye biliyorumcanım bilmiyorum ama dün ben birine 2 embriyo koymuşlar konuşurlarken kulak misafiri oldum sıramızı beklerken duyduk darısı bize olsun dedik
inşallah suercimmm..dualarımız hayalerimiz gerçek olurrrrrrrrrrrrr......senin ilk denemen mi?ben 3.yü deniyorummm..korkumun bir sebebi de bu ama hayırlısı olsunnn.rabbim gönlümüze göre versinn....
canım malesef ölebi kanun çıktı neymiş çoğul gebeliği önlemek içinmiş sadece 1 embriyo konuluyor
evet canım öyle ama ben ilk denememde 3 tü ozaman böyle bi şart yoktu gebe kaldım ama düşürdüm ikincide tekti malesef olmadıne saçma yaa ne azından 3 embriyo olsa tutma ihtimali daha yüksek bence 3 ünden 1 i tutabilir 1 taneye indirmeleri tüp bebek tutma şansını azaltıyor bence
sönmez cnm çok geçmiş olsun ya inşallah bu sefer herşey yolunda gider inşallah bebeğini kucağına almayıda allah nasip etsin hamile kalıpta kucağına alamamak hiç kalamamaktan daha kötu bence yine söyluyorum inşallah bu sefer olsunnn
merhabalar bişey sormak istiyorum tüpbebek hakkında... önceleri 3 yumurta dölleyip rahime yerleştiriyordı şimdi yasaklandımı 3 yumurta döllemek 1 emi düştü netten baktımda öyle yasaklandı falan yazıyo dogrumu kızlar?????
evet canım öyle ama ben ilk denememde 3 tü ozaman böyle bi şart yoktu gebe kaldım ama düşürdüm ikincide tekti malesef olmadı
ecebrucum eğer adet olmasaydında gitme denize..ben doktoruma sordum denize girebilir miyim diye...ben dondrulmuşlarla deneyecem yumoş falan büyütmüyorum....doktor bana dediki denize girme rahimin kendi dokusu var denize giripte bu dokuyu bozmayalım dedi ve ben girmedimmm....aklında olsun böyle durumlarda girmemekte fayda var..Allah korusun ya mikrop falan kaparsan..üşütürsennn....tedaviye başlayamazsın tatlımmmmm.....denize git eşinle fakat sen girme...eşini de yalnız bırakmaaaa....oldu mu şeker.....???
Evet bende yasak diye biliyorum 35 yaşın altına bir tane yerleştiriyorlar.
Ben 29 yaşındayım dr 2 tane koyucam dedi, eşim çok sevindi.
Biz bir diye gittik bakalım 2 tane yerleştirecek.
İkiside tutarsa çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?