haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

canım sendeki sorun ne bende hem eşimde hemde bende var az bi şekil bozukluğu bende de daha önce ali fuat bey yumurta tembelliği dedi ama murat bey yok dedi rahim hafif t şeklinde olması

canım sendeki sorun ne bende hem eşimde hemde bende var az bi şekil bozukluğu bende de daha önce ali fuat bey yumurta tembelliği dedi ama murat bey yok dedi rahim hafif t şeklinde olması
canım bende rezerv azlığı eşimdede hareket azlığı var bende endometriyozis var o yüzden malesef yumurtalar kalitesiz

yok encan içime doğuyo biz senle buraya göbek değil bebek yazıcaz inşallah olcak bebişlerimiz bir doğurucaz bir büyütücez olcak de olsun bebişlerimiz duanda benide unutma

yok encan içime doğuyo biz senle buraya göbek değil bebek yazıcaz inşallah olcak bebişlerimiz bir doğurucaz bir büyütücez olcak de olsun bebişlerimiz duanda benide unutma
​unuturmuyum hiç canım gerçek ismin ne özelde yaz bana merak ettim hem isminle dua ederim sana

sanırım severek oldu sizinki gerçekten küçük ama önemli olan küçük yaş değil anlaşmak
evet biz düğünde tanıştık aslında pek tanışmak da denmez hiç konuşmadık karşılıklı beğenme bide baktım istemete geldiler bende beyenmiştim hani kabul ettim hemen

kızlar siz neler yapıyorsunuz nekadarlık evlisiniz benim 15 yıl oldu yaşım 31 çok küçük evlendik biz ben 17 eşim 19 du çocuktuk yavv düşünüyorumda nekadar çabuk geçmiş zaman
biz de 3 yıllk evliyiz yaşım 28 eşim de 38 bi yıldır istıorz bebiş
öğretmenim ben ya sen??

cnm branşın ne ben de ogretmnm

ne guusell kaynatmşsnz kızlar kocişle gezmeye gttk kaçrmşm neyse yarına artık ii geceler herkeseee

Son düzenleme:
Kızlar geçen çarşamba kontorole gitmiştik. Çarşambadan 3 gün önce yumurtalarım toplanmıştı. Çok yumurta toplandığı için doktor 1 ay sonra transfer olabilir demişti. Çarşamba günü gel bakalım ne durumdasın dedi. Sonra muayene etti ve herşey yolunda dedi ondan sonra transfer yaptı şok oldum kontrole gittim bebeğimi aldım evime döndüm resmen. Neyse bana baksın diye annemin evine gittim tam 12 gün annemde kaldım bu gece kendi evime döndüm. Kısmetse pazartesi günü test günümüz sadece 1 günüm kaldı.

canım benim az kalmış mutlu haber almana inşallah herşey güzel olu ve güzel haberlerle gelirsin topiğimize hadi allah yardımcın olsun

ne guzell cnmm işte hayırlısı o gunmş o gun olmş ama bşey nasıl başlıosa oyle de gdıo su gibi gelmiş gtmiş transfern ne guzel bebişin de sımmsıkı tutundu inşş sana ii hberlerini beklıorz az kalmşşşşşş hadi hayırlısıyla inşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…