haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

Merhaba sönmez canım interet yoktu epeydir giremedim
Çok doğru söylüyorsun isteyen gelir istemeyen gelmez
Ama bence yeni bir topik açmanın zamanı geldi hepimizi kapsayan şöyle
Çünkü hamileler var tüp bebek yaptıracaklar var bekleyenler var
Canım sen yada neşe şöyle hepimizi kapsayan bir topik açsanız bence iyi olur
Bütün cicişler orda toplanırız

sönmez derya suesue lichia suer janim yasamak ve adını sayamadığım diğer kızlar hepinize mrb ben çok iyiyim inşşşş sizlerde iyisinizdir kızlar suere katılıyorum yeni bir topik açalım ama ben bu konuda acemiyim sönmezim lutfen geri dön ve hepimizi kapsayan ve herzaman guncel kalacak bir topiğimiz olsun duşunelim ve guzel bir isim bulalım hepinizi çok öpuyorum kendinize iyi bakın şimdilik hoşçakalınnnnn

kızlllaarrr merhaba nasılsınız bakalım????
ben dayanamadım bugün ilçede doktora gittim kuzucuğumu gördüükkkk kalp atısını gördü doktor
6+1 miş bizim tıfılll teyzeleriii
maşallah cnm ya allah tamamına erdirsin gözun aydın yiğenime iyi bak annesiiiiii

kızlarr slmmm naslsnzzz bugunn duyduk pıtpıtlarııı Allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten çokk guzel bi duygu tekmiş bebişim kızlar dgeri hiç büyümemş hayırlısı boyleymş bu saglıklı olsn da ...

çok çokk süper olur yeni bir topikk bir de yeni topkler her zaman ugur getrr bizim de ugurlu olcak ve hepnzzz sırayla hamiş kalcksnzz çok çok inanıorm bunaa

bugun ultrasona girdim bebegim cok iyiymis doktor sesini dinletiyimmi dedi evet dedim.nasil atiyo kalbi allahim ne guzel bir duygu.
bu arada bugun bilet aldim turkiye ye ucuyorum.insallah kazasiz belasiz giderim rabbimin izniyle.

gözun aydın cnm allah kucağına almayıda nasip etsinnnn

Neşe ne yapıyorsun yayladan gelmedinmi daha
Bak sen olmayınca ne hale düştük
daha gelmedim cnm telden yazıyorum tşk ederim iyiyim sen nasılsın cnm nerelerdeydin cnm bu topik işini hemen halledelim hepimiz önce guzel bir isim bulalım fikri olanlar burdan paylaşsın hadi iyi akşamlar cnm öptum

Evet degistirelim artik topigi.. soyle guncel birsey olsunda yeni kisilerede acik olsun.. bende hersey ayni simdilik kizlar.. yarin calismaya basliyorum yeniden bakalim calismak nasil olacak bebis ile.. herkesi cok opuyorum

daha gelmedim cnm telden yazıyorum tşk ederim iyiyim sen nasılsın cnm nerelerdeydin cnm bu topik işini hemen halledelim hepimiz önce guzel bir isim bulalım fikri olanlar burdan paylaşsın hadi iyi akşamlar cnm öptum

Benimde internet yoktu giremedim canım
Adetimi bekliyorum bugün yarın olurum herhalde bekliyorum yaa inadına gelmedi
Dr araştıralım bakalım dedi neden ilki olmadı diye anlıycan hazırlıklara ufaktan başladık

Şu isim işinide doğru söylüyosun düşünelim hep beraber ortak bir isim bulalım
Görüşürüz canım byyy

Evet degistirelim artik topigi.. soyle guncel birsey olsunda yeni kisilerede acik olsun.. bende hersey ayni simdilik kizlar.. yarin calismaya basliyorum yeniden bakalim calismak nasil olacak bebis ile.. herkesi cok opuyorum

Hadi canım hayırlı mesailer
Kendinide bebişide çok yorma

herkese i akşamlar anne olcaklarımız hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına alsınlar benim gibi bekleyenler de artık pozitif sonucu görelim kızlar bişiy söyliycem lütfen yardımmmmm dün test yaptık evde idrar testi cokkk silik ikinci çizgi çıktı bugün tekrar yaptık az evel ikinci çizgi acaba koyulaştımı biraz daha bakalım dedik ikinci çizgiden haber yok gördüm yine kabak gibi tek çizgiyi kızlar aranızda böyle olan varmı ve duydunuzmu acaba hamilemiyim değilmiyim nolur yardımmm

cnm mrb iyi geceler cnm idrar testine pek guven olmuyor eğer gunun geçtiyse hemen yarın kana baktır onda yanılma olmaz eğer gunun geçmediyse cnm biraz daha bekle inşşş guzel sonuçlarla dönersin kendine iyi bak cnm

cnm mrb iyi geceler cnm idrar testine pek guven olmuyor eğer gunun geçtiyse hemen yarın kana baktır onda yanılma olmaz eğer gunun geçmediyse cnm biraz daha bekle inşşş guzel sonuçlarla dönersin kendine iyi bak cnm

canım pazartesi test günüm biz merakımızdan baktık dün silik çıktı bugünde baktık daha koyu çıkar die düşünürken hiç çıkmadı bende bi ağlama bi sinir boşalması yarın kanda baktırcaz eşim ağlamama dayanamadı artık ama asıl pazartesi test günüm ve dr um 11.gün teste çağırdı neden bilmiyorum encanı 13.gün çağırdı ve encan dan haberlr encan bugün bebişinin kesesini gördü herşey yolunda ve harikaymışşşşş

kızlar pazartesi test günüm ama biz ugün gittik ve yaptırdık sonuç 0.288 bu şekilde sonuç olan oldumu aranızda yada bi fikri olan sanırım sonu negatif

mrb arkadaşlar nasılsınız ben çok iyiyim inşşş bir iki gune evime döneceğim inşşş sizlerde iyisinizdir derya sönmez suer lichia yasamak suesue janim pinpol şuan adını sayamadığım butun arkadaşlarımın mubarek kadir gecemizin hepimize hayır huzur ve sağlık getirmesi dileğiyle kadir gecemiz mubarek olsun hepinizi çok öpuyorum dualarımdasınız_...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…