- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #3.381
herkes yine kaybolduuuuuuuu.....herkes tatilde tabi..neyse kızlar bazen varya başkaları için hatta hiç tanımadığım insanlar için çooooook endişelendiğimi farkediyorummm.....ama onlar buraya bile uğramıyorlar........herkes kendi bilir.....sevgi, mutluluk paylaştıkça çoğalır,acılar üzüntüler paylaştıkça azalırmışşş...şimdiye kadar bana destek olan herkese çoook ama çooook teşekkür ederimm.herkesin yolu açık olsunnnnnnnnnnnnnnn.................................
maşallah cnm ya allah tamamına erdirsin gözun aydın yiğenime iyi bak annesiiiiiikızlllaarrr merhaba nasılsınız bakalım????
ben dayanamadım bugün ilçede doktora gittim kuzucuğumu gördüükkkk kalp atısını gördü doktor
6+1 miş bizim tıfılll teyzeleriii
Merhaba sönmez canım interet yoktu epeydir giremedim
Çok doğru söylüyorsun isteyen gelir istemeyen gelmez
Ama bence yeni bir topik açmanın zamanı geldi hepimizi kapsayan şöyle
Çünkü hamileler var tüp bebek yaptıracaklar var bekleyenler var
Canım sen yada neşe şöyle hepimizi kapsayan bir topik açsanız bence iyi olur
Bütün cicişler orda toplanırız
çok çokk süper olur yeni bir topikk bir de yeni topkler her zaman ugur getrr bizim de ugurlu olcak ve hepnzzz sırayla hamiş kalcksnzz çok çok inanıorm bunaa
gözun aydın cnm allah kucağına almayıda nasip etsinnnnkızlarr slmmm naslsnzzz bugunn duyduk pıtpıtlarııı Allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten çokk guzel bi duygu tekmiş bebişim kızlar dgeri hiç büyümemş hayırlısı boyleymş bu saglıklı olsn da ...
gözun aydın cnm allah kucağına almayıda nasip etsinnnn
daha gelmedim cnm telden yazıyorum tşk ederim iyiyim sen nasılsın cnm nerelerdeydin cnm bu topik işini hemen halledelim hepimiz önce guzel bir isim bulalım fikri olanlar burdan paylaşsın hadi iyi akşamlar cnm öptumNeşe ne yapıyorsun yayladan gelmedinmi daha
Bak sen olmayınca ne hale düştük
sönmez derya suesue lichia suer janim yasamak ve adını sayamadığım diğer kızlar hepinize mrb ben çok iyiyim inşşşş sizlerde iyisinizdir kızlar suere katılıyorum yeni bir topik açalım ama ben bu konuda acemiyim sönmezim lutfen geri dön ve hepimizi kapsayan ve herzaman guncel kalacak bir topiğimiz olsun duşunelim ve guzel bir isim bulalım hepinizi çok öpuyorum kendinize iyi bakın şimdilik hoşçakalınnnnn
daha gelmedim cnm telden yazıyorum tşk ederim iyiyim sen nasılsın cnm nerelerdeydin cnm bu topik işini hemen halledelim hepimiz önce guzel bir isim bulalım fikri olanlar burdan paylaşsın hadi iyi akşamlar cnm öptum
Evet degistirelim artik topigi.. soyle guncel birsey olsunda yeni kisilerede acik olsun.. bende hersey ayni simdilik kizlar.. yarin calismaya basliyorum yeniden bakalim calismak nasil olacak bebis ile.. herkesi cok opuyorum
cnm mrb iyi geceler cnm idrar testine pek guven olmuyor eğer gunun geçtiyse hemen yarın kana baktır onda yanılma olmaz eğer gunun geçmediyse cnm biraz daha bekle inşşş guzel sonuçlarla dönersin kendine iyi bak cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?