haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

Suesue canım senin yumurta toplama ve transfer tarihin neydi?yaa ben su gebelik haftasını bir türlü hesaplayamiyorumda normal yolla gebe kalanlar gibimi hesaplicaz yaa son adet tarihini mı yazacağız yani.
cnm son adet tarhini baz alcz toplama ve transferi degl bnm 23 haziran son adet tarhm...
enn iisini yaparsn cnm çiğdem hnmdan çok memnun kalccagını dusunuorm gerçekten insan onn yannda rahat eder boyle arkdas gibi insanla konşuo edıo ben de şimdi smyrnaya gidicem kalp atısını duymaya 6snda agustos ortası gibi de çiğdem hnma gecerm kısmetse ...smyrnaya da dvm ederm belki blmıorm onlar ne zamana kadar dvm edıolar belki kalp atısını duynca bırakrlar ama dvm ederlerse oraya da gderm hem bebişimi iki kez gorurum sen keseyi gormeye gttn mi cnm?

[TABLE="class: grid"][TR]
[TD]encan
[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Tubal Faktör[/TD]
[TD]Antalya Tüp Bebek Merkezi[/TD]
[TD]
3​
[/TD]
[TD]Şükürler Olsun Bebişi Göbişinde [/TD]
[/TR]
[TR]
[/TABLE]

Yüce Rabbime sonsuz şükürler olsunnnnnnnn encan arkadaşımız hamile :81::81::81::81::109::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

(Antalya da olduğu için net olmadığı için ben iletiyorum müjdesini )

çok sevindimm. allah tamamına erdirsin inş. sorunsuz sıkıntısız bir hamilelik geçirip alır bebeğini kucağına bu sefer. hayırlı olsun..

EVet canım gecen cuma bız keseyi gördük kalp atışlarınida direk duymadık ama ekranda gördük.16 sında tekrar gideceğiz cok küçük ama var dedi doktorum.atislari böyle kanat çırpınırmış gibi pit pit gibi ekranda gözüküyor cok heyecanlıydi,16 sında tam olarak duyabiliriz dedi Dr.bakalım.

bz de altısnda gtcz blmıorm inşş duyarız o gun gttgmzde ben de çokk heycnlymmm bi de bzm kesenin yannda yavru kesemz de var dr dedi ki bi dahaki randevuda anlarz onn durmunu iice dedi hayırlısı ne ise olsn saglıklı olsn da tek çift onmli degl ...

kalp atısını da da duyayım hayırlsıyla ...agustos ortası gibi çiğdem hnma da başlarm Allahın izniyle...

encannnnnnn cnmm çokk sevndmmmm saglıcakla kucagına da al inşşşşş darısı dger cnm arkdaslarmın başna Allahın izinlye sırayla herkes için sevnceeeez burdaaa

encannnnnnnnn şükürler olsunnnnnnnnnn Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnnnnnnnnn......
selam kızlar 2 gün giremedim neler olmuş yaaaaaaaaaaaa......ben 3. negatifimi aldım ama burdayım ve arkadaşlarımın güzel haberleri beni çok sevindiriyorrrrrrrrrrrrrr.......Rabbim inşallah isteyen herkese versinnnnnnnnnnnnnnn........
nesecim hoşgeldinnnnnnnnnnn....kızlar nasılsınız????bebişler nasıl????

çok mutlu oldum encan a ulaşabilorsanız.çok tebrik etttiğimi söyleyin.onunla tanıştığımızda durumumuzun aynı olduğunu konuşmuştuk rabbim ona bi melek göndermiş .inşallah herşey yolunda gider.: Allah herkeslere nasip etsin.:119::119::119:

Son düzenleme:
encannnnn niye bizim topiğimize uğramıyorsunnnnnnnnnnnnnnnnn......?bizden sonrakiler hep pozitifffffffffffff.......inşallah bizde pozitifi görürüzzz....ben meryem ozo83...aklıma başka gelmiyooo.......

herkes yine kaybolduuuuuuuu.....herkes tatilde tabi..neyse kızlar bazen varya başkaları için hatta hiç tanımadığım insanlar için çooooook endişelendiğimi farkediyorummm.....ama onlar buraya bile uğramıyorlar........herkes kendi bilir.....sevgi, mutluluk paylaştıkça çoğalır,acılar üzüntüler paylaştıkça azalırmışşş...şimdiye kadar bana destek olan herkese çoook ama çooook teşekkür ederimm.herkesin yolu açık olsunnnnnnnnnnnnnnn.................................

encannnnn niye bizim topiğimize uğramıyorsunnnnnnnnnnnnnnnnn......?bizden sonrakiler hep pozitifffffffffffff.......inşallah bizde pozitifi görürüzzz....ben meryem ozo83...aklıma başka gelmiyooo.......

ayrıca eylülde suer ve neşe77 var inşallah olumlu sonuç alırsınız kızlarrrrrrr.....

herkese hayırlı cumalar cumamız mübarek olsun arkadaşlar hamiş olan varsa hayırlı olsun negatif alanlar yenilmek durmak yok biz istiycez duamızda ısrarcı olcaz allah vericek kızlar dün bebişlerimle eve döndüm dualrınız benimle olsun rabbim herkese versin yanı sıra banada versin

mrb kızlar nasılsınız ben çok iyiyim sönmezim cnm topiğe ura cnm ben seni ve butun arkadaşları tek tek öpuyorum sonuçları pozitif olan arkcdaşların gözu aydın negatif olanlaranda hep beraber yola devam sonuç bekleyen butun arkadcşlarında inşşş gusel haberler vermeleri dileğiyle hepiniz allaha emanet olun şimdilik hoşçakalınnnnnn

Merhabalar.. 23 temmuzda transferim gerçekleşti. yarın sonuç alıcam çok heyecanlıyım.... adet sancıları devam ediyoru korkuyorrum.yarın sonuç alacak varmı aranızda

kızlllaarrr merhaba nasılsınız bakalım????
ben dayanamadım bugün ilçede doktora gittim kuzucuğumu gördüükkkk kalp atısını gördü doktor
6+1 miş bizim tıfılll teyzeleriii

ben dayanamadım bugün ilçede doktora gittim kuzucuğumu gördüükkkk kalp atısını gördü doktor

canim sende benim gibi sabirsiz:) cok sevindim kalp atisini gormenize.. Allah tamamina erdirsin cumlemizinkini INSALLAH.. Benimkide bugun tam 8 haftalik.

ohhhh ne guzelll maşallahhhh onaaaaaa ben de pazrtesi gtcm cnm ya ama beni dr o zaman çagrdı bnm erken mi acaba pıtpıtları duymak için :44:gerçi takvmde ble yazıo ama zaten perşmbe de başka bi druma başlıcm asıl drum o olcak pazrtesi duyamazsak perşmbe duyarız inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…