- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #3.341
Negatif sonuç alanlardanım ama hayata küsmedim, sonuçta bütün gün kk nin başında beklemiyoruz dimi yani. :)) Neyse bende 2. transferimin 8. günündeyim.
Bende bu topiğin çok uğurlu geldiğine inanmıyorum. Topik sahibi bile negatifi gördü. Bir daha bu topiğe yazmayı düşünmüyorum. :))
açıkçası uğura ya da uğursuzluğa inanmam allahın takdirine inanırım yalnızca. doğrudur negatif alanların bu topiğe fazla uğramadığı ama sadece o günleri hatırlattığı için pek gelmiyorlar sanırım buraya artık.ben arada bakıyorum, pozitif haberlerine seviniyorum, buradaki arkadaşlara dua da edyorum. ama yazmaya pek gücüm yok. çünkü bana tedavi sürecimi ve aldığım negatif sonucu hatırlatıyor .
ne hayallerle açmıştım bu topiği, testten sonra gelp burda bütün arkaşadaşlarıma umut vaadeden o haberi verecektim. beraber sevinecektik. ama olmadı. bu topiğe her geldiğimde bunları hatırlıyorum.
dileksultancım işte arkadaş demiş ya negatifi görenler bir daha uğramamış falan diye. Gören niye uğrasın ki hem o günleri hatırlıyor hemde hangi dönemdeyse onunla ilgili topiklerde geziyor. Mesela ben 2. denemeyi dondurulmuşlarla yaptım sonuç bekliyorum dolayısıyla bununla ilgili topiklere bakıyorum. Artık haziran topikleriyle bir ilgim kalmadı. Ama bu senin açtığın topik sayesinde arkadaşlıklar edindim ve ilk transfer zamanımı burada geçirdim bundan sebep teşekkür ederim. Uğursuz olduğu konusundada görüyorsunki yazının sonunda gülmüşüm çünkü o yazıyı yazan arkadaşın uğursuz demesi bana saçma ve komik geldi. Ben herşeyin Allah tan geldiğine vakti geldiğinde olacağına inanan biriyim. Bu arada 707 kere Ya Varis çekiyorum, bunu çekince Allah hayırlı evlat ikram eder diye yazı vardı belki çekmek istersiniz. Hepimiz için hayırlısı olsun. Benimde biraz sinirlerim gergin çünkü bugün 9. günüm ve hiç bir belirti yok.
dileksultancım işte arkadaş demiş ya negatifi görenler bir daha uğramamış falan diye. Gören niye uğrasın ki hem o günleri hatırlıyor hemde hangi dönemdeyse onunla ilgili topiklerde geziyor. Mesela ben 2. denemeyi dondurulmuşlarla yaptım sonuç bekliyorum dolayısıyla bununla ilgili topiklere bakıyorum. Artık haziran topikleriyle bir ilgim kalmadı. Ama bu senin açtığın topik sayesinde arkadaşlıklar edindim ve ilk transfer zamanımı burada geçirdim bundan sebep teşekkür ederim. Uğursuz olduğu konusundada görüyorsunki yazının sonunda gülmüşüm çünkü o yazıyı yazan arkadaşın uğursuz demesi bana saçma ve komik geldi. Ben herşeyin Allah tan geldiğine vakti geldiğinde olacağına inanan biriyim. Bu arada 707 kere Ya Varis çekiyorum, bunu çekince Allah hayırlı evlat ikram eder diye yazı vardı belki çekmek istersiniz. Hepimiz için hayırlısı olsun. Benimde biraz sinirlerim gergin çünkü bugün 9. günüm ve hiç bir belirti yok.
''Saçma ve komik geldi'' yorumunuz hiç hoşuma gitmedi.Dileksultanın açıklaması benim duygularımın tercumanı olmuş.Acı günleri hatırlatıyor bana. Ben de burdan birsürü güzel arkadaşlıklar edindim ve halen daha irtibatımı koparmış değilim, sürekli görüşüyorum. Yorumlara sadece saygı duyun yeter. Çünkü herkes yaşadığı acıyı bilir, hele de benim gibi 3. olumsuzu alanlar daha fazla......Ayrıca inanç konusunda ben de RABBİME sonsuz tevekkül ediyorum, o yorumum o anki acımı anlatmak içindi!!!
Meryemcim çok özür dilerim arkadaşım tam olarak öyle söylemek istemedim seni kırmak istemezdim. Seni takip ediyordum zaten. Benim sinirlerim çok bozuldu 6 yıldır bu iş için uğraşıyorum. Sen üç defa denemişsin bende 2 defa denedim. Ve hala bir sonuç alamadım. Kaç defa daha deneyeceğim belli değil. Galiba bu süreç ne kadar hissetmesekte sinirleri yıpratıyor. Hem maddi hem manevi çökmüş durumdayız bu da sinirlerin gerilmesine sebep oluyor. Tekrar tekrar özür diliyorum ayrıca kimsenin inancını yargılamıyorum ve sorgulamıyorum. Hepimiz aynı şey için uğraşıyoruz. Kimi az uğraşıyor kimi çok. Allah hepimize hayırlı zamanda nasip eder inşallah.
Sekercanlar agzimizin tadini bozmayalim nolur.. Hepimiz ayni sey icin burdayiz, ayni duygulari paylasip, dertlesip rahatliyoruz.. Kimsenin ard niyeti yok ben eminim.. Sadece sinirler bozuk biraz..
Bende durumlar ayni.. Hic mide bulanmasi yok.. Sadece agzimda cok tukuruk olusuyor arasira.. Karnimdada cekilmeler filan oluyor (rahim buyurken boyle oluyormus) birde girtlagim yavastan aciliyor.. Kizlar daha genel bi topic acip orayami tasinsak ? Haziran gectigi icin hic yeni kimse ugramiyor buraya..
mrb arkadaşlar hepinizi çok özledim hepinizi tek tek öpuyorum ne olmuş bu topikte ya nerden çıktı bu negatiflik lutfen pozitif olalım guzel şeyler duşunelim hayatımızda iyi şeylerde olabilir kötu şeylerde tıpkı topiğimiz gibi ama biz asla yılmayacağız ve negatif sonuç alan arkadaşlarımız birgun inşşş guzel sonuçlarda alacak yeterki umudumuzu yitirmeyelim ve batıl şeylere inanmayalım herşey allahın takdiri hepinizi çok seviyorum kendinize çoooook iyi bakın şimdilik benden bukadar hoşçakalın
cnm ya sen izmirdeymişsn ben de izmirdeym gecen gun yazdm gormednnn hangi dra gdıosn tüpü nerde yaptrdnn cnm
ben smyranada yaptrdm oraya dvm edıorm şimdlilkk ....
A
suesue pardon canım görmedim mesajini kusura bakma . ben irenbede Ahmet Zeki ışık a yaptırdım cok seker acayip relax bir adam bizim ilk denememizdi once Allah'ın izni ve onun yardımıyla oldu.cok dikkatli titiz bir adam . Baslarda rahatlığına sinir olmuştum ama o hep rahat ol rahat ol diye diye oldu.senin 2.denememi?problem neydi sizde?
Yaa ben yine karıştırdımsen hamilesin zaten dimi?kontrol icin mı Dr sordun Canım
bizim de ilk deneme cnmbzm hareket ve sayı sornmz vardı ben de ilk smyranya başladm orda iki dr var ikisi de bayan ikisi de ii ama genelde toplama ve transferi funda hnm yapıo bnm de oyle oldu ben de çokk memnn kaldm merkzmden çok displinli ve canla başla çalışan merkz gerçekten ...şimdi de oraya dvm edıorz kalp atısını da bi duyalm sonra medical parka gecmeyi düşnuorn nasipse ...
Medical park da Dr arastirdinmi? Ben biraz burdan baktım gecen yılki yorumlar guZel degil bende henüz tam karar vermedim kent i düşünüyorum ama kesin degil medical e de baktım ama cok olumsuz yorum görünce kararsız kaldım birde Dr ismi de bulamadım orda ??sen bulunca bana hbr verirsen sevinirim
Kentte Namık Demir'i tavsiye ettiler ama bakalım.birde alsancakta Koray bet diye birini söylediler ama bilemiyorum kararaizim...
Evet canım doğru diyorsun o Çiğdem Hanım'dan bir randevu alıp gideyim.ozel saglik sigortamız var ama bende Namık beyle ilgili cok fazla yogun ve cok ilgilenmiyor gibi seyler duydugum icin kaygılarım var iste canım.medical bu yıl saha oturmustur muhtemelen .hakkimizda hayırlısı olana karar veririz umarım.ozel saglık sigortan varsa düşnmeden kente git namık demir iimiş oyle dıolar ama kimisne gore de çokk yogun o yuzden de fazla ilglnemımş
amaa maddiyat olrak biraz agır kent eger ozel saglık yoksa dogum beş mlyarı buluomş cnm bi de kuvez falan olayı çıkarsa daha da fazla
eskden gazide çiğdem karas die bi dr vardı ben gttm bi kere kontrole baylmştm çok ii ilgli bi drdu guleryuzluydu şimdi o medical partka ...ben de sırf o orda die istıorm medical parkı gerçekten de çok başka bi dr onnla ilgli okdgm butun yorumlar olmlu
ama bazılarınn takntısı vardır erkek dr daha ii die oyle de düşnuosan vedat bey var orda o da iimiş
hastahane için evt negatf bi kaç bşey duydm ama poztf de çok duydm ozellkle bu sene daha bi ekbini kurmş ozellkle dkkat ettm son sayfalarda hep olmlu yorumlar ve dogum hikayeler okdm hast. için
dogum da 1500 lira daha uygun odaları da iimş ...
zaten dogumdan once bzm bzmle ii ilgilenecek pskljden anlayan drlara ihtycmz var çiğdem hnmn boyle oldgunu dusnuorm vedat beye de arkdasm gdıo o da çok memnn cnm en azından bi kere randevı alıp hangisi istersen bi dene derm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?