- Konu Sahibi sadecedilek
-
nerde tedavi olucaksınız eşim ilk defa tese olucağı için çok heyecanlı bana çaktırmıyo ama bence korkuyo gibi çünkü başına ne geliceğini bilmiyor araştırdığım kadarı ile çok zor değilmiş ama bilemiyorum tabi genede yaşamadan inşallah sağlıklı spermler bulunurda sorun çıkmaz kavuşuruz bebişlere
nerde tedavi olucaksınız eşim ilk defa tese olucağı için çok heyecanlı bana çaktırmıyo ama bence korkuyo gibi çünkü başına ne geliceğini bilmiyor araştırdığım kadarı ile çok zor değilmiş ama bilemiyorum tabi genede yaşamadan inşallah sağlıklı spermler bulunurda sorun çıkmaz kavuşuruz bebişlere
e olsun o kadar zahmetleri beyefendilerin valla benim eşimde stres yapıyo ama biz nasıl katlanabiliyosak bunca olaya onlarda bi yarım saat katlansınlar:)) benim doktorum bahçelievler medical parkta oldugu için tüm işlemlerimiz orda olacak canım.
merhaba kızlar bugün adet oldum veeeeee tedavime başlıyorum,çok heyecanlıyımmmm,isteyen herkes için hayırlı olur inşallahhh
günaydın kızlar, bende sabah hastaneden geldim 1 haziranda başlıyorum uzun protokol uygulanacak bana
umarım daha fazla bekletmez rabbim artık bizleride
merhaba kızlar bugün adet oldum veeeeee tedavime başlıyorum,çok heyecanlıyımmmm,isteyen herkes için hayırlı olur inşallahhh
kızlar bu topik çok sessiz hiç kimse yokmuuuuuuuuuu
merhabalar arkadaşlar
ben 10 asydır korunmuyorum bu ay ilk defa klomen kullandım çatlatma iğnemi oldum şimdi progestan kullanıyorum bitsin ilaç gebelik testi yapacakmışım bakalım inş bebiş gelir etrafınızda war mı böyle hamile kalan ??
arkadaşım ben o iğnelerle çok uğraştım amaaa maalesef şimdi bu topiklerdeyim,hamile kalan mutlaka vardırki doktorlar o tedaviyi uyguluyorlar,ümidin şansın bol olsun....merhabalar arkadaşlar
ben 10 asydır korunmuyorum bu ay ilk defa klomen kullandım çatlatma iğnemi oldum şimdi progestan kullanıyorum bitsin ilaç gebelik testi yapacakmışım bakalım inş bebiş gelir etrafınızda war mı böyle hamile kalan ??
hayırlı olsun. inşallah istediğin sonucu alırsın. bizi gelişmelerden haberdar et lütfen. :)
merhaba canım iğne ücretlerini eğer tüp bebek raporu alabiliyorsan devlet hastanesinden o zaman karşılıyor tabi hepsini değil bir kısmını bildiğim kadarı ile tedavi aşamasına gelince sorununuzu bilmiyorum ama kısa bir özet geçeyim regl 2 veya3 günü gidiyorsun ultrasonla yumurtaların kontrol ediliyor ona göre iğne için dozaj ayarlaması yapılarık iğne olmaya başlıyorsun sonra yumurtalar istenilen büyüklüğe gelince opu yani yumurta toplamaya oluyor aynı zamanda eşinden sperm alınıyor aynı gün embriyo gelişimine göre 3. gün veya 5.gün transfer işlemi yapılıyor sonrasında 12 gün test için bekliyorsun umarım pozitif sonucu alırsın canım sevgilerrr
arkadaşlar ben yeni üye oldum allah izin verirse haziran ayında tüp bebek tedavisne başlayacağım
merhabalar arkadaşlar
canım üyeliğinde tedavinde hayırlı olsun.inşallah yorulamdan üzülmeden hepimiz bu zamanlarımızı tek seferde atlatırız.
seninde hayırlı olur inşallah..bende bu ay başlıyorum..inşallah güzel haberlerle karşılaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?