haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

e olsun o kadar zahmetleri beyefendilerin valla benim eşimde stres yapıyo ama biz nasıl katlanabiliyosak bunca olaya onlarda bi yarım saat katlansınlar:)) benim doktorum bahçelievler medical parkta oldugu için tüm işlemlerimiz orda olacak canım.

e olsun o kadar zahmetleri beyefendilerin valla benim eşimde stres yapıyo ama biz nasıl katlanabiliyosak bunca olaya onlarda bi yarım saat katlansınlar:)) benim doktorum bahçelievler medical parkta oldugu için tüm işlemlerimiz orda olacak canım.

tabi tabi katlanıcak zaten o da diyor zaten sen ne kadar eziyet çekiyorsun başımıza ne gelicekse çekicez diye hayırlısı artık

merhaba kızlar bugün adet oldum veeeeee tedavime başlıyorum,çok heyecanlıyımmmm,isteyen herkes için hayırlı olur inşallahhh

merhabalar arkadaşlar
ben 10 asydır korunmuyorum bu ay ilk defa klomen kullandım çatlatma iğnemi oldum şimdi progestan kullanıyorum bitsin ilaç gebelik testi yapacakmışım bakalım inş bebiş gelir etrafınızda war mı böyle hamile kalan ??

canım ben hiç duymadım ama inşallah dediğin gibi bebişin seni üzmeden gelir

arkadaşım ben o iğnelerle çok uğraştım amaaa maalesef şimdi bu topiklerdeyim,hamile kalan mutlaka vardırki doktorlar o tedaviyi uyguluyorlar,ümidin şansın bol olsun....
hayırlı olsun. inşallah istediğin sonucu alırsın. bizi gelişmelerden haberdar et lütfen. :)

artık buralardayım gibi görünüyor,habrdar olursunuz mutlaka,destek olursunuz bana,bende sizlere:))

çok çok çok çok teşekkürler :) birzcık korku var inşallah o da bebeğimizi düşününce geçecek hele yumurta toplamaişlemi gözümde büyüyor ama değecek inşalllah bu kadar çabaya emeğe..
tüm isteyenlere rabbim hayırlsını versin..

tabiki var canım sayıları az da olsa var endişelenme olur inşallah..

arkadaşlar hepimizin duaları kabul olur inşallah ben nisan ayında histereskopi oldum 2 ay sonra tedavi başlayacak dedi benim ilk denemem olacak yardım ve önerilerinizi bekliyorum :)

selam arkadaşlar bu gün ilaç raporu için evrakları teslim ettim fakülte hastanesine.10 gün içinde çıkar dedi sekreter. oondan sonra adet olunca başlayacağız inşallah. heyecan bastı sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…