haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

Bende aynen öyleyim yarın bebeğime kavuşucam inşallah canım inşallah bebişler tutunur bizede...İyilerdir merak etme aksi birşey olsa ararlar zaten hoş beni her aradıklarında 2 tane elenmiş oluyor ama nasıl neden bilemiyorum

elenir diye de korkuyorum biraz zaten sayıları çok fazla değil :(

elenir diye de korkuyorum biraz zaten sayıları çok fazla değil :(

Benim daha fazla ama embriyologlar fazla olunca en ufak şeyde eliyorlar herhalde belkide yanlış düşünüyorum ama bana öyle geldii...6 tane gayet iyi canım yaa merak etme hiçbişi olmaz 1 tane transfer etcekler zaten dondurmayada kalırsa yeter işte daha ne olsun

Kizlar merhaba pgt sonuc belli oldu 5 taneden 1 taneye dustu ama en saglikli olanmis 1 tane olsun saglikli olsun durum boyle simdi transfer icin bekliyorum gorusmek uzerel

canim demekki daha once tutmamasinin sebebide belki saglam diye transfer edilen embriolarin aslinda saglikli olmamasidir.
5 taneden 1e dusmesini goz onunde bulundurursak bu cok buyuk bir ihtimal. belki pgt yi yaptirmamis olsaydin o bir taneyi degil digerlerinden birini belkide 2 tane transfer edilecekdi ama buyuk ihtimal olumlu sonuc alamayacakdin.

herseyde vardir bir hayir.
olumlu dusunmeye calis, kendini sakin bunun icin uzme. umutsuzlugada kapilma. suan ihtiyacin olan tek sey moral ve zaman.....
hic bir sey bizim kontrolumuzde degil yapabilecegimiz tek sey dua etmek bol bol....

merhaba arkadaslar,
nasilsiniz?

benim bir fikrim var eger sizde kabul ederseniz tabii
dua zinciri olusturalim sirayla (transfer gunune gore )birbirimiz icin dua edelim.
mesela liste hazirliyalim herkes transferi gerceklesecek yada gerceklesmis arkadaslar icin belirledigimiz bir gun 100 adet ayetel kursi okusun.
calisan arkadaslar icin zor olabilir. sayiyi azalta biliriz veya daha farkli bir dua da olabilir.

onerilerinizi ve dusuncelerinizi bekliyorum arkadaslar.....

Olsun canım sağlıklı olsunda dediğin gibi 1 tane olsun transfer ne zaman peki ? benim yarın transferim var saat 10 da:30:

Evet canim transferim oldu bile benim pgt li oldugu icin transferimi yaptilar 1 tane ama aralarinda en kaliteli olan pgt den iyi cikan da o yani hem kalitesi iyi hemde genetigi bundan sonrasi rabbime kaldi biz elimizden geleni yaptik rabbim yuzumuzu guldursun dilerim pozitifi gorururuz hepimiz

Evet canim transferim oldu bile benim pgt li oldugu icin transferimi yaptilar 1 tane ama aralarinda en kaliteli olan pgt den iyi cikan da o yani hem kalitesi iyi hemde genetigi bundan sonrasi rabbime kaldi biz elimizden geleni yaptik rabbim yuzumuzu guldursun dilerim pozitifi gorururuz hepimiz

Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz, 12 gün sonra pozitifi alır ve bizlere de umut olursun inşallah..

inşallah tutacak canım bebeğin baksana hem sapasaglam hemde kaliteli embriyo.Bende yarın bebeğimi alıp gelcem eve temizlik yapıyoz eşimle :) ya bambaşka birşey umarım doğduğunuda görürüz

canim demekki daha once tutmamasinin sebebide belki saglam diye transfer edilen embriolarin aslinda saglikli olmamasidir.
5 taneden 1e dusmesini goz onunde bulundurursak bu cok buyuk bir ihtimal. belki pgt yi yaptirmamis olsaydin o bir taneyi degil digerlerinden birini belkide 2 tane transfer edilecekdi ama buyuk ihtimal olumlu sonuc alamayacakdin.

herseyde vardir bir hayir.
olumlu dusunmeye calis, kendini sakin bunun icin uzme. umutsuzlugada kapilma. suan ihtiyacin olan tek sey moral ve zaman.....
hic bir sey bizim kontrolumuzde degil yapabilecegimiz tek sey dua etmek bol bol....

Aynen oyle canim zaten dedilerki pgt yapmasaydik en iyi gozuken 2 embriyo koysaydik tutunmama sansi yuksektir cunku kotu olan kaliteli olanida bozarmis bencede bunda da var bir hayir diyorum ve embriyoma guveniyorum butun sinavlardan gecti cok sukur tutunacak annesine birakmiycak bence

merhaba arkadaslar,
nasilsiniz?

benim bir fikrim var eger sizde kabul ederseniz tabii
dua zinciri olusturalim sirayla (transfer gunune gore )birbirimiz icin dua edelim.
mesela liste hazirliyalim herkes transferi gerceklesecek yada gerceklesmis arkadaslar icin belirledigimiz bir gun 100 adet ayetel kursi okusun.
calisan arkadaslar icin zor olabilir. sayiyi azalta biliriz veya daha farkli bir dua da olabilir.

onerilerinizi ve dusuncelerinizi bekliyorum arkadaslar.....

Gayet guzel bir fikir pinpol ben varim okuyalim super olur.yarinda kandil kizlar dua edelim bol bol hepimiz icin

Olmadi arkadaslar. 2ser gun arayla tahlil yapildi sonuclar: 8.89, 11.4, 4.2. Hakkimda hayirlisi buymus. Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin hepimize. Cok uzgunum ama yapacak birsey yok. Ara verip dinlenmek istiyorum. Hayirli haberlerinizi duymak dilegiyle.
Sevgiler

Olmadi arkadaslar. 2ser gun arayla tahlil yapildi sonuclar: 8.89, 11.4, 4.2. Hakkimda hayirlisi buymus. Rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin hepimize. Cok uzgunum ama yapacak birsey yok. Ara verip dinlenmek istiyorum. Hayirli haberlerinizi duymak dilegiyle.
Sevgiler

Canim ne denir bilemiyorum ama lutfen uzme kendini bende 2 kez negatif aldim uzuldum elbet ama toparlandim sende toparlanicaksin bu bizim sinavimiz yilmadan biraz dinlen sonra yola devam mutlaka bir gun pozitif alicaz

Gayet guzel bir fikir pinpol ben varim okuyalim super olur.yarinda kandil kizlar dua edelim bol bol hepimiz icin

yarinmi yapsak acaba hepimiz icin topluca . liste yapalim isteyen herkes adini yazdirsin. herkes listede adi kecen arkadaslar icin toplamda 100 tane ayetl kursi okusun.

farkli dua fikirleri olan varsa yazsin lutfen. yasinde okuya biliriz. veya selati-tefriciyede okuyabiliriz oda olmadi selavat okuruz.

ben listeyi hazirlayayim simdiden

1- polik
2- pinpol
3- ....?
4- ....?

yarinmi yapsak acaba hepimiz icin topluca . liste yapalim isteyen herkes adini yazdirsin. herkes listede adi kecen arkadaslar icin toplamda 100 tane ayetl kursi okusun.

farkli dua fikirleri olan varsa yazsin lutfen. yasinde okuya biliriz. veya selati-tefriciyede okuyabiliriz oda olmadi selavat okuruz.

1- polik
2- pinpol
3- ....?
4- ....?

sayı çok mühim değil meryem ya da abese surelerinden birini okuyalım derim. konu itibariyle daha anlamlı olur

1- polik
2- pinpol
3- ....?
4- ....?

çok iyi bir fikir.listeye beni de ekler misin lütfen?

sayı çok mühim değil meryem ya da abese surelerinden birini okuyalım derim. konu itibariyle daha anlamlı olur

olur canim ben arapca okuyamayan varsa biraz daha bilinen dualar olsun diye onlari yazmistim. meryem suresi diyelim oyleyse okuyamayan varsa onlarda bildikleri bir duayi okurlar. sayi belirtmeyelim ozaman herkes yapabildigi kadar okusun.

ama dua ederken isimle dua etmek cok onemliymis.
mutlaka isimlerimizle dua edelim birbirimize.

dua listemiz
1- polik
2- pinpol
3- dileksultan
4-

dua listemiz
1- polik
2- pinpol
3- dileksultan
4- meryem00006

kizlar kendinizde listeyi kopyalayip adinizi ekleye bilirsiniz.
ben herzaman takip edemeye bilirim.

dileksultanin tavsiyesi uzerine meryem suresini okuyalim. ama sinirlamiyoruz kim ne isterse onu okusun. onemli olan listedeki isimlerin dua ederken bizzat okunmasi. bu onemli....

dua listemiz
1- polik
2- pinpol
3- dileksultan
4- meryem00006

kizlar kendinizde listeyi kopyalayip adinizi ekleye bilirsiniz.
ben herzaman takip edemeye bilirim.

dileksultanin tavsiyesi uzerine meryem suresini okuyalim. ama sinirlamiyoruz kim ne isterse onu okusun. onemli olan listedeki isimlerin dua ederken bizzat okunmasi. bu onemli....

Tamamdir ben bugun basliyorum zaman kaybetmiyelim meryem suresini ve ayetel kursi ile basliyorum.allah kabul eder insallah 4 umuzun niyetine okuycam

Back
X