haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

dua listemiz
1- polik
2- pinpol
3- dileksultan
4- meryem00006
5-ssönmez

kizlar kendinizde listeyi kopyalayip adinizi ekleye bilirsiniz.
ben herzaman takip edemeye bilirim.

dileksultanin tavsiyesi uzerine meryem suresini okuyalim. ama sinirlamiyoruz kim ne isterse onu okusun. onemli olan listedeki isimlerin dua ederken bizzat okunmasi. bu onemli....

Kızlar benide eklerseniz bende okurum ancak çalıştığım için öncelikle ayetel kürsi okurum eve gelince meryem süresini okuyabildiğim kadarıyla okurumm..şimdiden Miraç kandiliniz mübarek olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin, gönlünüzdekilerin hayırlısını versin inşallah....

Kızlar dualarımızı burdaki nicklerinize göre mi okuyacaz yoksa gerçek adlarımıza göre mi?? 22:30da yola çıkacam yol boyu okurum sizlere......hayırlı haberlerle doktordan dönmeyi nasip etsin Rabbim??

Kızlar dualarımızı burdaki nicklerinize göre mi okuyacaz yoksa gerçek adlarımıza göre mi?? 22:30da yola çıkacam yol boyu okurum sizlere......hayırlı haberlerle doktordan dönmeyi nasip etsin Rabbim??

buradaki isimlerimize canim
seni de ekliyorum

1-polip
2-pinpol
3-dileksultan
4-meryem00006
5-ssonmez

insallah canim hayirli haberlerle donersin...

merhaba arkadaslar,
nasilsiniz?

benim bir fikrim var eger sizde kabul ederseniz tabii
dua zinciri olusturalim sirayla (transfer gunune gore )birbirimiz icin dua edelim.
mesela liste hazirliyalim herkes transferi gerceklesecek yada gerceklesmis arkadaslar icin belirledigimiz bir gun 100 adet ayetel kursi okusun.
calisan arkadaslar icin zor olabilir. sayiyi azalta biliriz veya daha farkli bir dua da olabilir.

onerilerinizi ve dusuncelerinizi bekliyorum arkadaslar.....

Kesinlikle guzel fikir ama bence salati tecriciye okuyalim 4444 kere ben ne zaman yapsam dileklerim hep kabul oldu sayica bolusucez herkes icin tek tek okuycaz

Kesinlikle guzel fikir ama bence salati tecriciye okuyalim 4444 kere ben ne zaman yapsam dileklerim hep kabul oldu sayica bolusucez herkes icin tek tek okuycaz

canim sayiyla ve belirli bir dua ile sinirlamayalim dedik.
konu itibari ile meryem suresi, ve ayetelkursiye karar verdik. tabi baska dualarda olur kimin icinde ne geliyorsa...

tefriciye icin fazla kisi yok zamanimizda az bir cok arkadasin trensferi gerceklesdi. kendi adima soyleyeyim ben okurum insallah ama calisan arkadaslar var onlar biraz zorlana bilirler.

ama isteyen olursa ben varim.
senide ekliyorum listeye

dua listemiz

1-polip
2-pinpol
3-dileksultan
4-meryem00006
5-ssonmez
6- ozo83
7- encan

Son düzenleme:
$icon109.gifkızlar iyi akşamlar dualarınıza benide ekleyin ben birkaç güne adet olucam ama biter bitmez meryem suresi okurum:49:

canim sayiyla ve belirli bir dua ile sinirlamayalim dedik.
konu itibari ile meryem suresi, ve ayetelkursiye karar verdik. tabi baska dualarda olur kimin icinde ne geliyorsa...

tefriciye icin fazla kisi yok zamanimizda az bir cok arkadasin trensferi gerceklesdi. kendi adima soyleyeyim ben okurum insallah ama calisan arkadaslar var onlar biraz zorlana bilirler.

ama isteyen olursa ben varim.
senide ekliyorum listeye

dua listemiz

1-polip
2-pinpol
3-dileksultan
4-meryem00006
5-ssonmez
6- ozo83
7- encan

Benimde transferimin 6. Gunu cnm ztn dunden beri okumaya baslamistim sizler icinde devam edicem

Kesinlikle cnm ama herkes gercek adini soyadini yazsin sende bu listeye ekleki cnmisimlerimizi soyleyelim benimki

canim herkes buradan ismini vermek istemeye bilir sonucda buraya bizim disimizda da bir cok insan ulasabiliyor.
nick isimlerimizlede ayni etki olur diye dusunuyorum. sonucda ameller niyetlere goredir. biz oyle niyet edelim.
ben sana isminle dua edecegim kendi listeme o sekilde yaziyorum.

Son düzenleme:
canim herkes buradan ismini vermek istemeye bilir sonucda buraya bizim disimizda da bir cok insan ulasabiliyor.
nick isimlerimizlede ayni etki olur diye dusunuyorum. sonucda ameller niyetlere goredir. biz oyle niyet edelim.

Ok cnm bende siz gordukten sonra iletimi duzenliycem tekrardan ztn bende tefriciyeye basliyorum simdi okuyabildigim kadar okuycam

Kizlar 1 saatte 155 tane tecriciye okudum okumaya devam ediyorum hepimizin adina 4444 e tamamlamak istiyorum insallah eger okuduklariniz haricinde bunuda okumak isteyenleriniz olursa burdan yazarsaniz sevinirim carsambaya kdr bitirmek istiyorum Allahin izniyle

Polik ve pinpol canlarim 500 oldu insallah bugun bayagi biticek benim carsamba 11. Gunum testten once bitirirmiyiz kizlar? Bu arada sabah 7 gibi cok hafif kahvenin daha acigi leke gelmis kan bile diyemiyorum drumu aradim cok normal yerlesme kanamasida oluyor genelde dedi bugun 7. Günüm insallah oyledir kizlar

Polik ve pinpol canlarim 500 oldu insallah bugun bayagi biticek benim carsamba 11. Gunum testten once bitirirmiyiz kizlar? Bu arada sabah 7 gibi cok hafif kahvenin daha acigi leke gelmis kan bile diyemiyorum drumu aradim cok normal yerlesme kanamasida oluyor genelde dedi bugun 7. Günüm insallah oyledir kizlar

Kahve kanama icin iyi derler kirmiziya donmuyorsa korkma yerlesme kanamasidir carsambaya kadar bitiririz bence okumaya devam

kızlaarr, az önce tüp bebek merkezinden aradılar 6 embriyonun 6 sı da çok iyiymiş. transfer için pazartesiyi bekleyeceğiz dediler. nasıl heyecanlandım bilemezsinz( aslında bilebilirsiniz eminim siz de yaşadınız) ben biraz karamsarımdır. 1 tane bile kalsa iyidir diyordum. 6sının da iyi olmasına çook sevindim.:52:

Back
X