haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

canım bende iğnelerle bile en fazla 2 yumurta olustu:( iki asılamada tutmadı sonuç olarak.
inşallah güzel haberler alırız senden...
1 tane olsun cnm benim olsun böyle düşün tatlım cok takılma yumurtalara burda neler gördük neler duyduk yoktan var etmek bu demek dedık o yüzden sen hıc tasalanma nasipse, Allah yazdıysa olucak yüreğini ferah tut bak bende pkoluyum normal yollarla hamıle kaldım nasıl olduysa bılmıyorum ama o dönem uygun bir dönem diildi ve bebeğimi aldırmak zorunda kaldım zaman zaman düşünüyorum Allahım bunun acısınımı şuan yaşıyorum diyorum ama sonra diyorum ki zaman uygun diildiyse oda Allahtandı yapacak birşey yok hepimiz alıcaz bebişlerimizi kucağımıza :)

bizim de ilk denememiz başarısızlıkla sonuçlandı.. biraz kendimizi toparladıktan sonra bu ay (Haziran) 2. denemeye karar verdik.. kontrolde doktorum bir çikolota kistimin olduğunu söyledi ve belli bir boyuta gelmeden ameliyat önermediklerini, şimdilik yumurtalarımın yeterli olduğunu belirtti.. ve bu hafta ilaç tedavisine başladık.. pazartesi tekrar kontrole gideceğim duruma göre yumurta toplama tarihi netleşecek.. hepimizin bu mutluluğu yaşayacağına inanıyorum.. uzun ve zorlu bu yolda herkese bol şanslar diliyorum :)

Aminnnnnnn cnm benim darısı tüm isteyenlerin başına

mrb kızlar bugün çatlatma iğnesini olucam pazartesi sabah 9 da yumoşlar toplanacak nasip olursa inşallah herşeyin hayırlısı olur ve pozitif sonuçları alırız

Mrb.kader arkadaşlarım,nasılsınız?
bu gün klinikten geldim, durumum iyiymiş tedavim kontrollü gidiyormuş ,önümüzdeki hafta yumoşlarım toplanacak inş. Rabbim bu mübarek geceleri, ayları hakkımızda hayırlı eylesin.

Mrb.kader arkadaşlarım,nasılsınız?
bu gün klinikten geldim, durumum iyiymiş tedavim kontrollü gidiyormuş ,önümüzdeki hafta yumoşlarım toplanacak inş. Rabbim bu mübarek geceleri, ayları hakkımızda hayırlı eylesin.

saol cnmm ıyıyız valla 4444 e devam 700e kdr okudum btün dualarımız güzel haberlerimiz için sanırım içimizde şuanda bir ben transferliyim netice bekliyorum en erken ben açılışı inşallah iyi yaparımda ardarda sırayla hepimizden iyi haberler gelir:)

saol cnmm ıyıyız valla 4444 e devam 700e kdr okudum btün dualarımız güzel haberlerimiz için sanırım içimizde şuanda bir ben transferliyim netice bekliyorum en erken ben açılışı inşallah iyi yaparımda ardarda sırayla hepimizden iyi haberler gelir:)

Allah daha da iyi etsin inşallah.Bildiğim kadarıyla sen ve polik var transferli olan.İlk sizden güzel haberlerle başlayıp sonra bizlerle devam ettirebiliriz inşallah.Ben de tefriciye okuyup sayıyı buradan bildiririm.Rabbim kabul etsin inşallah.

arkadaşlar gün boyunca nete giremedim.. pinpol'cum beni de alın listeye bende şimdi meryem suresini okumaya başlıyorum:)
tefrice ye katkı sağlamak isterim ama orda ne okunduğunu bilmiyorum?
oz083 bitirmek üzeresin sanırım tefriceyi orda ne okuyorsun söylermisin?

arkadaşlar gün boyunca nete giremedim.. pinpol'cum beni de alın listeye bende şimdi meryem suresini okumaya başlıyorum:)
tefrice ye katkı sağlamak isterim ama orda ne okunduğunu bilmiyorum?
oz083 bitirmek üzeresin sanırım tefriceyi orda ne okuyorsun söylermisin?

canım asagıda kopyalıyorum simdi listedeki kişilerin isimlerini zikrediyorum başlarken okuyorum bır kac gun içine bitirip yeniden başlayalım dıyorum hepimiz için tek tek bile okurum cnm ben bugune kdr ne dilediysem ve 4444 kere salatı okuduysam kabul oldu

SALÂTI TEFRİCİYE DUASI

Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ muhammedenillezî tenhallu bihil ukadu ve tenfericu bihil kurebu ve tukdâ bihil havâicu ve tunâlu bihir regâibu ve husnul havâtimi ve yusteskâl gamâmu bi vechihil kerîmi ve alâ âlihî ve sahbihi fî kulli lemhatin ve nefesin bi adedi kulli ma’lûmin lek.

Bu salâvât-ı şerife nasıl okunmalıdır?

1- Başlamadan önce 21 defa “estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh” denilmelidir.

2- Bir defa “euzu besmele” çekilip, 4444 defa okunmalıdır.

evet canim benimde ilk tup bebek denemem olacak insallah. ben 28 yasindayim. 5 senelik evliyim 1,5 senedir korunmuyorum. problemimiz sperm sayisi azligi.

canim ekliyorum senide listemize.
dua listemiz

1-polip
2-pinpol
3-dileksultan
4-meryem00006
5-ssonmez
6-ozo83
7-encan
8-h_derya

1-polip
2-pinpol
3-dileksultan
4-meryem00006
5-ssonmez
6-ozo83
7-encan
8-h_derya
9-lichia

Hizli gidiyorsun masallah az kaldi 1000 taneye benim 300 oldu ilaclar agirlik verdi uyuya kalmisim bugun benimtransferimin 1. Gunu hadi bakalim allah kabul etsin

valla hıc sorma cnm otomatıge bagladım oturdugum yerde ezbere oldugu için dönüyo sureklı başımın içinde ayy hayırlısı senin daha yeniymiş benden sonra netice alcan inşallah hayırlı haberler alırız cnm benım kac embrio senin ve kacıncı deneme?

canım asagıda kopyalıyorum simdi listedeki kişilerin isimlerini zikrediyorum başlarken okuyorum bır kac gun içine bitirip yeniden başlayalım dıyorum hepimiz için tek tek bile okurum cnm ben bugune kdr ne dilediysem ve 4444 kere salatı okuduysam kabul oldu

SALÂTI TEFRİCİYE DUASI

Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ muhammedenillezî tenhallu bihil ukadu ve tenfericu bihil kurebu ve tukdâ bihil havâicu ve tunâlu bihir regâibu ve husnul havâtimi ve yusteskâl gamâmu bi vechihil kerîmi ve alâ âlihî ve sahbihi fî kulli lemhatin ve nefesin bi adedi kulli ma’lûmin lek.

Bu salâvât-ı şerife nasıl okunmalıdır?

1- Başlamadan önce 21 defa “estağfurullâh el azîm ve etûbu ileyh” denilmelidir.

2- Bir defa “euzu besmele” çekilip, 4444 defa okunmalıdır.
canım çok teşekkürler başlıyorum bende Allah dualarımızı kabul eder inşallah..

valla hıc sorma cnm otomatıge bagladım oturdugum yerde ezbere oldugu için dönüyo sureklı başımın içinde ayy hayırlısı senin daha yeniymiş benden sonra netice alcan inşallah hayırlı haberler alırız cnm benım kac embrio senin ve kacıncı deneme?

Evet daha cok yeni 3. Denemem bu sefer pgt li oldu 1 tane saglikli embriyo transfer edildi altin yumurta yani hepimiz icin hayirlisi artik

Back
X