- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #1.061
Kizlar inanilmaz basim agriyo cok halsizim ve belim cok agriyo hic iyi hissetmiyorum kendimi
Kaldi 144 okuycam ama nete girmemis kizlardan da belki gelir diye bekliyorum cvplarini kizlarrrr ses verin arada bir:)
Geçmiş olsun CNM.100 daha okudum 44 daha okurum ve biter Rabbimin izniyle.
Allah kabul etsin arkadaslar...
Kizlar merhaba bugun cok giremedim ilaclardanmidir bi,miyorum hic halim yok duada okuyamadim fasla 50 tane ancak siz ne yaptiniz.
Mrb.güzel annecik.Sıcakların,ilaçların ve bebişinin de etkisi var bu halsizliğinde. Allah razı olsun bu kadar okuman bile yeter. Diğer arkaadaşların ve seninkilerle beraber 4444 ü tamamladık çok şükür.Rabbim kabul etsin inşallah.
Sende ne var ne yok bugun kacinci igneni oldun olgolutrana gectigine gore toplama yakin bence
Sağol cnm çok şükür iyiyim , bu gün 7.iğnem olacak.Olgalutranın da 3.sü.H.içi olur sanıyorum toplamam.Aysun Hocan p.tesi günü beni Sertaç Hocaya emanet edip gidecek.Rabbim bu sefer hakkımızda hayırlı kılarak evlatlarımızı nasip etmiştir inşallah..
Super evet haftaici olursun hersey guzel olucak merak etme rabbim bu sefer hayirlisi ile vericek bebislerimizi
Ozo83 1055
Pinpol 1000
Encan 200
Polik 450
Meryem 1000
Ssonmez 445
Lichia 200
H_derya 100
Toplamda 4450 oldu kizlar
hepinizin yüreğine sağlık Allah kabul etsin dualarımızı...
Ne demek cnm benim senin kacinci deneme transferin oldumu olucakmi
cnmm 50 de polikten geldi fazla bile oldu daha okumana gerek yok ama bı tur daha baslıcaksak eger okuyalımm cnm Allah hepinizden razı olsun inşallah guzel haberlerle geliriz...
Aslında sırayla her bir arkadaşımız için 4444 adet okumaya çalışsak çok daha iyi olmaz mı? ne dersiniz?
Aslında sırayla her bir arkadaşımız için 4444 adet okumaya çalışsak çok daha iyi olmaz mı? ne dersiniz?
İlk asilama oldu sonra tup oldu ama malesef 1 hafta once negatif sonucu aldim dondurulmuslarim var agustosta olucak biraz dinlencem bakalim ins bu sefer olur ama doktoruma cokkk guveniyorum bizim emrilog dr murat beydi saolsun oda baya bilgi verdi guzeldi hersey ama nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?