haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

Kizlar merhaba bugun cok giremedim ilaclardanmidir bi,miyorum hic halim yok duada okuyamadim fazla 50 tane ancak siz ne yaptiniz.

Son düzenleme:
Kizlar merhaba bugun cok giremedim ilaclardanmidir bi,miyorum hic halim yok duada okuyamadim fasla 50 tane ancak siz ne yaptiniz.

Mrb.güzel annecik.Sıcakların,ilaçların ve bebişinin de etkisi var bu halsizliğinde. Allah razı olsun bu kadar okuman bile yeter. Diğer arkaadaşların ve seninkilerle beraber 4444 ü tamamladık çok şükür.Rabbim kabul etsin inşallah.

Sende ne var ne yok bugun kacinci igneni oldun olgolutrana gectigine gore toplama yakin bence

Sende ne var ne yok bugun kacinci igneni oldun olgolutrana gectigine gore toplama yakin bence

Sağol cnm çok şükür iyiyim , bu gün 7.iğnem olacak.Olgalutranın da 3.sü.H.içi olur sanıyorum toplamam.Aysun Hocan p.tesi günü beni Sertaç Hocaya emanet edip gidecek.Rabbim bu sefer hakkımızda hayırlı kılarak evlatlarımızı nasip etmiştir inşallah..

Super evet haftaici olursun hersey guzel olucak merak etme rabbim bu sefer hayirlisi ile vericek bebislerimizi

Ne demek cnm benim senin kacinci deneme transferin oldumu olucakmi

İlk asilama oldu sonra tup oldu ama malesef 1 hafta once negatif sonucu aldim dondurulmuslarim var agustosta olucak biraz dinlencem bakalim ins bu sefer olur ama doktoruma cokkk guveniyorum bizim emrilog dr murat beydi saolsun oda baya bilgi verdi guzeldi hersey ama nasip

cnmm 50 de polikten geldi fazla bile oldu daha okumana gerek yok ama bı tur daha baslıcaksak eger okuyalımm cnm Allah hepinizden razı olsun inşallah guzel haberlerle geliriz...

Aslında sırayla her bir arkadaşımız için 4444 adet okumaya çalışsak çok daha iyi olmaz mı? ne dersiniz?

canım hayırlısı olsun öncelikle ben bir tek şuna inanıyorum zamanı günü geldiğinde olucak o yüzden nasip diyorum bak bende neticemi perşembe alcam kısmet kendi kendime de söz verdim üzülüp aglamıycam Rabbim ol dediyse olucaktır, olma dediyse olmucak sende öle düşün rahat ol stres cok önemli dünyanın sonu değil....1 tek yumurta, 1 tek sperm dahi olsa umut var demektir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…