haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

Bu arada gunluk tutuyorum ilk gunden beri transferimi yazdim her gun ne yedim ne ictim ne yaptim teyzeleriyle konustuklarimi yazdim ruyasini gorup beni arayan herkesin ismini belirttim surekli onlara cok sevdigimizi babasi ve benim icin hayatlarimizin anlami olduklarini onlar icin herseyi yapmaya hazir oldugumuzu yazdim daha bi suru sey Rabbim nasip ederde carsamba hYirli hbrler alirsak eger 9 ay boyunca yazicam bebeklerime onlarla konusucam ilerde okuycaklar anneleri neler yasamis neler hissetmis offff gozlerim doldu 7 gundur ilk defa umarim sevinc gozyaslarimdir bunlar...

canım ne güzel bir fikir bu..inanki bende okurken ağladım çok sanslı olacak bebişlerin senin gibi bir annesi olduğu için...inşallah bebişlerinle her anı doya doya yasarsın arkadasım...

Aynen cnm ama mucizeler hic bitmiyo yengem 30 yil sonra hamile oldu 45 yasindaydi tedaviler 8 asilama 2 tup sayisiz yumurta takibi 2 kere tuttu dustu ve tedaviyi biraktilar 4 sene sonra kendi kendne gebe kaldi veren veriyo cnm benim nasip
​30 yılımı aman allahım çok zor bi imtihan benim ablamında olmamış yıllarca şimdi bi kızı var haziran 30 da düğünü var

canım ben baska topicte arkadaslarla tefriciye okuduğumuz için burda meryem suresine katılayım dedim ama onu çok okuyamadım:((
ama yarınki tefriciyenize katılabilirim hem sizler için hem diğer arkadaslar için okurum;))nasip olursa 200 okurum canım yarın...

Tamam cnm sorun diil neokursan oku Rabbim kabul etsin dualarimizi:)

canım ne güzel bir fikir bu..inanki bende okurken ağladım çok sanslı olacak bebişlerin senin gibi bir annesi olduğu için...inşallah bebişlerinle her anı doya doya yasarsın arkadasım...

Son 1 senemi buna verdim sirf anne olabilmek icin isimi biraktim avukatim ve stresli isim oldugu icin uzaklasmak istedim hem yatip dinlenmek gerek bizim meslekte sakin bir hayat surmek mumkun diil sirf her gundireksiyon basinda harcadigim vakit bile bana yetiodu velhasil Allahim bu sefer yuzumuze baksin ve esirgemesin merhametini bizden

merhaba arkadaslar,

ben bu aksam forumu fazla takip edemedim ne var ne yok fazla bir bilgim yok. misafirim oldugu icin cok sik giremiyorum.

son durum nedir ben toplam 1000 tane tefriciye okudum.

tekrar listemizi ekliyorum

1-polip
2-pinpol
3-dileksultan
4-meryem00006
5-ssonmez
6-ozo83
7-encan
8-h_derya
9-lichia

ismi eksik olan veya bize katilmak isteyen varsa listeyi kopyalayip kendi ismini listeye ekleye bilir.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar
bizde haziran ayında tüp bebek yaptırdık, istanbul tüp bebek merkezi ARET KAMAR dı doktorum. 9 haziranda embriyo transferim oldu, 21 haziran test günüm. çok şükür beklemek zor da olsa yolu yarıladım az kaldı inş. güzel sonuç alırım allahım nasip eder bu mutluluğu...

merhaba arkadaşlar
bizde haziran ayında tüp bebek yaptırdık, istanbul tüp bebek merkezi ARET KAMAR dı doktorum. 9 haziranda embriyo transferim oldu, 21 haziran test günüm. çok şükür beklemek zor da olsa yolu yarıladım az kaldı inş. güzel sonuç alırım allahım nasip eder bu mutluluğu...

Cnm Allah hayirli sonuclar versin benimde transferim 9 unda yapildi 21 i sonuc alicaz yaridan fazlasi bitti umarim sabrin sonu selamet olur guzel haberler veririz insallah

Evt cnm ama benim dr um murat emanetoglu o sadece kalamis jinemed de tup bebeklerini yapio ama embriolog jinemedin kendi dru bayandi ayseymi mehtapmiydi suan hatirlamiyorum cnm

Himm anladim cnm ben fulyada tedavi goruyorum burda cok yok jinemed de tedavi goren seni gorunce kacirmiyim dedim :)
Tesekkurler bu arada :)

Son düzenleme:
Ozo83 1055
Pinpol 1000
Encan 200
Polik 400
Meryem 900
Ssonmez 445
Lichia 200
Toplamda 4200 oldu kizlar[/QUOTE]

Son düzenleme:
Back