- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #1.321
Günaydın arkadaşlarım ,nasılsınız?
Yarın toplamam var hayırlısıyla.Dualarınızı bekliyorum.İnşallah her şey yolunda gider sağlıklı yumurtalar, spermeler çıkar ve kaliteli döllenmeler olur.
Kızlar şimdi polik'e mi başlıyoruz?.Öyleyse ben 500 tefriciye alıyorum. Ozo Allah kabul etsin cnm. Bu okunan dualar 3 aylar hürmetine Rabbim bebeğini sana bağışlamış olsun.
Tamam canin allah dualarimizi kabul etmistir umarim idrar testine guvenme kan testi nde pozitif olucak insallah o zaman 356 okunmus gibi dusunuyorum.arkadaslar ne kadar okumak isterseniz yazin bolelim. Olurmu
inşallah cnmm bende hala ınancımı yıtırmedım kan tahlılını görene kdrda ınanmaya devam ve ınşallah sonunda görücem o neticeyi...ben 500 tane alayım cnm sımdılık sonra btırırsem alırım bıraz daha
geçen ay tedaviye başladığımda çok umutluydum beni görmeliydiniz kıpır kıpırdım yumurta toplayana kadar herşey yolunda gitti sonrası benim için çok kötüydü döllenme oluşmadı tedavi iptal edildi belkide bu yüzden bu sefer içimde bi korku var...
herkese günaydın arkadaşlar buradan hamileyim diye yazabilmeyi ne çok istedim ama maalesef olmayınca olmuyormuş.dün sonucu ögrendikten sonra resmen yıkıldım o yüzden soran arkadaşlara cevap veremedim sabaha kadar agladım .bu sabah işe gelmeden önce doktorumun yanına gidip görüştük herşey gayet güzel ama elde var sıfır .ben bugünden sonra artık bu siteye girmeme kararı aldım tüm hamiş arkadaşlardan özür dilerim allah yavrularınızı size bağışlasın ama psikolojim alt üst ve hiç kimsenin mutluluguna ortak olamayacagım.4 ay sonra tekrardan tedaviye en başından başlayacagız inşallah melegim o zaman gelir annesinin kucagına bende burada o zaman sizlerle karşılaşırsam eger sevincimi paylaşırım yeniden .hepinizi tanımasamda kocaman öpüyorum kendinize çok ama çok iyi bakın.HOŞÇAKALIN.
hadi gözun aydın cnm devamıda böyle olur inşallahmrb arkadaşlar merkezden aradılar 12 yumurtam yoplanmıştı bunlardan 8 tanesi olgun çıkmış ve 7 tanesi döllenmiş yarın tekrar arayıp bölünmeleri ile bilgi vereceklermiş perşembe tarnsferim var kızlar çok heyecanlandım ya
merhaba arkadaslar bende bu siteye yeni üye oldum benimde dün yumurtlama toplama islemim vardi 3 tane yumurta topladilar cok az benim icin yarin cevap vericez dediler bugün aradilar malesef yumurtalarin ikisi döllenmemis tam garanti olsun diyede bir yumurtanin gelismesini bekliyorlar gerci benim pek umudum yok ama bir tarafimda olucak diyor yarin cevap vericekler bakalim sonuc ne olucak allah hepimizin yardimcisi olsun[/QUOTEhayırlısı olsun cnm moralini bozmı inşallah olur
hadi gözun aydın cnm devamıda böyle olur inşallah
kizlar gununuz aydin olsun. bugun benim dogum gunum :)
iyiki doğdun cnm inşallah bir dahaki doğum gununu bebişin ve eşinle kutlarsınkizlar gununuz aydin olsun. bugun benim dogum gunum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?