haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

Amin cnm Allah hepinizden razı olsun inşallah iyi haberler vericem ... sende yüreğini ferah tut herşey süper olucak ben inanıyorum..

Tamam canin allah dualarimizi kabul etmistir umarim idrar testine guvenme kan testi nde pozitif olucak insallah o zaman 356 okunmus gibi dusunuyorum.arkadaslar ne kadar okumak isterseniz yazin bolelim. Olurmu

inşallah cnmm bende hala ınancımı yıtırmedım kan tahlılını görene kdrda ınanmaya devam ve ınşallah sonunda görücem o neticeyi...ben 500 tane alayım cnm sımdılık sonra btırırsem alırım bıraz daha

Son durum okunan 356
Meryem 500
Pinpol 1000
Polik 1000
Ozo83 500

Toplam 3356 oldu 1088 kaldi onuda bittikce okuruz arkadaslar hepinize tesekkur ederim.27 haziran test gunum insallah dualarinizda yardimci olucak pozitif almama.
Meryem canim kaliteli yumurta cikicak bir guzel dollenicek hic merak etme stres yok
Pinpol reglbenimde 2 gun gecikti gibi olmustu hatta peceteye silince geliyodu dedim bu boyle mi surucek korkmustum 2 gun sonra sokuldu histeroskopiden oldugunusoyledi aysun hoca

hepimiz o korkuları yasıyoruz ama bırseye ınanıyorum neyden korkuyorsak o basımıza gelıyor örnegın ben hıc bundan korkmadım aklıma bıle hıc gelmedı ve basımada gelmedı o yuzden cnm sen düşünmemeye calıs bunları gerisi nasip demekkı gecen ay vakti değilmiş... ilerde hepimiz bebeklerimizi kucagımıza aldıgımızda bugunlerımıze gülücez öyle düşün:)

RABBİM, bu mübarek 3 AYLAR hürmetine, bu uğurda çalışan çabalayan evlat hasretiyle yanan tüm eşlere içinde de bizlere, katından hayrlı sağlıklı eli ayağı yüzü düzgün, akıl sağlığı ruh sağlığı beden sağlığı yerinde, mutlu huzurlu evlatlar nasip et.
Ananalı babalı sevdiklerimizle sevenlerimizle iyi günlerde yetiştirip iyi günlerini görmeyi nasip et. Rabbine anasına babasına vatanına milletine devletine ve kendisine hayırlı birey olmayı nasip et. AMİİİİİİİİNNNNNNNNNNNN.....

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar merkezden aradılar 12 yumurtam yoplanmıştı bunlardan 8 tanesi olgun çıkmış ve 7 tanesi döllenmiş yarın tekrar arayıp bölünmeleri ile bilgi vereceklermiş perşembe tarnsferim var kızlar çok heyecanlandım ya

of canım ya Allah sabrını versin işte diyecek hiçbişey yok öyle birşey ki ya var ya yok varlığı bambaşka bir boyut yokluğu dipsiz kuyu...benimde transferin 4. günü büyük bir umutsuzluk var içimde olumsuzada hazırladım kendimi napalım elimizden geleni yaptık

merhaba arkadaslar bende bu siteye yeni üye oldum benimde dün yumurtlama toplama islemim vardi 3 tane yumurta topladilar cok az benim icin yarin cevap vericez dediler bugün aradilar malesef yumurtalarin ikisi döllenmemis tam garanti olsun diyede bir yumurtanin gelismesini bekliyorlar gerci benim pek umudum yok ama bir tarafimda olucak diyor yarin cevap vericekler bakalim sonuc ne olucak allah hepimizin yardimcisi olsun

hadi gözun aydın cnm devamıda böyle olur inşallah

Merhabalar, bende inşallah bu ay sonu yaptiricam, dondurulmuslarla. 29 Haziran'da kontrolùm var, ilaçlara başladım. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasib etsin inşallah.

kizlar gununuz aydin olsun. bugun benim dogum gunum :)

canım doğum günün kutlu olsunnnnn
inş seneye yeni yaşına bebişinle girersin
tesadüf ederri görrdüm yazını yazmadan geçemedim...
buarada nasıl gidiyor iğneler yazmıyorsun bizim topiğe

ARKADAŞLAAAAAAAR BEBİŞLERİM BENİMLEYMİŞ ALLAHIM SANA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM HEPİNİZE YAŞATSIN BU MUTLULUĞU İNŞ hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…