haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

hadi gözun aydın cnm devamıda böyle olur inşallah

ARKADAŞLAAAAAAAR BEBİŞLERİM BENİMLEYMİŞ ALLAHIM SANA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM HEPİNİZE YAŞATSIN BU MUTLULUĞU İNŞ hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin

Gozunaydin bitanemmm cok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi basima kacinci gunundu bugun ve degerin kac cikti cnmm

ARKADAŞLAAAAAAAR BEBİŞLERİM BENİMLEYMİŞ ALLAHIM SANA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM HEPİNİZE YAŞATSIN BU MUTLULUĞU İNŞ hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin

gozun aydin canim benim allah sag salim kucagina da almayi nasip etsin ne guzel bir haber.diger arkadaslarin ve benim de bu guzel mutlulugu tatmasi dilegiyle

Gozunaydin bitanemmm cok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi basima kacinci gunundu bugun ve degerin kac cikti cnmm

çok sağol cnm benim amiiin inş rabbim sanada tattırsın bu sevinci 12.günüm 75.83 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırıcam yükselme varmı diye hemşirem öyle söyledi

çok sağol cnm benim amiiin inş rabbim sanada tattırsın bu sevinci 12.günüm 75.83 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırıcam yükselme varmı diye hemşirem öyle söyledi

devamı gelıcek cnm merak etmeee ben ınanıyorummm:) ya benım 11. günüm yarın yaptırsammı perşembemi yaptırsam karar veremedim

ozo cum cnm ben özel mesaj yazamıyorum doğrusunu söylemek gerekirse ben burayı pek çözmüşte değilim karambole gidiyor herşey:) dilersen özelden tel yaz arıyım seni konusalım

devamı gelıcek cnm merak etmeee ben ınanıyorummm:) ya benım 11. günüm yarın yaptırsammı perşembemi yaptırsam karar veremedim

doktorun ne zaman yaptırmanı söylediyse o zaman yaptır o bahsettiğin şey varya hadi özelden yazmışsın o bendede var jelle birlikte oluyo bazen bazende normal eskiden olduğu gibi

benim5.denemem dondurulmuşlarla deniyorum ilk defa 2 taneler bu gün 5.gün hiç bişey hissetmiyorum oyüzden biraz moralim bozuluyor.bişey görmek istiyor insan yada hissetmek bu tedavilerin en zor yanı bu beklemek sizlerden benim gibi gün sayan varmı.belirtilerin kişiden kişiye değiştiğini biliyorum ama genede sorucan bi belirti hisseden varmı?

cnm benımde ılk gunler kasıklarım agrıdı belım agrıdı sımdı sol kasıgımda zaman zaman ufak bır acı oluyo vurup kacıo gıbı belım agrıo zaman zamanda bırden ıcım gecıo netıcemı yarın alıcam ınsallah hayırlısıyla bebıslerım bana sıkı sıkı tutunmustur baska dılegım yok Allahtan

transferi olan arkadaşlar kaç embriyo transfer ettiler merak ettim devlet ilk denemede sadece bir taneye izin veriyormuş ya sizlerde nasıl oldu ben hiç konuşmadım perşembe transferim var inşallah

benim de pazar oldu transferim.benim de 5. denemem.kimyasal gebelik yaşadığımda da gaz sancısı vs. olmuştu negatif denemelerimde de aynı belirtiler oldu.yaşadığımız belirtiler ya psikolojik ya da aldığımız ilaçlardan diye düşünüyorum ben....forumda hiçbir belirti hissetmeyip hamile değilimdir diye transferden sonra kova kova su taşıyıp balkon yıkan sonrada pozitifi gören birini okumuştum:) hiç belirti arama bence...

Ya arkadaşlar kafam iyice karışmış benim yazdığıma baktım da ben aşılama yaptıramıyorum bahsettiğim transfer di, değerlerimiz aşılamaya uygun değil de transfer işlemi de zor mu diye soracaken aşılama yazmışım...

canım bitirdim ben az önce son meryem suresini de okudum:) bugün görevim vardı o yüzden hiç nete giremedim.
inşallah hakkında hayırlsı canım Allah dualaarımızı kabul eder inşallah

canım bitirdim ben az önce son meryem suresini de okudum:) bugün görevim vardı o yüzden hiç nete giremedim.
inşallah hakkında hayırlsı canım Allah dualaarımızı kabul eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…