- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #1.341
hadi gözun aydın cnm devamıda böyle olur inşallah
ARKADAŞLAAAAAAAR BEBİŞLERİM BENİMLEYMİŞ ALLAHIM SANA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM HEPİNİZE YAŞATSIN BU MUTLULUĞU İNŞ hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin
ARKADAŞLAAAAAAAR BEBİŞLERİM BENİMLEYMİŞ ALLAHIM SANA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM HEPİNİZE YAŞATSIN BU MUTLULUĞU İNŞ hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin
çok sevindim cnm inşallah allah kucağına almanıda nasip etsinARKADAŞLAAAAAAAR BEBİŞLERİM BENİMLEYMİŞ ALLAHIM SANA SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİM HEPİNİZE YAŞATSIN BU MUTLULUĞU İNŞ hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin
Gozunaydin bitanemmm cok sevindim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi basima kacinci gunundu bugun ve degerin kac cikti cnmm
çok sevindim cnm inşallah allah kucağına almanıda nasip etsin
çok sağol cnm benim amiiin inş rabbim sanada tattırsın bu sevinci 12.günüm 75.83 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırıcam yükselme varmı diye hemşirem öyle söyledi
çok sağol cnm benim amiiin inş rabbim sanada tattırsın bu sevinci 12.günüm 75.83 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırıcam yükselme varmı diye hemşirem öyle söyledi
devamı gelıcek cnm merak etmeee ben ınanıyorummm:) ya benım 11. günüm yarın yaptırsammı perşembemi yaptırsam karar veremedim
devamı gelıcek cnm merak etmeee ben ınanıyorummm:) ya benım 11. günüm yarın yaptırsammı perşembemi yaptırsam karar veremedim
cnm bebişlerim benimlo demişsin ya 2 embriyomu transfer edilmişti kaçıncı gun embiriyosuydu cnm şimdiden tşk ederim cvp içinçok sağol cnm rabbim herbirinize tattırsın bu sevinci darısı basınıza inş
benim5.denemem dondurulmuşlarla deniyorum ilk defa 2 taneler bu gün 5.gün hiç bişey hissetmiyorum oyüzden biraz moralim bozuluyor.bişey görmek istiyor insan yada hissetmek bu tedavilerin en zor yanı bu beklemek sizlerden benim gibi gün sayan varmı.belirtilerin kişiden kişiye değiştiğini biliyorum ama genede sorucan bi belirti hisseden varmı?
benim5.denemem dondurulmuşlarla deniyorum ilk defa 2 taneler bu gün 5.gün hiç bişey hissetmiyorum oyüzden biraz moralim bozuluyor.bişey görmek istiyor insan yada hissetmek bu tedavilerin en zor yanı bu beklemek sizlerden benim gibi gün sayan varmı.belirtilerin kişiden kişiye değiştiğini biliyorum ama genede sorucan bi belirti hisseden varmı?
ultrason muayenesini oldum ama bundan daha zoru var mı tedavide merak ediyorum yumurta toplama zaten anestezili diye pek düşünmüyorum aşılamayı da senın dediğin gibi rica ederim olmadı saol canım cesur insanlara gıpta ediyorum ben de öle olsaydım keşke ama doktor fobisi var canı tatlı demeyin ama fobi galiba bu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?