haziran 2012 de tüp bebek yaptıracaklar!!

tamam canim.
arkadaslar lutfen yazin tarihlerinizi. test tarihi az kalan varsa bizi uyarsin ki sonradan bir karisiklik olmasi.

ozo canim esim bir tane okudu ikinciyi yarin okuyum diyo cok yorgunum diyo insaatta calisiyo ya kusura bakmassin umarim.
bir arkadas adetliyken tefriciye okunuyo demis oluyorsa oyle ben okuyayim tefriciyeyi

Canim tesekkur ederim ztn 2 tane kaldi ben okurum bugun esini yorma cnm tefriciyelerimde bitmek uzere cnm cok saol polik e baslicaz onun icin oku cnm

Gunaydin kizlar aksam baya ilerlemis topik okumaya calistim anladigim kadari ile bugun benim icin okunacak bu arada 1000 tane tefriciyeyi tamamladim ozo fazla okunmus olursa benim icin sayilir artik ona gore bolusuruz.

merhaba canim, merak ettim seni nasilsin?

sanirim ozo83 un dua si en gec yarin bitmis olur. sirada sen varsin sanirim hemen sana baslayalim . sayilari sen takip et
ben ortalama gunde 400-500 tane tefriciye insallah okurum.

İyiyim canim yatmiyorum artik dunden beri kalktim evde oyle dolaniyorum normal yasama donmeye calisiyorum bugun oldu 4. Gun bakalim sen ne zaman regl olucaksin az kaldi sanirim?
Ozonun dualari tam olarak tamamlansin bana baslariz artik

günaydın kızlaaaaar şimdi kan verdim geldim sonucum 1de çıkacakmış dua edin lütfen dünkü silik pozitiften sonra biraz ümütliyim ama yinede sevinemiyorum bugünkü önem taşıyor çünkü allahım yardımcımız olsun inş ölücem meraktan ve heyecandan

Ay hadi insallah dualarimiz seninle canim ama ben pozitif olduguna inaniyorum.

Merhaba canım, ben de çok zor muayene oluyorum, eşimle ilk zamanlar bizde de olmadı ilişki sonradan oldu, ilişki sırasında hafif sızlama oluyor ben kayganlaştırıcı kullanıyorum,
son muayenede ise baya zorlandım doktor da sordu ilişki sırasında da sorunun var mı diye bu kadar yok dedim, ultrasonu sonuçta içeri istedikleri kadar soktular ama aşılamada filan daha zor ise ben de anestezili isteyebilirim rahat değilim çünkü ne olursa olsun anlık aslında muayeneye dayanıyorum ama aşılama daha mı zor? spekulum diye bi alet var onu kullanıyolar sanırım ultrasondan daha mı zor oluyo korkmaya başladım şimdiden...

bende arkadaşlara katılıyorum inşallah allah kalbine gere verecek

Son düzenleme:

Cnm insallah hamilesin hayirli haberler vericeksin bize bende sabah test yaptim hemde adete 5-7 gun kala sonuc verenlerinden yine negatif cikti 10. Gunum bugun hala umut ediyorum belki idrara gecmemistir diye ama kismet artik korkuyorumda yarin teste gidiccem korkunun ecele faydasi yok gorucez sonucu yarin

hayal cnm aşılma kendini kasmassan okadar zor değil en kötusu yaptıramıyacak gibi olursan ufak dozlu narkoz yapılmasını istersin dr sana yardımcı olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…