- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
- 448
- Konu Sahibi sadecedilek
-
- #1.281
cnm ben gerılerde yapmıstım ılk 4 kısıyı suan hatırlamıorum polik, dileksultan,meryemin opusu carsamba olucak transferıde en gec ptesı yada ctesı olsa 3n az 3 kısının bellı daha tedavısı baslamamıs olanlar sen encan deryada yenı baslıcak carsamba ssönmezi bılmıyorum ne zaman basladımı baslıcakmı
bu arada cnm asagı yukarı okunma sıramıs söyle
ozo83
polik
dileksultan(18 haziran transfer)
lichia ve meryem0006 (20si toplama 25i gıbıde transfer olurlar sanıyorum)
şimdilik belli olanlar bunlar geri kalanını ekleyin kızlar
tamam cnm cok yorma ozaman eşini 2 tane okusun fazla dııl
ozo canim esim bir tane okudu ikinciyi yarin okuyum diyo cok yorgunum diyo insaatta calisiyo ya kusura bakmassin umarim.
bir arkadas adetliyken tefriciye okunuyo demis oluyorsa oyle ben okuyayim tefriciyeyi
merhaba canim, merak ettim seni nasilsin?
sanirim ozo83 un dua si en gec yarin bitmis olur. sirada sen varsin sanirim hemen sana baslayalim . sayilari sen takip et
ben ortalama gunde 400-500 tane tefriciye insallah okurum.
gunaydın kızlarrrr allah hepimizin dualarını kabul etsin
günaydın kızlaaaaar şimdi kan verdim geldim sonucum 1de çıkacakmış dua edin lütfen dünkü silik pozitiften sonra biraz ümütliyim ama yinede sevinemiyorum bugünkü önem taşıyor çünkü allahım yardımcımız olsun inş ölücem meraktan ve heyecandan
Ay hadi insallah dualarimiz seninle canim ama ben pozitif olduguna inaniyorum.
istanbul ankarada felan özel klinikler var vaji.sorunu için..kendi doktorumla görüştüm zamanla atlatırsın ilk geldiğin günle simdiki durumun arasında çok fark var dedi..
ya uyurken bile asılamada felan kasıyomusum bacaklarımı kapatmaya çalsııyomusum düşünsenize ya halimi
bende arkadaşlara katılıyorum inşallah allah kalbine gere verecekgünaydın kızlaaaaar şimdi kan verdim geldim sonucum 1de çıkacakmış dua edin lütfen dünkü silik pozitiften sonra biraz ümütliyim ama yinede sevinemiyorum bugünkü önem taşıyor çünkü allahım yardımcımız olsun inş ölücem meraktan ve heyecandan
günaydın kızlaaaaar şimdi kan verdim geldim sonucum 1de çıkacakmış dua edin lütfen dünkü silik pozitiften sonra biraz ümütliyim ama yinede sevinemiyorum bugünkü önem taşıyor çünkü allahım yardımcımız olsun inş ölücem meraktan ve heyecandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?